Toukokuun Livbox

No niin, nyt vihodin ja viimein sain oma boxin kätösiin. Kaikkeni tein ja pystyin olemaan spolaantumati. En uskaltanut lukea muiden blogejakaan koko viikonlopun aikana etten vaan näkis mitään. Instan puolella oli jo likellä mutta onneks en silti nähnyt kunnolla kuvaa. Eli selvisin sieltäkin ilman spoilaantumiselta. 

Onneksi Livboxin tilaustapaa pystyy nykyään muutamaan eli enää ei tarvi ootella päivätolkulla vaan saan seurantakoodin ja saan omani hakea smartpostista. 

Tämän kuun värinä oli ihanan lämmin oranssi. Sitä tarvitaankin tähän harmauden ja vesisateiden keskelle. 





Naturel Nail Cover Stickers


Koko kynnen peittävät upeat koristetarrat. Pakkaus sisältää myös muotoilukynsiviilan. 
Näitä myy esim. Kauneutta.com verkkokauppa. Ovh 3,90 € / pakkaus, boxissa norm.koko

Ite oon vähän kahta mieltä näistä koko kynnen tarroista. Muutamia oon kokeillu ja osa on toiminu hyvin osa taas ei. Saahan näillä nopeasti eirilaiset kynnet jos vaan tarrat toimii kunnolla. Tarviihan nämä testata kuitenkin jossain vaiheessa. 

Lumene Heleyttävä BB-vartalovoide


BB-vartalovoidetuote on suunniteltu korostamaan rusketusta ja parantamaan ihon sävyä kevyesti sävyttävällä, kosteuttavalla koostumuksellaan. Vartalovoide anta iholle hetkessä luonnollisen päivyttyneen hehkun samalla, kun tuotteen sisältämät hoitavat ainesosat kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Erityisesti dekolteen, käsivarsien ja säärten iholle kehitetty tuote tekee ihosta kauniin ja säteilevän jopa pitkn talven jälkeen.
Tämä on poispestävä eli tässä ei ole itseruskettavia ainesosia
Ovh 14,90 € / 150 ml, boxissa 150ml

Tämä kuulostaa ihan mielenkiintoiselta, koska itseruskettavia tuotteita en vaan jostain syystä ole käytettyä. Ehkä johtuu siitä, että pelkään sen jäävän laikkuiseksi :D  Jos kuitenkin odottelen hieman lämpimämpiä kelejä ennen tämän testaamista taikka sitten annan Cialle. Tuoksu tässä on kyllä todella miellyttävä. 


Dove Deeply Nourishing Suihkusaippua


Doven suihkusaippua lanseerataan uudelleen uudella koostumuksella. Uusi koostumus on vaahtoutuvampi mutta samalla myös hellävaraisempi iholle. Se saa ihon tuntumaan pehmeämmältä ja tasaisemmalta jo yhden suihkun jälkeen. Uusi ihana tuoksu.
Ovh 2,45 € / 250 ml, boxissa 55ml

Vaikka tuoksu on tässä uusi niin mielestäni siitä aistii tutun Dovemaisen tuoksun. Nämä pienet pullot ovat käteviä ottaa matkalle mukaan ja johonkin reissuun tämäkin lähtee. 

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick


Rohkea huuliväri, tarkka rajaus. Uskaliaat värit, jotka vangitsevat katseen. Muotoilun kärjen avulla saat rajattua ja väritettyä huulesi helposti ja nopeasti. 
Ovh 11,90 € / 2,8g, boxissa norm. koko

Tätä tuote on Glitz&Glam:n Minnan yksi suosikkituotteista. Itsellä näistä ei ole aikaisempaa kokemusta ja suurella mielenkiinnolla testaan tämän Minnan lempparin :) Sen mitä pikaiseen huulilleni  estailin niin yllätyin koostumuksesta ja sävystä. 

La Roche-Posay Eau Thermale-lähdevesi


Rauhoittaa herkkkää ihoa, joka on ärtynyt ulkoisista tekijöistä, kuten auringosta tai ihon pintakerrosta ohentavista käsittelyistä johtuen. Lähdeveden rauhoittavat ja antioksidanttiset vaikutukset perustuvat lähdeveden sisältämien mineraalien ja hivenaineiden yhdeistelmään. Soveltuu käyettäväksi esim. kasvojen puhdistuksen tai auringossa oleskelun jälkeen rauhoittamaan ihoa. Voidaan käyttää myös lapsille. 
La Roche-Posay niitä jälleenmyyvistä apteekeista. 
Ovh 10 €/ 150 ml, boxissa 50ml.

Tämä tuote herätti oman mielenkiinnon. En malta odottaa, että pääsen testaamaan tämän kunhan vaan se hemskatin aurinko paistaisi kunnolla :D Tämä on tuoksuton eli sopii myös tuoksuherkille. 

Nivea Lip Butter Coconut



Nivean kookokselta tuoksuva uutuushuulivoide on kuin kesä purkissa. Hoitavaa sheavoita sisältävä voide kosteuttaa kevätauringon kuivattamia huulia ja jättää niille kauniin hehkun. 
Ovh 3,45 €/ 16,7g, boxissa norm. koko

Kookosta rakastavalle oikea tuote, tuoksua odotin kuitenkin olevan hieman enemmän. 

Boxissa oli mukana myös tuplateroitin mutta siitä valittavasti mulle ei ole kuvaa kun en enää eilen illalla jaksanut uudestaan kuvaamaan. 

Mitäs olen sitten mieltä kokonaisuudesta?

Omasta mielestä  no, vähän on ehkä sellainen plaah tunne. 
Tällä kertaa taitaa silti kaikki tuotteet tulla omaan tai Cian käyttöön mutta jotenkin tuntuu. Ainut mikä minua kiinnosti kunnolla oli lähdevesi. Sanoisinko tämän olevan sellainen ok boxi. 

Kauneutta.com verkkokauppasta saa muuten koodilla LIVBOX 20% alennuksen joka on voimassa 31.5 asti

Oliko mieluinen boxin sisältö? 



8 kommenttia :

  1. Munkin mielestä boksi oli ok, ihan hyvä. Huulikynästä olisin toivonut jotain korallin sävyä, joka sopisi kevääseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisin mäkin voinu hieman vaalemankin ottaa mutta käy tuokin.
      Odotin enemmän sellaista uulallaa boxia :D

      Poista
  2. Jotenkin mullakin oli vähän sellanen plaah-tunne; en tiedä miksi, mutta odotin tältä boxilta tosi paljon. :D Huulikynä mulla taisi olla samanvärinen kuin sulla, vähän harmittaa kun edellinenkin boxista tullut huulimeikki oli punainen. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten taisi ollakkin kanssa punainen. Jotenkin odotin mäkin enemmän. Toivottavasti ens kuun boxi ei tuntuis samalta.

      Poista
  3. Ite tykkäsin tästä boksista todella paljon. Sain itse enempi nuden huulikynän, josta tykkäsin kunnes huomasin sen lähtevän huulilta todella nopeasti. Tuo punaisen sävy kiinnostaisi, mutta jos sekin häviää huulilta yhtä helposti niin ei siitä ole mitään iloa.
    Mutta todella hyvä boksi :) Paljon parempi kuin viime kuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mä oisin kyllä mielummin ottanu sen nudehtavan. Tää punainen tuntu kyllä aikas hyvin pysyvän, oon nyt vasta kerran sitä kokeillu silti. Tarvii testata sitä vielä kunnolla.

      Kiva kuulla, että tykkäsit boxista :) Mä taas tykkäsen enemmän siitä viime kuun boxista.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.