Synttäriviikon loppuhuipentuma BodyBlenderin ja L'Orealin BB-voiteen kanssa

Viikko ollaan yhdessä juhlittu ja nyt viimeistä päivää viedään. ja jos totta puhutaan huokasen helpotuksesta nyt kun tämä viikko on ohi :D  Siis ihan vaan sen takia, koska mulla on mennyt kaikki illat tällä viikolla näitä postauksia tehdessä. Jos en oo kirjoittanu postausta, niin sitte oon ottanu kuvia taikka viime tipassa, kuten eilen, testannu tuotteita.

Nostan TODELLA paljon hattua niille bloggaajille, ketkä postaavat aina joka päivä, joka ikinen viikko. Mun on pakko myötää, etten siihen pysty, ainakaan niin kauan kun töissä käyn. Ei vaan kertakaikkisesti jaksa kroppa, pää ja perhe.
Onhan mullakin päiviä kun virtaa riittää niin saatan luonnoksia tehdä useampia mutta valmiiksi asti yhdellä kertaa ei tule kun yksi taikka kaksi postausta.

 Eilinen päivä oli ihanan aurinkoinen, lämmin, WUHUU ja pihalla tuli oltua ja kukkapenkkejä laittettu uuteen uskoon sen minkä kykeni.  Itsellä vaan toi oikea käsi äkkäilee kyynärpään kohdasta ja puuduttaa välillä sormet, joten sen kanssa ei oikein ole kunnolla mitään pystynyt tekemään. Maanantaina oon menossa lääkäriin jos sitten sais ongelmaan hieman selvyyttää. 
Tällä viikolla ollaan hemmotelut melkein kokonaan päästä varpaisiin. Tänään onkin sitten vuorossa se vartalo osuus.  
Monet teistä jos ei kaikki ole tietoisia mikä on Beautyblender mutta oletteko tutustuneen jo Bodyblenderiin?


 En ollut minäkään ennen tätä.
 Tämä  Beautublenderin isosisko on  tarkoitettu nimensä mukaan vartalolle. Tämä on tarkoitettu vartavasten itseruskettavien levitykseen ilman, että omat kädet ruskettuu siinä samalla.



Tämä ei ole niin pyöreän  munan muotoinen kuin edeltäjänsä vaan paljon litteämpi.  Koko on tietysti myös paljon isompi, koska on vartalolle tarkoitettu
Pinta tässä on ihanan pehmeä, melkein kuin samenttinen. En malta odottaa kuinka paljon tämä kasvaa kostutettuna. 


Ero kostutetun ja kuivan välillä on valtava!

Itsellä on ehkä hieman kauhun sekaisia aatoksia itseruskettavista. Olen nähnyt unia,  missä onnesta kankeana levittelen itseruskettavaa ja kun menen katsomaan peilin eteen niin jaloissa näkyy selkeästi sormien vedot :D
Noista painajaisista johtuen en ole,  kun varmaan kerran elämässäni kokeillut itseruskettavia, hävettää ihan myöntään tämä mutta arkajalka olen. Olen sitten enemmin käristänyt itseäni auringossa ja sen kyllä valittettavasi näkee ihosta :(

 Cia taas on vannoutunut itseruskettavien käyttäjä jo varmaan vuoden päivät. Tossa suhteessa ei ole kyllä äidin tyttö :)

Cian piti ens alkuun ottaa  tämä testiajoon mutta hän oli juuri pari päivää aikaisemmin laittanut itseruskettavat iholle, joten homma jäi mulle. No kun en ole niitä käyttänyt ja enkä ollut laittanut sitä kauppalappuun lahopää, kun olen niin ilman kauppalappua en muista :D se sitten jäi sinne kaupan hyllylle. Pienellä paniikilla komppaan kaikki kaapit ja mistään ei löydy aivaten ainotta itseruskettaavaa. Kirjoitin tätä eilen illlalla yhdeksän aikaa illalla. Miten mä nyt pystyn testaamaan BodyBlenderin??

Sitten kuin kirkkaalta taivaalta muistin, että olin saanut testiin L'Orealin Sublime Bronze Summer Legs BB-voiteen, joka on tarkoitettu säärille. Voin sanoa, että aikas moinen huokauksen ääni kuului meikäläisestä.


Tämä on siis tarkoitettu säärille tasoittamaan ihon sävyä ja häivyttämään epätasaisuuksia. Aineen luvataan myös kosteuttavan ja pehmentävän ihoa koko päivän. Tähän en pysty tällä hetkellä vastaamaan mitään, koska ensi kertaa tätä kokeilen.
Erona itseruskettavaan on se, että tämä pestään normaalisti iholta pois illalla, kuten muutkin BB-voiteet. Tässä ei siis ole yhtään itseruskettavia ainesosia.

BodyBlenderiä käytettään samalla tavalla kun BeautyBlenderiä eli sieni kostutetaan  ja puristetaan ylimääräinen vesi pois. Sieni kuivataan vielä pyyhkeeseen kevyesti painellen.  Vesi saa sienen turpoamaan ja takamaan sen, ettei sieni ime itseensä käytettävää ainette. Ja sitten ei muuta kun hommiin.


Voiteen tuoksu tuo mieleen ihan vartalovoiteen, jota haluaa tuoksutella koko ajan.
Voidetta levitettään puhtaalle säärien iholle ja annetaan kuivua ennen vaatteiden laittoa.

Tämän sienen kanssa huomasin sen, että jos voide ei ollut kunnolla kerinnyt kuivumaan ennen seuraavaa levitystä niin voide lähti "liikkeelle" johtuen varmaankin sienen kosteudesta.


BodyBlender sopii myös lateksi allergikolle mikä on todella hyvä asia.

Kuivattuaan voide ei tahraa vaatteita kesäkuumallakaan. Luvataan olevan hikoilun kestävä.  Tummuutta voi lisätä kerrostamalla voidetta. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei voide sisällä UV-suojaa.

Kuvasssa on yksi suht reilu kerros.  Omasta mielestä väriä tulee ihan mukavasti, tykkään :)

Ai kauheeta mitkä painaumat nilkoissa näkyy :D Miks Antti EI voinut sanoa mitään! No voisko toisaalta sitä mieheltä odottaa, ei.
Kuvaus assistentille ei muuten  laittettu sääriin BB-voidetta, oli ihan omasta takaa tarpeeksi tummat sääret :D

Muista pestä BodyBleder aina käytön jälkeen. Sienestä kannattaa isommat vedet kuivat pyyhkeeseen ja jättää sitten pöydälle kuivumaan. Missään nimessä sitä ei saa laittaa mihinkään suljettuun kippoon taikka rasiaan. Pitemmän käyttöajan sienellä saat käyttämällä puhdistukseen BlenderCleanseria. nestemäisenä taikka kiinteänä.

 BB-voiteen suositushinta on 15,90€ ja BodyBlenderin hinta Pretty.fi on 29,90 €

Varmaan arvaattekin mitä seuraavaksi on luvassa? Oikein, eihän synttäriviikkoa voi lopettaa ilman arvontaa vai voisko sittenki? ääää en ole niin julma ihminen.


Palkinto pitää sisällään nämä ihanuuden.  BodyBlenderin ja pinkin Beautyblenderin jonka mukana on aivan ihana bling.ring. Nyt on tarjolla kunnon Blingiä isolla B!


Kuka voisi vastustaa tälläistä kaunotarta? Mä oon ainakin ihan myytyy.
 Kivissä on ihania pinkin eri sävyjä. Tämä saa kunnia paikan ainakin mun kosmehuoneesta.


Tämä ihanan pehmeä kaksikko voi olla sinun ja siihen riittää vain vastaus seuraavaan kysymykseen.

Mitä itseruskettavaa suosittelisit tälläisen arkajalan kokeilevan?

Arvontaan voivat osallistua kaikki, mutta kerro myös, jos olet blogin julkinen lukija niin saat toisen arvan. 
Uudet lukijat ovat erittäin tervetulleita, mutta toivon teidän myös jäävän lukijaksi, kun arvonta on loppunut. Se olisi muuten epäreilua muita arvontaan osallistuneita kohtaan.

Facebookin puolella voi myös osallistua tähän arvontaan  ja saada itselleen yhden arvan lisää :)

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 13.6 kello 23,59.
postitus Suomen sisällä

Onnea kaikille arvontaan!

71 kommenttia :

  1. Ei ole suosikkia kun en ole tutustunut itseruskettaviin tuotteisiin.
    Olen julkinen lukija
    lellukka80@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kahdella arvalla mukana! Clarinsin itseruskettavat on parhaita, niistä tulee nätti väri. :)

    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  3. Mäkin haluaisin tietää mitä suositellaan :D Ei ole tullut pahemmin käytettyä itseruskettavia.

    vakitukko @ gmail.com

    VastaaPoista
  4. Kahdella arvalla mukana, luen Bloglovinin kautta (idalumiaa) :)

    Suihkutettavat itseruskettavat on ainakin itselle helpompia kuin voidemaiset, mutta erityistä suosikkia ei ole.

    luminanvirt@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Julkinen lukija, ei suosikkia,
    en ole koskaan käyttänyt.

    tvoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Voi nyt olisi sienille tarjolla hyvä koti:) Käytän itseruskettavia ja muita feikkirusketustuotteita ja sientä olisi kiva kokeilla. Meikkimuna on tuttu tuote ja jatkuvassa käytössä.
    Luen Bloglovinin kautta ja seurailen myös facessa.
    betternailday(a)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Äh, lähti liian hätäiseen: Dovella on kevyesti sävyä antavia voiteita, niistä ei jää raitoja helpolla:)

    VastaaPoista
  8. Käytän vähemmän ruskettavia, mutta mukaan arvontaan. Julkinen lukijasi. Synttäriviikko on ollut mielenkiintoinen, kiitos sinulle.

    VastaaPoista
  9. Ei ole kokemusta itseruskettavista
    Julkinen lukija eekku80
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  10. Kahdella mukana, bloggerin kautta luen. Käytin talvella ekaa kertaa itseruskettavia, lavera merkkistä. Ihan hyvä tuote, suosittelen

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Käyttänyt kaiken maailman itseruskettavia jo vuosia. Bb ruskettavaa en ole käyttäny

    Ilolla arvonnassa mukana. :)
    Tiia

    Tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Itseruskettavista Dovesta on ainoastaan kokemusta, ja koin sen olevan halvasta hinnasta huolimatta toimiva. Olen julkinen lukija. kivipuuteri@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Yks julkinen lukija ja Kalkkilaivan kapteeni täällä terve! En mä mitään itseruskettavia uskalla hipiälleni laitella, koska näyttäisin todennäköisesti vaan porkkanalle. Tosin olin rohkea ja kokeilin Livboxista tullutta Lumenen BB-voidetta erittäin pienelle ihoalueelle ja se ei ollutkaan niin paha ku pelkäsin eli saa toimia mun itseruskettavan korvikkeena mahdollisesti ens kesän ajan :D Mutta munasienille ois täällä tarjolla rakastava koti, sillä Beautyblender on sulattanut sydämen ja ilman sitä en osaa enää elää. s-posti: operaatiokauniitkynnet (ät) hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Ooh! Ihana palkinto ja tosi kiva synttäriviikko ollut sulla. Onnea blogille!

    Mä suosittelen sitä Vita Liberataa jonka jo jossain mainitsinkin. On tosi helppo levittää ja kuivuu nopeasti eli ei tarvitse kikkailla ilkimullikkana koko päivää vaan saa melkein heti pukea vaatteet. Tuossa ei myöskään pahemmin ole sitä itseruskettavan ominaishajua. Ainoa huono puoli on hinta :P

    Olen julkinen lukija ja tietänet mistä minut helpoimmin tavoittaa :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ria. Tarvii jossain vaiheessa tutustua tuohon Vita Liberataan.

      Enköhän sut kiinni saa jos onni osuu kohdalle :D

      Poista
  15. Olen monesta blogista lukenut pelkkää hyvää Yves Rocherin itseruskettavista! Minulla odottaa joku lotion kaapissa testausta, mutta en ole vielä uskaltanut testata. Pelkään juuri että kämmenet jää ruskeiksi, tuo bodyblender olisi kyllä mainio apuväline testailuun.

    Livboxista sain muuten juuri vastaavan Lumenen BB-voiteen. Pitää varmaan testata sitä ennen itseruskettaviin siirtymistä.

    Kahdella arvalla mukaan :)
    millakko ( at ) gmail.com

    VastaaPoista
  16. Minäkin haluaisin löytää hyvän itseruskettavan, joten en osaa suositella mitään, kaikki kokeilemani jotenkin huonoja minulle.
    Olen julkinen lukija, pamela.paavola@gmail.com

    VastaaPoista
  17. En osaa suositella itseruskettavaa, koska en ole koskaan ikinä moisia käyttänyt!

    Iso hatunnosto sulle että jaksoit panostaa näin huimasti koko viikon!

    ooonavv@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ei kokemusta itseruskettavista joten en voi suositella :/
    Vaisanenwilma@gmail.com

    VastaaPoista
  19. ei ole kokemusta itseruskettavista aineista.
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  20. Asteittain ruskettavat on hyviä. Löytyy esim. Lumenelta.

    Riittalicious@gmail.com

    VastaaPoista
  21. En pysty suosittelemaan,kun en oo koskaan kokeillut. Oon vaan kuullu et Vita Libretan ois hyviä?
    Olen julkinen lukija. laura19994@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. En ole käyttänyt muita itseruskettavia kuin Doven summer glow- voidetta joka ruskettaa todella kevyesti, sitä ainakin uskaltaa testata :)
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  23. Vita Liberatan tuotteet ovat hyviä! Itsekin arastelen itseruskettavien käyttöä koska olen huono levittämään niitä, enkä myöskään jaksa odotella voiteiden kuivumista. Vita Liberata oli mielestäni hintansa arvoinen koska tuotetta oli miellyttävä levittää ja se kuivuikin todella nopeasti. Muutos ei ollut kovin radikaali vaikka olenkin todella vaaleaihoinen ja käytössäni oli tummin itseruskettavan sävy. Tuotetta onkin tarkoitus levittää mieluiten 3 peräkkäistä kertaa, joka on kylläkin vähän vaivalloista.

    iikku89@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Kolme arpaa tulee täältä :) kommentoin facessakin!

    Itseruskettavat eivät ole kauhean tuttuja, vuosiin en ole käyttänyt. Haluaisin kyllä käyttää :)

    mehukattinen@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Myös minäkään en ole itseruskettavia kokeillut. :) julkinen lukija :)
    marr.ii@outlook.com

    VastaaPoista
  26. Julkinen lukija, eli kaksi arpaa :)
    Täällä toinen arkajalka, eli en ole uskaltautunut kokeilemaan itseruskettavia, vaikka mieli kyllä tekisi :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Ei ole kokemusta itseruskettavista, niin en pysty suosittelemaan.
    Olen julkinen lukijasi :)

    mari.h_84@netti.fi

    VastaaPoista
  28. Ainut mitä olen koittanut on Yves Rocherin asteitta ruskettava ja sitä voisin myös suositella. :)
    Julkinen lukija nimellä Fani, Fanny-91@windowslive.com

    VastaaPoista
  29. Itse olen joskus käyttänyt suihkutettavia itseruskettajia. Ne on ollut helppoja käyttää. Julkinen lukija, nin.90@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Mukaan kahdella arvalla, luen bloggerin kautta. Suosituksia ei ole antaa, en ole vielä "uskaltautunut" kokeilemaan itseruskettavia.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Apua!! "Kostutetaan vedellä"! Kaikki itseruskettavien käyttäjät varmaan tietävät, miten vesi ja itseruskettavat voiteet sopivat yhteen?.. :D Ehkäpä se tuossa silleen sekoittuu tasaisesti voiteen sekaan, eikä näin ollen raidoita ihoa. Jaa-a. Mene ja tiedä. PItäisi päästä kokeilemaan ;)
    Kannattaa varmasti aloittaa noilla asteittain ruskettavilla, Dove on hyvä ja edullinen. Itsellä nyt st Tropez, joka ei ole kyllä vakuuttanut..
    Luen julkisesti Bloggerin kautta, joten kahdella arvalla mukaan, jee!! miratamminen71@gmail.com

    VastaaPoista
  32. En käytä itseruskettavia, mut kaveri suosii Doven ruskettavaa vartalovoidetta. Joten se luultavasti on hyvä :)

    Oon julkinen lukija, ja sähköposti on theyellownails@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Vichyn itseruskettava toimi muistaakseni hyvin. En kyllä ole oikein itseruskettavien ystävä. Tuo pinkki BB olisi kiva voittaa ;)
    Seuraan blogiasi bloggerin kautta.
    neitiminttukihara@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Traumatisoiduin aikanaan niin pahasti itseruskettavien huonosta jäljestä, etten ole vielä uskaltanut kokeilla uudestaan. Vaikkakin kaikki blogit hehkuttavat, että laatu on nykyään aivan eri luokkaa. Seurailen bloglovinin kautta! msesmsesmses (a) gmail.com

    VastaaPoista
  35. Kahdella arvalla mukana, seurailen mm. bloggerin kautta. Itseruskettavia on vähän vaatimattomasti tullut käyteltyä, mutta kehuttua Vita Libertaa voisin ostaa. Isoa mustaa munaa kaipaisin, siis levitykseen avuksi. Meikkimunakin on vielä harmillisesti testaamatta.
    msprunella@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Minä en voi suositella mitään, koska en käytä itseruskettavia tuotteita ... En ole koskaan ihannoinut ruskeaa ihoa. Mutta tuo meikkisieni kiinnostaa minuakin =)

    VastaaPoista
  37. Mä en oo koskaan käyttänyt mitään itseruskettavia niin en valitettavasti osaa antaa sulle vinkkiä minkäänlaista. :/
    Mutta joskos silti onni kävisi näiden tuotteiden myötä <3

    Julkisena lukijana :)
    somethingwrong@live.fi

    VastaaPoista
  38. Itse olen tykännyt Vita Libertan Tinted Self Tan Moussesta, mitä I Love Me- messuilla mulle suositeltiin ja onneksi ostin :) Muuten ei ole tullut itseruskettavia oikein käytettyä, koska pelkään jos näyttää liian oranssilta tai jää kauheita rantuja :D
    Luen bloglovinin kautta :)
    sanna_katariina(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Olen itsekin arkajalka itseruskettavien suhteen ja jätän ne tyjyimmät tuotteet suosiolla kauppaan. Mutta ne asteittain ruskettavat kosteusvoiteet on päteviä, jos malttaa odottaa rusketusta pari päivää. Suosikkini on Doven päivettävä voide (harmi, että valikoimassa ei ole enää ruskettavaa kasvovoidetta, pidin siitä paljon), mutta seuraavaksi kokeilen Lumenea.
    Olen julkinen lukija. backinreverieÄgmailÄcom

    VastaaPoista
  40. Olen julkinen lukijasi. Olen joskus käyttänyt itseruskettavia tuotteita, mutta siitä on jo vuosia. En tiedä, miksi se on vain jäänyt käyttämästä edelleen.

    VastaaPoista
  41. Kasvoille suosittelen BareMineralsin itseruskettavaa. Jostain blogista minäkin sen aikoinani bongasin. Tuote on tosi riittoisaa (viikottainkin käytettynä) ja tummanruskean väristä voidetta on helppo levittää kun näkee, mihin sitä on tullut levitettyä. Itselleni voide on aika tummaa, joten sekoitan sitä tavan kasvovoiteeseen ennen levitystä.

    Kahdella arvalla mukaan, seuraan bloggerin kautta.

    VastaaPoista
  42. En osaa suositella itseruskettavia kun en ole niitä itsekään käyttänyt, mutta josko tänä kesänä...?
    Julkinen lukija olen allekirjoittaneen nimellä.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Kahdella mukana.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Julkinen lukija.
    En ole koskaan käyttänyt itseruskettavaa, joten en osaa antaa suosituksia.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Täytyy myöntää että olen itse myös arka käyttämään itseruskettavia juuri överien tuloksien pelossa, joten en ole kokeillut, en siis osaa suosituksiakaan antaa :D Mutta tuollaisella bodyblenderillä uskaltautuisin kokeilemaan :) Yhdellä mukana!
    saya
    sayav at hotmail.fi

    VastaaPoista
  46. En osaa suositella! Paitsi voin sanoa vinkin, että ÄLÄ käytä Dermosilin tai Doven tuotteita, ainakin viimekokeilulta muistan kamalan hajun. Tosin asteittain päivettäviä tuotteita kun olivat, niin mitään kammottavaa oranssia lopputulosta ei onneksi tullut :)


    En ole julkinen lukija, mutta koska olen kosmetiikkablogien suurkuluttaja, vierailen blogissasi tasaisin väliajoin! Nyt kerrankin sattui onnistamaan kun täällä on kerta arvontoja käynnissä. Olen vaan laiska kommentoimaan mihinkään kun yleensä selaan mobiilissa! arl.a(a)hotmail.com HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ VIELÄ!

    VastaaPoista
  47. En oo itse koskaan koittanut, mutta jos alkaisin käyttään niin menisin varmaan Stokkalle tai Sokokselle kyseleen apua :D

    katisarita(at)gmail.com. Olen julkinen lukijasi.

    VastaaPoista
  48. Kaksi arpaa, olen lukija:)

    en osaa suositella itseruskettavia, koska en ole käyttänyt sellaisia.. Jotakin doven päivettävää voidetta olen käyttänyt, joten suosittelen sitä:D

    kynsille@luukku.com

    VastaaPoista
  49. Ei ole paljoakaan kokemusta eri itseruskettavista. Olen käyttänyt vain Doven ja Nivean tuotteita, mutta varmasti parempiakin on :)
    Mukana blogger-lukijana.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  50. Käytän milloin mitäkin itseruskettavaa, tuota en ole vielä k

    VastaaPoista
  51. Käytän milloin mitäkin itseruskettavaa, tuota en ole vielä kokeillut :) Mukana kahdella arvalla!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Joskus olen Doven tuotteita käyttänyt, en muita.
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  53. Luen bloglovinissa nimimerkillä soffel ja googlen kautta nimimerkillä Soffeli M. Itselläni ei ole itseruskettavista kokemusta kun en ole uskaltanut niitä kokeilla. Kahdella arvalla mukana
    Siffelisoffeli@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Olen sen verran kalpea, että varsinaiset itseruskettavat muuttavat mut jo yhdellä käytöllä lähinnä porkkanan väriseksi. Doven astettain päivettävä kosteusvoide puolestaan on käytössä näin keväällä. Se antaa tarpeeksi luonnollisen lopputuloksen.

    Bloggerin kautta seuraan nimim. Marppa
    naerppae (at) gmail.com

    VastaaPoista
  55. En osaa suositella, kun itsekin tosi vähän kokeillut.
    Jotain kosteusvoidetta, jossa on vähän ruskettavaa mukana, olen joskus kokeillut.
    Mutta en muista edes merkkiä.
    1 arpa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Julkinen lukija, kahdella mukana.
    En ole käyttänyt itseruskettavia. :)

    leevilotta@luukku.com

    VastaaPoista
  57. Oon jonkin verran läträilly itseruskettavilla ja omasta mielestäni ihan paras itseruskettava on Cocoa Brown 1 hour tanning moussen Dark-versio. Tätä kamaa saa tilattua mm. Cloud10Beautysta ja ulkomailtakin tilattuna se on huomattavasti edullisempi (ja myös 100 kertaa parempi) kuin Suomen marketti-itseruskettavat. Tuo tuote antaa hyvän, tummahkon sävyn ja levittämisen kanssa ei ole niin nuukaa, joten se sopii myös aloittelijoille. Tuotteessa on myös hyvä tuoksu, eikä itseruskettavan makea lemu puske siitä läpi. Lisäksi rusketus kehittyy jo parissa tunnissa niin hyvin, että itseruskettavan voi pestä suihkussa pois ja jatkaa elämäänsä ilman vaatteiden tai lakanoiden likaantumista. Kannattaa kokeilla!

    heikkinen.em ( a ) gmail.com

    VastaaPoista
  58. Yksi arpa minulle, kiitos!
    Itsekin kaipaisi vinkkejä tuotteista, kun ei ole juurikaan kokemusta.
    Eli valitettavasti en voi suositella mitään.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  59. Meinasin tänään ostaa tuollaisen mut sit muistinki et sä arvot ne niin jätinkin sen sitten väliin ja ostan jos en tätä voita :)
    Ja itseruskettavia en oo käyttäny, mut mulla löytyy Lumenen sellanen body lotion jossa tulee väriä samalla ja sen pitäis korostaa rusketusta, mutta se sit lähtee heti seuraavalla pesulla pois.

    Elle.parikka@gmail.com

    VastaaPoista
  60. en osaa sanoa kun en oo koskaa käyttäny itseruskettavaa :o
    julkinen lukija joka kävi myös facessa!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  61. Olen myös arka käyttämään itseruskettavia tuotteita, mutta ACO apteekkimerkin tuotteilla olen saanut kivaa ja sopivan hillittyä jälkeä.

    Olen julkinen lukija ja seuraan myös Facebookissa :)

    mus.su@hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Olen myös arka käyttämään itseruskettavia tuotteita, mutta ACO apteekkimerkin tuotteilla olen saanut kivaa ja sopivan hillittyä jälkeä.

    Olen julkinen lukija ja seuraan myös Facebookissa :)

    mus.su@hotmail.com

    VastaaPoista
  63. Paras itseruskettava mitä olen kokeillut on Dove. Uskallan suositella.

    Julkinen lukija olen.


    ritanortunen@gmail.com

    VastaaPoista
  64. No kuule en osaa suositella, itsellä ei ole kuin huonoja kokemuksia. Eikä mun ihon väriin edes passaa rusketuksen sävyt, näytän heti jotenkin "likaiselta"
    Kahdella arvalla mukana
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  65. Ei ole yhtään suosittelemisen arvoista kokemusta :(
    Kahdella arvalla osallistun
    nellakos(at)gmail.com

    VastaaPoista
  66. Olen laiska itseruskettavien käyttäjä, sorrun niihin vain pakon (alkukesälle osuvien juhlien) edellä. Aiempina vuosina turvallisin on ollut käyttää kevyitä, pikkuhiljaa ruskettavia vartalovoiteita kuten esim. Doven tuote.
    Luen nykyään bloglovinin kautta (aiemmin blogilistalla). Eli tarkoittaako se sitten "julkista lukijaa" ?
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  67. Mä en osaa suositella ainuttakaan itseruskettavaa, suhtaudun niihin pelonsekaisesti ;)
    Kahdella arvalla olen mukana
    pauleceb(at)gmail.com

    VastaaPoista
  68. Mä olen kanssa vähän arkajalka noiden itseruskettavien suhteen, mutta Dovella on kuulemma tosi helppo aloittaa, ja sitä ehkä rohkenen kokeilemaan itsekin tänä kesänä. Ja julkinen lukija olen.
    charmedtaisan at hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.