Isojen asioiden viime viikko

Viime viikko oli aika huikea. 

Ensin lähdettiin keskiviikkona Poriin äidin helmoihin ja ruokapöytään.
Torstaina oli meidän mummun ja taatan 65- vuotis hääpäivä.
 Nykypäivänä se on aivan kertakaikkisen huikea saavutus. He ovat kyllä sellainen pari ja rakkaus kukkii heidän välillään yhä vieläkin. On todella ihana seurata heidän katseitaan ja ihan vaan sitä olemusta, mitkä heidän välillään on. Mummu täydentää taatan lauseita ja toistepäin. Välillä nauravat kuin pikkukakarat toistensa jutuille.  Ja se on täyttä RAKKAUTTA se! Harvoin sitä avioliitot taikka ihan vain parisuhteet kestävät vuosikymmeniä sen ensimmäisen oikean kanssa, taikka toisen. 


 Monella tutulla on uusioperhe tai on uusioperheestä ja muutenkin taitaa olla nykyään enemmän "sääntö kuin poikkeus" .  Omalla kohdalla kyseessä on molemmat.
 Minulla on ollut isäpuoli reilu 36 vuotta ja hän pitää ja kohtelee minua kuin omanaan <3 Hän ei erottele minua ja siskoani meidän veljestä, joo tiedän, että virallisesti hän on velipuoli mutta meille aina veli, vaan kertoo kaikille, että hänellä on kolme lasta. Kiitos hänelle siitä etten ole koskaan tuntenut olevani ulkopuoinen, koko sydämestä <3
En myöskään itse asu Cian isän kanssa vaan eletään onnellista uusioperhe elämää :)



Kun onnittelin taataa, hän ihmettili mistä syystä minä nyt onnittelen. Taatalla on dementtia jonka johdosta muisti ei toimi kunnolla. Vastasin, että 65-vuotis hääpäivän johdosta ja siitä kun hän on jaksanut katsella mummua. Siihen taata tokaisi, kyllä se on ihan toistepäin, kiitos kuuluu mummulle, kun on häntä jaksanut katsella :) 

Ihana nähdä kuitenkin nähdä läheltä kuinka rakkaus voi olla ikuista ja huomata, että myös oikeassa elämässä tapahtuu tälläistä eikä vain leffoissa.



Suoraan juhlahumusta pyyhälsinkin pitämään taas Opipartyt kaverille. Siinä vierähti kaksi tuntia nopsaan Opin tuotteiden parissa ja käsihoitoa tehdessä ja siitä suoraan äidin ruokien ääreen. 
En vaan voi käsittää miten meen äiti saa niistä valkosipuliperunoista sellaisia, niitä vain söisi ja söisi ja söisi. Reseptin olen niihin saanut mutta omatekemät ei kyllä pääse lähellekkään. Musta tuntuu, että äiti pitää itsellään jonkun salaisen ainesosan :D 


Lauantaina koitti sitten päivä, jota minä ja muutama kymmenen muutakin bloggaajaa oli varmasti odottanut koko kevään.
Suuntana oli Turku ja kauneusbloggaajien miitti, joka oli Suomen historian suurin. Päivä oli kokonaisuudessaan huikea ja tapasin uusia ja vanhoja tuttuja <3



Tulen tekemään siitä oman postauksen kun vaan olen saanut ensin kuvat käytyä läpi, toivon edes muutaman onnistuneen. Olen meinaan ostanut Olympus PEN 6:sen ja kamera on hieman erilainen kun Canonin 600D :D Ihan vielä ei ole PEN:in toiminot hallussa.


Tällä viikolla vietetään Milon 2-vuotis synttäreitä ja ensi viikolla blogin <3 Eli juhlaa tiedossa ja tulossa myös kaikkea kivaa teille ihanat lukijat <3



Oikein ihanaa maanantaita kaikille!


9 kommenttia :

  1. 65v kyllä huikee saavutus ja odotan jo miittipostausta sekä mitä kivaa meille taas luvassa(arvatenki arvontaa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on! Koitan saada sen tehtyä mutta tällä hetkellä synttäriviikon tohinat vie kaiken ajan ja arvauksessa saattaa olla perää ;)

      Poista
  2. Ihan mahtavaa! Mun mummo ja vaari ehti olla 60 vuotta, joten toi 65 vuotta on ihan huikea saavutus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se 60 vuottakin on aika moinen merkkipaalu <3 Saas nähdä kuinka monta vuotta tuohon vielä lisää tulee.

      Poista
  3. Onpas sulla nyt juhlahumua ja kaikenlaista ihanaa menoa piisannut! Kuulostaa todella mukavalta, kiva lukea näitä postauksia (viittaan nyt myös tuohon uudempaankin postaukseen, ei viitsi jokaiseen kommentoida :D )
    Välillä harmittaa itseä, että siellä eteläsä on niin paljon erilaisia tapahtumia, joihin olisi ihanaa päästä joskus itsekin osallistumaan, mutta asun täällä pohjanmaalla, eikä täältä niin vain lähdetä aina. :/ No, toki ensin pitäisi saada edes kutsuja, mutta silti. :)

    VastaaPoista
  4. No on kyllä ollu jos jonkin moista ja meno jatkuu vaan :D
    Miitit on kyllä siinä kivoja kun pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja pääsee naamat vastakkain höpöttelemään samanhenkisten kanssa <3
    Ootko kokeillu järjestää siellä päin miittiä?
    Laittele mulle viestiä missä päin asustelet niin silloin kun ollaan siellä päin tulossa käymään niin voitas vaikka treffata :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kohokohtia yhdessä viikossa! :) Kunnioitettavan pitkä parisuhde tuo 65 vuotta kyllä, surullisen harvinaista nykyään. Jotenkin tuntuu, ettei nykyään ihmiset jaksa yrittää vaan kaipaavat vain sitä ensihetken huumaa :/

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.