Säätila siirtyi kynsiin

Kuinka paljon tuota vettä tuolta taivaalta oikeen tulee! Yhtä harmaata on aamusta iltaa ja pimeys iskee ja lujaa ainakin muhun.  Nyttenkin taas sataa rännän ja veden sekoitusta.Mulle tulee ainakin sellanen ei kiinnosta/ ei jaksa/ ei viitti olo tästä harmaudesta.

 En ees muista millon viimeks oon nähny auringon paistavan päivällä, joku ilta taivaan rannalla näkyi hieman punertavaa väriä ja se anto mulle inspiraation näihin lakkauksiin.

Samalla pääsin kokeilemaan Essencen Cracking topparia, minkä tilasin kosmetik4less.de sivuilta. Eikä ollu  meinaan hinnalla pilattu :) Tein kimppatilauksen niin saatiin postikulut jaettua. 
Muut lakat mitä käytin oli

Attitude-Vivid Skies ja Color Club - Miss Bliss

Yleensa oon tykänny noita Attituden lakoista, mutta tää aiheutti kyllä pettymyksen. Lakkaa mulla on näissä kynsissä 3 kerrosta ja sekään ei riitä kunnon lopputulokseen. Levitettävyys oli todella huonoa.Siveltimen vedot näkyy kunnolla. 

Mutta,

Miss Bliss, ah, mikä ihanuus. Yllätyn aina kuinka kaunis se onkaan!! Lakkaa laitoin vain yhden kerroksen näihin ja sekin holottaa <3

Keskisormen töpöttely ei oikeen vielä onnistunu halutulla tavalla, se mistä tykkäsin oli toi reuna joka näyttää ihan pitsiltä. Töppöttelyt tein meikkisienellä, seuraavalla kerralla kokeilen pesusientä, jos sillä sais kivemman lopputuloksen. Essenceen oli myös tyytyväinen ja ensi vuonna lähtee tilausta menemään ja testailen muitakin heidän lakkojaan. 

Pahoittelut kuvien laadusta. Reissun päällä näitten otosten ottaminen ei oo ihan niin helppoo ku kotona.
Attituden lakkoja saa tilattua Mereneidin sivuilta ja Color Clubeja saa ainakin Cesarsshop.fi:tä tilattua.
  (Linkit ovat vaan teitä varten lukijat, en hyödy niistä mitään)

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.