OPIa, ylellisyyttä ja jalometalleja

Kuten varmaan jokuset ovat ehkä huomanneet, että olen aloittanut yhteistyön kauneudenkauppa.fi kanssa ja sain  testailupaketin tällä viikolla. Sisältö näkyy alla.

Oli pakko laittaa toi tonttu kuvaan :)
Kaikki lakat kuuluvat Mariah Carey Holiday 2013 kokoelmaan.  Ajattelin, että teen näistä lakoista omat postaukset kuten myös noista voiteista kun muuten kuvia tulis aivan  tuhoton määrä yhteen postauskseen :)

 Ensimmäisenä esittelen teille:

Pure 18K White Gold & Silver Top Coat

Kotelon pinta on ihan nahkaistumen näköinen, harmi kun en saanut sitä kunolla kuvattua

Kun tätä lakkaa katsookin niin tästä  huokuu ylellisyys, aaaah, sitähän se on. Jokaiselle suotakoon edes hieman ylellisyyttä aina välillä :)


Toivottavasti tää kuva antaa oikeutta tälle lakalle.

Rasia on näyttävä, saati sitten pullo, joka on upean värinen taikka se itse sisältö! Kirkkaalla pohjalla on  Ihania erikokoisia hiutaleita valkokultaa ja hopeaa. Mun korutkin on enimmäkseen  valkokultaa ja hopeaa, niin nyt saan koristella samoilla materiaaleilla  myös kynnetkin <3Aattelin lakata kynnet eri väreillä, jotta näkyy hyvin miten tämä ihanuus näyttää myös vaaleimpien lakkojen kanssa. Värilakkoja on kaksi kerrosta ja Purea on yksi kerros, sillä saa jo kivan määrän hiutaleita.  Iso plussa on se, ettei  niitä tarvi kaivella sieltä pullosta vaan niitä tulee kuin itsestään. Levitttävyys on taattua Opin laatua.

Värilakat järjetysessä pikkurillistä lähtien: Kikon 374, Kikon laser 433, W7:n Pink Crome, Nfu Oh:n 06 ja peukussa Kiko 374


Tässä lähikuvaa hiutaleista

Hiutaleet on niin ohuita ettei niitä edes tunne kynttä koskettaessa.

Tykkään, tykkään , tykkään 

Mun mielestä tää toimii sekä tummien, että vaaleidenkin lakkojen kanssa.
 Mitä te ootte mieltä, tumma vai vaalee ?

Onko teillä jollakin muuten se keltakultainen versio tästä, The Man whit a golden gun?  Siitä taisi tulla mun himotuslakka :D


Jos sulla ei vielä ole tätä ihanuutta ja oot harkinnu ostoa niin nyt se kannattaa, koska
loppuvuoden ajan kauneudenkauppa.fi antaa jokaiselle Pure 18K White Gold & Silver Top Coat lakan tilaajalle lahjaksi yhen Opi:n kynsilakan edellisistä kokoelmista.  Lahjakynsilakan saa laittamalla koodin dioriina. (Itse en tilauksista tai linkkien klikkailuista mitään hyödy, ne ovat ainoastaan teitä varten)

Ootan, että parannun tästä kamalasta flunssasta eroon ni pääsen tuoksuttelemaan noita voiteita ja tekemään niistä kanssa postausta.... ja noista lakoista kanssa :)9 kommenttia :

 1. Mun mielestä tumma alle, niin tulee kiva tähtitaivastulos. Mut eipä se pahalta vaaleankaan lakan päällä näytä, kivat kynnet oot tehny! (:

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet ja kivoja juttuja oot saanu! :)

  VastaaPoista
 3. Löytyy molemmat kultahippulakat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii! oot ostanu sen The Man...gun sillon ku se tuli vai nyt vasta jälkikäteen?

   Poista
 4. Mä kävin kattomassa siellä kauneudenkaupassa, mutta mulle ainakin se sanoi että toi dioriina ei ole kelvollinen :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei :( laitoin heille viestiä tosta ja ilmotan sulle heti tähän ku saan asiasta tietoa

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.