Pretty-lakkoja Keskiseltä

Tuli taas kerran käytyä Tuurissa ja olihan siinä samalla pakko yrittää mennä bongaamaan Vesaa. No, eihän sitä tälläkään kertaa näkyny, mutta pari uutta tuttavuutta läks matkaan. Vinkin näistä Pretty-lakoista sain facen kynsikoristelut ryhmäläiseltä ja kiitokset siitä. En olis meinaan näitä muuten löytäny saatikka tajunnu ettiä, koska ei oo muitten lakkojen vieressä. Yhtään W7-lakka  en nyt ostanu, ei tullu niistä jäljellä olevista pakko saada tunnetta. 

Saatavilla olevat värit ei vaan oikeen iskeny, joten en ostanu ku kaksi. Muut värit oli enimmäkseen sinistä ja vihreetä. Metalli sävyissä se tuttu hopea ja kulta ja mustan harmaa. Pimeässä hohtavat lakat oli taas neonvärisiä. Siellä oli myös säärikarvalakat, vaikkei mulla niitä itellä vielä ole, mut ne värit Yäk! Glitterilakoissa oli erivärisiä sydämenmuotoisia glittereitä, ei ollu nekään mun juttu tai sitten oli vaan väärä päivä mulla :) 

Ne mitkä sitten  päädyin ostamaan on Leather Look:n Pink ja Gel Effect:n PurpleNää ei kyllä saanu mua hyppimään ilosta. Nimet tulee suoraan lakkojen väreistä ainakin näissä.

 Haju näissä on aivan KAUHEE!  En tykänny myöskään levittyvyydestä, ja siitä, että sitä lakkaa on heti oikea määrä siinä sudissa. 

Gel Effect jättää kynsille geelin näköisen pinnan.. Kuten kuvista näkyy ei oo mikään tasainen jälki näissä.Lakkaa on kaikissa kynsissä kaksi kerrosta. 

Väri on todella ihana. 

Lakkasin ensin normaalisti tuolla Pinkillä ja sitten kun tarkistin pahvista lakan nimeen niin ups, siinähän oli käyttöohje. Siinä sanottiin, että lakkaa yksi kerros, anna kuivua 2 minuuttia ja lakkaa sitten toinen kerros. Kuivuessaan muodostaan tuon nahantapaisen pinnan. 
No, minä sitten otin keskarista lakat veke ja tein siihen ohjeen mukaan. Toisen kerroksen levitys oli tuskaa. Sen olisi pitäny saada yhdellä vedolla tehtyä, jotta pinnasta olisi tullut tasainen, nyt se on tollainen klippinen. Tavallisella lakkaus tavalla pinta on tasainen ja kuitenkin lopputulos on samanvärinen.


Tällä tulen lakkailemaan toistekkin


 Unohdan nuo ohjeet ja jatkossa lakkaan normaalisti. Muuten tykkäsin tästä lakasta kyllä, ilmankos kun siinä on shimmeriä mukana ja kuitenkin mattapinta :)

Onko teillä jollakin toisenlaisia kokemuksia näistä lakoista?

Nyt mä lähen tekemään viime hetken suunnittelut uudenvuoden kynsiä varten :) Jotain romanttista niihin haluan sen kuniaksi  kun meillä on vuosipäivä 1.1 <3

Huomenna näkyy sitten lopputulos


4 kommenttia :

 1. Vesa on vielä sielä Brasiliassa tuoreen lapsosensa luona, ei sitä oo näkyny koko joulukuus.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joo niin oliki, ilmankos sitä ei näkynykkään siä :D en oo kerinny lukemaan vielä tota sieltä saamaani hymyy ja sen juoruja :D

   Poista
 2. Ite piti kans tänään hakea muutama nuista lakoista testattavaksi kun halpa hinta niin houkutteli. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää oli kyl todella halpoja :D kerro sit mitäs tykkäsit

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.