Christmas Nails with a litle blig and snow

Nyt olis sitte munkin vuoro esitellä mun joulukynnet. Samalla pääsin testaamaan kahta uutta lakkaa Opi:n I Snow You love Me:ta ja  China Glazen Just BE-Claws:a .  Niistä lakoista tässä ensin ja sen jälkeen mun tämän joulun lakkaukset.

OPI, I Snow You Love ME

Saatu kauneudenkauppa.fi ja on nyt tarjouksessa 14,50€ 


Olen lukenut tästä muiden blogeista ja facen kynsikoristelut ryhmässä ja kun sain esittää toiveen mitä haluaisin ottaa testattavaksi niin ilman muuta tämä oli toinen niistä. Rakastuin tähän heti! En yhtään ihmettele jos tätä ollaan hehkutettu. 




Kirkaassa pohjalakassa on hologlittereitä ja eikä ole mitään pikkusia. Nämä ovat kuin pieniä kiviä, mutta matalia sellasia, joten mulla ainakin koristelut saa ihan uuden ulottovuuden. Ainut huono puoli on se, että näitä joutuu hieman kalastelemaan tuolta pullosta, joten mitään pikalakkauksia tällä ei pysty tekemään. Kaikki on silti sen arvoista. Tämä kuuluu Mariah Carey Holiday 2013 kokoelmaan




 China Glaze,  Just BE-Claws


Tilattu cesarsshop.fi

Mulla ei ollu oikeen kunnon joulun punaista lakkaa, päädyin tilaamaan tämä. Kuuluu Happy HoliGlaxe kokoelmaan samoin kun There's Snow on like You. Levittyy kuin unelma, peittää kivasti jo yhdellä kerroksella, mutta kahdella kerroksella pääsee vasta vauhtiin. Shimmeriäkin löytyy riittävästi. Joten en pettynyt valintaani tämänkään suhteen.

Kuvattavana hieman hankala tapaus.

Sitten itse lakkauksiin. 
Toivoin niin  valkeaa joulua (kuten varmaan kaikki!) ja kun sitä ei sitten satanu vaan vettä!  ni laitoin sitten hieman sitä kynsille ja senhän hoiti kaikkien rakastama riisipuurolakka eli CG There's Snow One like you 
En halunut tehä mitään perinteisiä joulukynsiä, joten tälläsiä tällä kertaa :)



Lakkoina siis  I Snow You Love ME, Just BE-Claws, There's snow on like you ja nimettömissä alla Peel off Base






Nämä tarvi laittaa yksitellen kynsille ja ite käytin dottintoolia apuna, mutta voi käyttää vaikka hammastikkua tai muuta vastaavaa jos ei dotteria oo .



Toivotan teille kaikille OIKEIN IHANAA ja RAUHALLISTA 
<3 JOULUA <3 



Linkkien klikkailuista en hyödy mitään, olen laittunut ne ihan vaan teitä varten. 







6 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.