Hologlitteriä ja pantteri

 Heissan!

Se olis sitte viikko vielä jouluun. Ihan vielä en viittinyt tehä joulukynsiä vaan aattelin kokeilla nyt noita kynsitarroja, mitkä sain joulukuun livboxista.  Olin myös kuolannut Isadoran hologlitterilakkoja ja olihan mun pakko  YKS ottaa kokeiluun  samalla kun ostin toisen Peel off basen jemmaan, tekämäni testi siitä löytyy täältä. 


Valitsemani lakka oli nimeltään Jet setter


Tässä on 2 kerrosta lakkaa

Kaikissa muissa on Peel off base alla paitsi tuossa keskisormessa missä on se tarra.  Peukalossa ja etusormessa on aluksi kerros W7, Golden Sands ja 2 kerros glitteriä. Nimettömässä ja pikkurillissä on 3 kerrosta glitteriä.Nämä lakkaukset olivat olleet kolmisen päivää kynsillä ennenkuin nämä kuvat on otettu, siitä johtuu esim. tuon tarran pienoinen repsotus. 

Kokokynnen tarrat ovat Envy wraps bling merkkiset

Tarran kanssa saa olla todella tarkkana kiinnityksessä, ettei käy niin kuin mulla, yhteen kohtaan tuli vekki, joka otti aina kiinni joka paikkaan. 
Näillä saa kyllä nopeesti koristeltua kynnet mikä sinänsä on tosi hyvä homma, varsinkin sillon jos tarvii äkkii saada jotain säpinää kynsille. Mua nää ei silti oikeen vielä saanu pomppimaan ilosta, MUTTA kokeilen kyllä vielä uudemman kerran ennenkun hylkään kokonaan. Lähti samalla lailla irti kun Peel off basekin :D

Noi holot <3

Ootteko jo ihan joulutunnellimmissa kynsien kanssa? 


4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitti :) ite tykkäsin tosta tarran kuosista, mut en vaan saanu sitä nätisti asettuun hyvin

   Poista
 2. Ihanan väriset kynnet :)
  Ja joo, yritän pitää joulutunnelmaa edes kynsillä. :) Mutta välillä kyllä hairahdan sillä saralta pois. Eihän joulua nyt jatkuvasti jaksa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) jostain ihme syystä tuntuu et nyt syksyllä mun kullan väriset lakat on monistautunu helmerissä :D
   Yhet punaset oon vasta tehny , mut aatoks aattelin pläjäyttää jotain jouluista.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.