Joulukuun Livbox

No niin taas on aika boxin. Mä saan aina tän boxin hieman myöhemmin, kun joudun hakemaan tän postista, mutta ei se kauheesti haittaa,jos vaan pystyn välttämään muiden postauksia, koska kuitenkin haluan pitää boxin sisällön yllätyksenä siihen asti kun saan sen omiin pikku kätösiin.  Mutta joo, mennään asiaan eli tutkaillaan mitäs se tällä kertaa sisälsi. Tuotteita en ole kerinnyt testaamaan sen kummosemmin vielä, lisäilen tuntemuksia tänne sitä mukaa kun kerkeen niitä kokeilemaan. 

Värinä oli ehkä hieman yllättäen pinkki, tuleeko siitä uusi joulun punainen?? kuka tietää... 

Ite ootin punaista väriä tai jopa kultaista 


ELEGANT TOUCH, Kynsitarrat


Envy-kynsikalvot ovat loistava tapa saada kauniit ja monimutkaiset kuviot kynsiin jopa viiden päivän aijaksi. Kynsikalvot eivät vaurioita kynsiä. Nopea- ja helppokäyttöiset, vedenkestävät kynsikalvot pysyvät tiukasti paikallaan. Tarrat hieman vaihteli boxeittain
(Ovh 11,90 €/paketti)

Näitä en oo koskaan ennen kokeillut eli ihan mielenkiinnolla testaan nyt tulevana viikonloppuna yhteen kynteen. 
Onko teillä jollakin kokemusta näistä ja jos on niin minkälaisia? 


NIVEA, Smooth Caring Body Lotion 

Boxissa oleva koko on 30ml

Tämä vartaloemulsio tekee ihosta vastustamattoman pehmeän. Tahmaamaton ja ihoa silottava koostumus sisältää sheavoita, joka kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti. 
(Ovh 4,65 €/250ml)

Voide tuoksuu ihan perus vartalovoiteelta, eli niille ketä ei tuoksuista välitä, tää on passelli. Mä en oikeen tykänny koostumuksestakaan, jätti mulle ihankun kalvomaisen pinnan... Tää ei oo mua varten ainakaan. 

MSCHIC, Pure Lip Liner




Tällä loihdit huullillesi kauniin muodon ja estät huulipunan karkaamisen suunympärysjuonteisiin. Korkeapigmenttinen ja juuri sopivan pehmeä PURE LIP LINER- huultenrajauskynä sisältää ekoserutifioituja raaka-aineita kuten kasvivahoja ja kasviöljyjä sekä E-vitamiinin kaltaisia antioksidantteja. Kynä ei sisällä parabeenejä, talkkia, hajusteita eikä mineraaöiöljyjä.
(Ovh 15 €/ 1,1g)

Itelle oli kiva yllätys tää, koska tällänen oli hakusessa ehkä kuitenkin hieman liian oranssi siihen mitä haen, mutta alkuun tällä pääsee kuitenkin. Oon meinaan  nyt kauan pähkiny huulikiillon vierelle ottaa punaisen huulipunan. Nyt sitte vaan ettimään se puna. 

FAVORA, Kosteuttava seerumi

Tämän koko on 15ml


Kevyt ja erittäin hyvin imeytyvä koostumus sisältää m. hyaluronihappoa. , pantenolia ja sheavoita. Hajusteeton ja väriaineeton. Sopii päivittäiseen käyttöön. Tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. 
(Ovh 22 €/ 15ml) 

Tätä laitetaan hoitovoiteen alle puhtaalle iholle. En ole testannut tätä vielä lainkaan, joten kokemuksia tästä tulee myöhempään.

Osalla oli tämän tilalla Isispharma Ruboril Expert C, punaisuutta peittävä sekä couperosaihoa hoitava voide paikallisen punoituksen sekä pienten pintaverisuonien aiheuttaman punoituksen hoitoon

GOLDWELL, StyleSing Sleek Perfektion ja StyleSing Hot Form

Paketti herätti mielenkiinnon!

Laatikossa oli mukana myös tuollainen ohje/niksi vihkonen

Suihkeseerumillla ja muotoilunesteellä loihdit silkkisen sileitä ja pitkäkestoisia tyylejä.

 Vedetön Suihkeseerumi nopeuttaa suoristumisprosessia ja antaa jopa 24 tunnin kostussuojan. On ihanteellinen normaaleille ja hennoille hiuksille. 

Muotoiluneste vahvistaa hiuksia ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Vähentää hiusten katkeilua 50%.

Molemmat tuottees sisältävät värinsuojan sekä lämpösuojan jopa 200 C:een asti.
Käyttö: Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin ennen muotoiluraitojen käyttöä.
(Ovh 26,70 €/100ml ja 17,70 € / 150 ml)
 Nämä ainoastaan kampaamoissa myynnissä.
Paketissa olevat mujotoiluneste 30ml ja suihkeseerumi 20ml.  

Tää oli kaikista kiinnostavin koko boxissa. Odotan että viikonloppuna pääsen testaan nää. Itellä on hennot ja luonnonkiharaiset hiukset ja vielä värjätyt sellaset ja näähän oli ihan mun päähän tehty. 

TUOKSUNÄYTTEET



Kate Perry, Killer Queen Eau de parfum

Katy Perryn uusin kuninkaallinen ja uskalias tuoksu on huumaavan leikkisä sekoitus mehukkaita tuoksuja. Tuoksussa yhdistyvät hedelmien ja kukkien tuoksut kashmiriin ja patsuliin.
(Ovh 32 €/30ml ja 42€/ 50ml)


Roberto Cavalli, Just Cavalli for Women

Tuoksu on naisellinen, kiihkeä ja houkutteleva lämmin kukkaistuoksu. Siinä on mm. appelsiininkukkaa, liljaa ja palisanderia.
(Ovh 41 €/30ml)

Roberto Cavalli, Just Cavalli for Men

Sensuelli, mausteinen ja nahkainen miestentuoksu, jossa on mm. punaista paprikaa, vetiveriä ja nahkaa.
( Ovh 56 €/ 50ml)

Tykkäsin kaikista tuoksuista ja voisin kyllä miestäni nuuhkia, jos olisi pukeutunut tähän tuoksuun. Naisten tuoksut ei aiheuttanut mitään voih tunnetta ennemmin ok tunteen. Itellenni en ostaisi, lahjaksi saatuna käyttäisin kyllä :) 


Boxissa oli myös ihana yllätys!!



Tää on varmaan todella hyvää!! Rakastan suklaata ja chiliä <3, mulle just oikee valinta, koska näitäkin eli eri makuisia. 
Ihana tehä tää kun oon tullu Milon kanssa lenkiltä kun ulkona paukkuu 13 asteen pakkaset, nautin tän kyllä lämpimänä. 


Kiva lopetus tälle vuodelle ja nyt sitte vaan odottamaan mitä kaikkea uutta ja ihanaa ensi vuoden boxit pitää sisällään :) 

Jos sulle ei vielä tuu boxia ja kiinnostuit niin oman voit tilata tästä. ( Itse en hyödy tilauksista mitenkään, laitoin tän vaan helpottaakseni teitä )

2 kommenttia :

  1. Jotenki oon tyytyväinen, että lopetin liv boxin tilauksen. Tykkäsin kovasti ylläreistä, mutta aina joutu pettymään :/ SILTI harkitsen tilaavani uusiks.. :D se oli vähä ku jokakuukautinen joulu!

    VastaaPoista
  2. Mä kans harkittin muutaman pettymyksen jälkeen, että lopetanko mut sitte aattelin kattoo viä kuitenkin ja tää joulukuun boxi oli kyllä kiva.

    Joulu joka kuukausi, tai ainakin melkein :D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.