Tuoksutorstai: Escada Summer Festival, vuoden 2021 kesän kausituoksu


Tuoksu lehdistönäyte


Summer Festival


 Käsi ylös kuinka moni on odottanut Escadan kesän kausituoksua! Täällä ainakin käsi nousee ylös heti. Escadan kesätuoksuja olen aina odottanut joka vuosi innolla jo melkein 30 vuoden ajan. Escadan tuoksut olivat myös mun pikkusiskoni lemppareita. Ihania tuoksumuistoja tulee näistä tuoksuista mieleen. <3  

Escadan kesä tuoksuu aina makealle ja sillä on tunnusomainen tuoksuvivahde jonka kyllä tunnistaa  helposti, jos joku on siihen pukeutunut. 


Escada Summer Festival


Escadan kausituoksu 2021Tämän vuoden kesän kausituoksu on nimeltään Summer Festival ja festivaaleja tässä kaipaa meistä jokainen tai ainakin suurin osa. 

Tämän vuotinen tuoksu on saanut inspiraationsa Kalifornian lämmöstä, jossa on joka vuosi järjestetty valtava musiikki- ja taide festivaali. Toivottavasti voivat järjestää se myös tänäkin vuonna. 

Pullossa on myös tuttu liukuvärjäys ja pullon muoto on myös tuttu sama mihin olemme tottuneet näiden vuosien aikana. Summer Festival


Tuoksu alkaa viileällä jääpaloilla ja kirsikan kukilla. 

Sydäntuoksussa huumaa jasmiininkukka ja vihreä mandariini. 

Pohjatuoksun santelipuu antaa tuoksulle pehmeyttä ja ihanaa lämpöä. 


Tuoksua voisi kuvailla sanoilla raikas, kukkainen ja makea totta kai. 


Omalla iholla vihreä mandariini nousee todella vahvasti esiin ja se antaa tuoksulle kivaa sitrusmaisuutta. 


Summer Festival on kaikkea sitä mitä kesätuoksulta voi odottaa ja ilman muuta tuttua Escadaa! Tuoksu tuo mieleen ainakin itselle siskoni ja kaverit, ilon, lämmön, yhdessäolon ja kesän! Tässä on jotain todella tuttua mutta en saa päähäni mitä. 


Escadan vuoden 2021 kesätuoksu huumaaMoni voi kuvitella, että Escadan kesätuoksut ovat vain nuorisolle mutta paskat!  Escadan kesätuoksut sopivat kaiken ikäislle ja tuovat meille "aikuisille" juurikin niitä ihania tuoksumuistoja sieltä nuoruudesta ja ainakin minä huumaannun näistä joka vuosi aina uudelleen. Eli jos vähääkään olet miettinyt tätä niin anna mennä, nämä ovat meille kaikille ihanille ihmisille, ketkä haluavat huumaantua kesästä, ilosta ja tykkäävät makeista tuoksuista!! 


Vaikka tuttuun Escadan tapaan tuoksu on makea mutta ei se ole kuitenkaan mikään äklön makea. Tuoksu on täydellinen kesäpäiviin ja niihin festari-iltoihin mutta mikään ei estä suihkuttelemasta sitä jo nyt iholle niinkuin minä teen. Täällä meinaan fiilistellään kesää ja sen tuomaa lämpöä :D 

En malta odottaa ensi vuoden versiota, koska silloin vietetään 30-vuotis juhlaa. Toivottavasti he julkaisevat niitä ihan ensimmäisiä tuoksuja uudelleen!

Löytyykös sieltä ruutujen takaa muita Escada- tyttöjä? 


Love8 kommenttia :

 1. Täällä nousi kummatkin kädet pystyyn! Rakastan Escadan tuoksuja ja nämä kesätuoksut ovat aina olleet erityisen mieluisia.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vähän muistelin, että nää on ihan sun juttuja! :)

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua myös sinulle Outi <3

   Poista
 2. Ooh täytyykin käydä Sokoksella haistelemassa tätä! Mulla on Taj Sunsetista eteenpäin kaikki kesätuoksut paitsi se yks mikä haisi kauheesti kirsikoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, tarkoitatko Cherry in Air -tuoksua? Itselläni se kirsikka ei mitenkään häiritsevästi tullut esiin :) Mene ihmeessä tuoksuttamaan tää :)

   Poista
 3. Ah ihanat kesätuoksut! Suosikki näistä edelleen Ibiza Hippie, sitä olen kaivannut ja lujaa. Nuoruudessa yhtä vahvan tuoksumuiston jätti Anais Anais, ruotsinlaivalla ostettu joskus 80-luvulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule kesää ilman ihanaa kesätuoksua! <3 Tuo Ibiza Hippie on myös oma lemppari ja yhteensopii myös ruotsinlaivat Anais Anais sekä ihana nuoruus! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.