Lakkausunelmia: Vesimarmorointia


Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi. 


Vesimarmorointi... miksi meidän Laura, piti valita tämä aiheeksi :D  Jo pelkkä sana vesimarmorointi aiheuttaa puistatuksia ja tietoisuuden siitä, että kaikki menee ihan päin puuta. 


Mutta mitä elämä olisi ilman haasteita? Aika yksitoikkoista. 


Meillä ei ollut muita sääntöjä paitsi, että marmorointi pitää olla KAHDESSA kynnessä ja ainakin omalla kohdalla yhteenkin saaminen on haastavaa. Onnistumiseen vaikuttaa kaikki mahdollinen ja muutama mahdottomuuskin. 


Eihän tästä marmoroinnista mitään tullut. Vaihdoin lakkoja vaikka kuinka monta kertaa, veden lämpötilaa kokeilin vaihtaa myös mutta sekään ei auttanut. Lopputulos on nyt sitten tämä. 


Valkoinen Essencen Wild White Way on kaikissa kynsissä alla ja "marmoroinnissa" käytin Kikon lakkoja numerot 634, 635 ja 306. Näin aikas mageet marmorikuviot Lauran instassa eli tiedossa taitaa olla todella mageet lakkaukset. KÄy ihmeessä katsomassa Lauran vesimarmoroinnit täältä


Meillä sunnuntai menee vauhdikkaasti, meinaan siskon lapset, yhteensä 5, ovat meillä viikonlopun vietossa. :) Eli vilskettä piisaa ja Milolla paimennettavaa :D 

 Mites teillä? 

Love


8 kommenttia :

 1. NÄä on hienot <3 en saa millään mieleeni sitä sanaa mikä tosta kuvioinnista tulee mieleen D:

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän nätit kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jonna! <3 Suunnitelmissa oli kyllä oikein kunnon kuviot mutta ihana kuulla, että tämäkin toimii. :)

   Poista
 3. Kuvointi tuo jostain syystä mieleeni vadelmajäätelön. Todella kivat lakkaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt muuten kun sanoit niin joo, näistä kyllä tulee mieleen vadelmajäde :) Kiitti, ihana kuulla, että tykkäät!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.