Estée Lauderin Advanced Night Repair hemmottelee aikuista ihoa

tuote pr-näyteaikuisen ihon seerumi


Mitä enemmän ikää tulee niin se tulee näkymään myös ihossa. Oikeilla tuotteilla ikääntymisen merkkejä pystyy jonkin verran hidastamaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että myös itse ihon kunto, ihotyyppi ja geeniperimä vaikuttavat. 

Omalla kohdalla, kun ikää on päälle 45 vuotta niin tuntuu, että joka aamu sitä löytää uuden juonteen tai rypyn alun ja todellakin ainakin omalla kohdalla se aiheuttaa kriisiä! :D En silti kuitenkaan haluaisi, että 45 vuotiaana ihoni näyttäisi siltä miltä se näytti 20 vuotta sitten, se ei vaan ole luonnollista. Mutta, kuten sanoin onneksi ikääntymisen merkkejä pystyy oikeilla tuotteilla hidastamaan ja yksi tälläisen täsmätuote on Estée Lauderin Advanced Night Repair. 


Estée Lauder Advanced Night Repair 


estee laurelAdvanced Night Repair- seerumi kosteuttaa, uudistaa ja sen luvataan myös auttamaan korjaamaan ikääntymisen merkkejä. 

Ihon kosteuttaminen on yksi tärkeä asia ihonhoidossa ja mehän tiedämme, että mitä kuivempi iho, sen enemmän juonteet ja rypyt siitä erottuvat. 

Advanced Night Repair sisältääkin runsaasti tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa.  Advanced Night Repair -seerumi sisältää hyaluronihapon lisäksi pantentoidun ChronoluxTM Power Signal -teknologian, joka auttaa tukemaan ihon omaa luonnollista kollageenin tuotantoa ja auttaa ihoa korjaamaan päivän aikana kokemien haittatekijöiden vaurioita.

Se mikä itselle tuli yllätyksenä niin tätä seerumia voit käyttää myös aamuisin ja koska seerumin antioksidantit antavat iholle suojaa myös UV-säteilyltä, laitteiden sisäiseltä valolta, saasteilta ja mikropölyltä jopa 8-tunnin ajan. Älä kuitenkaan unohda aurinkosuojaa, koska tässä ei ole suojakertoimia. 

Yöllä taas iho on vastaanottavaisempi kaikille tehoaineille niin illalla käytettynä seerumi auttaa ihoa sen omassa korjausprosessissa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.  


Sain tämän tuotteen testiin jo viime vuoden puolella mutta joitakin tuotteita haluan testata pidempiä aikoja  ja varsinkin tälläisiä selektiivisiä tuotteita. Testailin välillä muitakin tuotteita ja palasin testaamaan tätä uudestaan. Tein tämän ihan vertailun vuoksi, jotta pystyin huomaamaan tuotteen tehon ja vaikutuksen. Yleensä testaan ihonhoitotuotteita vähintään sen pari viikkoa, koska haluan olla varma siitä, mitä teille suosittelen.  

Mulla on pintakuiva iho ja aina pakkasilla pesun jälkeen iho on kinnannut ja se on huutanut kosteutusta mutta ei tämän seerumin kanssa. Olen saanut myös kehuja ihoni heleydestä ja se tuntuu kyllä todella hyvälle varsinkin kun kriiseilen sen kanssa.  Itse huomasin myös ihon napakkuuden. 

Tämän kerrotaan pienentävän myös ihohuoksia mutta siihen en osaa ottaa kantaa. 

Tämä seerumi on kyllä yksi parhaimmista testaamistani seerumeista, en voi muuta sanoa ja lämpimästi suosittelen. 

Advanced Night Repairin tuoksu yllätti. Odotin sellaista tuoksua, josta huokuu ”luxus” mutta mielestäni tässä tuoksu tehokkuus ja sellainen hieman ehkä lääkkeellinen tuoksu, jos niin nyt voi sanoa. Tuoksu ei kuitenkaan ole mikään yliampuva eikä jää leijumaan iholle. Parhaimmat tulokset saat säännöllisellä käytöllä eli levitä tippa aamuin illoin iholle puhdistuksen jälkeen ennen voidetta. 


korjaava seerumi aikuiselle iholleEli jos ihosi kaipaa kosteutusta, heleyttä, kiinteytystä, hemmottelua ja siinä on jo ikääntymisen merkkejä niin silloin valintasi on tämä! 


Love

3 kommenttia :

 1. Mulle jäi täysin epäselvä, miksi tämä tuote ylistetään. Ei sun tekstin perusteella, mutta omasta kokemuksestani. Saitko itse minkäänlaisia tuloksia tästä? Vaikka kun purkki on käytetty loppuu, miltä se vaikuuttaa? Millaisen ihon pitää olla, että tuote sopisi? Vai teinkö itse jotain väärin, että lopputulos oli surkea?

  Tässä tarkemmin: https://viaperasperaadastra.com/2021/01/12/kuvankaunis-ikonisten-hoitotuotteiden-mysteeri/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nadine ja kiitos kommentistasi.

   Itse en osaa ottaa kantaa muiden ylistyksiin ja sanomisiin. Omalla kohdalla seerumi toimi kuten kirjoitin ja ihoni kiittää. Tietysti kaikki tuotteet eivät sovi kaikille ja toisaalta kaikki eivät tykkää kaikista.

   Kävin lukemassa postauksessa ja omat kokemukseni tuotteesta ovat aivan erilaiset verrattuna sun kokemukseen. Tuotteen kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille eli ihotyypistä sen ei pitäisi olla kiinni. Olitko testannut myös sitä sy-voidetta mikä sulla oli siinä kuvassa? Itsellä ei ole siitä kokemusta.

   Poista
 2. Kuvassa on, joo, saman sarjan silmänympärystuote. Se oli siedettävä, mutta ei mitään erikoista. Toki, se sulle voi sopia, jos muuten sarja oli kaikin puolin oma tuote. Mielestäni väite kaikille sopivuudesta on myyntikikka, ei sellaisia tuotteita ole olemassa. Toinen sopii toiselle, ja toiselle ei. Sitä me täällä testaillaankin :)

  Olen tehnyt myös oman listani niistä tuotteista, jotka oli ainakin minulle sopivia ja tuloksiakin näkyi. Tosin, ikä, ihotyyppi ja muut seikat voivat vaikuttaa lopputulokseen ratkaisevasti. https://viaperasperaadastra.com/2021/01/19/kuvankaunis-oma-kosmetiikan-suosikkilistani/

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.