Lakkaushaaste: ranskalainen lakkaus

Tämän kertaisen lakkaushaasteen aiheena on ranskalainen lakkaus. Siis en edes muista milloin viimeksi olen tehnyt ranskalaisen lakkauksen. 

Ranskalainen manikyyri  yksinkertainen mutta tyylikäs ja ajaton. Normaalisti kynteen tehdään valkoinen kärki mutta veikkaan, että kaikki haasteeseen osallistujat ovat tehneet kaikkea muuta kuin sen valkoisen kärjen. 


Minun on jo pitemmän aikaa mieli lakata kunnon punaisella lakalla. Punaiset kynnet ovat tyylikkäät, seksikkäät, ajattomat ja juhlalliset unohtamatta jouluiset. Pikkujoulukausi alkaa taas lähestyä ja saas muuten nähdä miten tänä vuonna juhlitaan vai juhlitaanko koska korona. Näin yksityisyrittäjänä ei pahemmin niitä pikkujouluja vietetä muutenkaan. :D Mutta joka tapauksessa pikkujouluja tai ei, punainen lakka on kyllä sellainen mikä sopii käytettäväksi ympärivuoden. punainen kynsilakka on aina tyylikäsPohjalla kynsillä on yksi kerros essien mademoiselle lakkaa ja punainen on Attituden Diva. 

Lakkauksessa käytin laatikon pohjalta löytämiäni ranskistarroja, joiden avulla ranskalainen lakkaus "onnistuisi" paremmin mutta oisin kyllä saanut paremmat tehtyä ihan vapaalla kädellä. Onko joku teistä onnistunut niillä saamaan siisti reunat? 


Koska mielestäni jotain nämä kuitenkin vielä kaipaisi, lisäsin vielä hieman blingiä Kikon 271 lakalla. 

Ihan en nyt ole tyytyväinen lopputulokseen mutta uusiakaan en enää kerinnyt tekemään. 

Millaisia ranskalaisia lakkauksia muut osallistujat tekivät, kurkkaa ja ihastu. 


Nails to photos

Strokes of Color

Timantteja kynsillä

Tinkerbell's nail diary


Love
2 kommenttia :

  1. Punainen on aina hyvä valinta kynsiin.
    Meillä ainakin ilmoitettiin jo, että ei ole mitään pikkujouluja, eikä muutenkaan mitään juhlintaa töissä, vähän sääli kyllä.
    Mukavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.