LastSwab - ekologinen vaihtoehto topseille


LastSwap saatu

Ekologisuus on tänä päivänä  todella tärkeässä osassa ja markkinoille tulee koko ajan uusia ekologisia tuotteitta kuten esim. LastSwab


lastswabLastSwab on siis uudelleen käytettävä vaihtoehto perinteisille topsipuikoille. Itse käytän topseja lakkausten yhteydessä, korvia puhdistaessa, meikinkorjaukseen jne. 
Vaikka en olekaan laskenut kuinka monta topsia tulee käytettyä kuukaudessa niin niitä kuitenkin kuluu useampia. Tai siis kului ennen LastSwabia.

Mikä ihmeen LastSwab


ekologinen topsi


lastSwab
LastSwab on pestävä, ekologinen topsipuikko ja sillä korvaat noin 1000 kertakäyttöistä topsipuikkoa. Sen varsi on valmistettu nylonista ja kärjet silikonista. LastSwab on pakattu biohajoavasta, maissipohjaisesta materiaalista olevaan koteloon.

 Kotelon ansiosta voit säilyttää LastSwabia kylpyhuoneessa tai kuljettaa meikkipussissa ilman, että se menee likaiseksi. 

ekologinen
 Aikaisemmin kannoin mukanani aina pienessä pussissa topseja. Mun silmät vuotavat aina välillä ja niin löysin ihan mahtavan avun MAC:n huulivoiteesta ja joo, luit aivan oikein :D Avun vuotaviin silmiin sain siis huulivoiteesta. Käy ihmeessä lukemassa se postaus TÄÄLTÄ jos vaan vähääkään kärsit vuotavista silmistä. 

helppo ottaa mukaanMutta siis, välillä ne topsit oli pitkin laukun pohjaa ja eihän niitä sitten enää voinut käyttää. Itselle LastSwap on ollut tässä suhteessa todella iso pelastus. Nyt ei tarvitse pelätä likaisia topseja, koska suojakotelo pitää huolen siitä, että se on aina puhdas ja käyttövalmis. Yksi riittää, koska se on pestävä. Kätevää, eikö totta?ekologinen pumpulipuikko


Oletko sinä tutustunut jo LastSwab:iin? 

Love  


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.