Daisy Love Eau so SweetdaisyNyt, kun pakkaset alkavat ottamaan valtaa on hyvä aika palata kesään. Yksi tapa palata kesään on tuoksujen avulla. Daisy Love Eau so Sweet huumaa herkällä ja pehmeällä olemuksellaan ja tuo mukanaan ripauksen romantiikkaa ja eloisuutta. 

Marc Jacobsin Daisy Love -tuoksuja löytyy omasta tuoksukokoelmasta useamman vuoden ajalta. Tuoksuista löytyy aina se oma uniikki  juttu mutta taustalla on se tuttu ja turvallinen Daisy Love päivänkakkaroineen. 

Se mistä tunnistaa Daisy Love -tuoksun on sen aivan ihana korkki. Oli sitten kyseessä minkä vuotinen tuoksu tahansa, korkista löytyy Daisy tuoksuille tunnusomainen päiväkakkara.   

Päivänkakkarat huumaa meidät aina uudelleen ja uudelleen aina uudella tavalla.

Daisy Love Eau so Sweet


daisy tuoksu
Daisy Love Eau so Sweet tuoksu on romanttinen ja vastustamaton moderni kukkaistuoksu. Se on samalla myös hieman leikkisä ja raikas unohtamatta pientä makeutta.  Tuoksu alkaa sokeroiduilla lakoilla, bergamotilla ja valkoisella vadelmalla. 

Tämän jälkeen esiin nousee jasmiininmaito ja päivänkakkaran terälehdet.

Tuoksun viimeistelee valkoiset iirispuut ja sokerinen myski. 

Mielestäni Daisy Love Eau so Sweet tuoksussa on tarpeeksi särmää käytettäväksi myös syksyn ja talven pimenevissä illoissa eikä vain niissä ihanissa kesän lämpimissä illoissa. 
daisy tuoksu huumaa
Mikä on sun Daisy Love lempparituoksu vai onko sellaista?

Ihanaa viikonloppua! 

Love


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.