Leppoisa juhannus

Palataan vielä hetkeksi juhannukseen. Suomen kesä
Me vietimme tuttuun tapaan juhannusta meidän äitin mökillä Merikarvialla. 

Juhannusaaton perinteisiin meillä kuuluu  aattoaamulla lähteä käymään juhannusmarkkinoilla ja tänä vuonna saimmekin jännittää miten korona vaikutti markkinoihin. Netissä oli kuulemma ollut ilmoitus, että markkinat oli peruttu.


Markkinat olivat kuitenkin täydessä vauhdissa, kun saavuimme Merikarvian "keskustaan". Ainut mikä puuttui oli se tanssija, mistä olen joka juhannus laittanut instan puolella pientä videopätkääkin. 
Kun sitä ihmismäärää katsoi niin kaikki oli kuin ennenkin, ihan kuin koko koronaa ei olisi olemassakaan. 
Loppu juhannus piti sisällään ihanaa rentoutumista ja yhdessä oloa, hyvää ruokaa, herkkuja, saunomista, kortin peluuta, uimista meressä, naurua, mölkkyturnausta ja totta kai valokuvaamista. 
Eihän sitä ammatikseen valokuvausta tekevä voi lähteä ilman kameraa mihinkään. :D Minulle kuvaaminen on myös rentoutumistapa. Omalla ajalla kuvaan paljon mm. kukkia, öttiäisiä ja maisemia. Asetinkin itselleni haasteen saada lentävästä pörriäisestä kuva, joka on suht tarkka. 

bumle bee


Parantamisen varaa vielä on mutta suht tyytyväinen olen tähän. 

Oikein ihanaa viikonloppua ja nautitaan näistä aurinkoisista päivistä vielä kun niitä on. Vaikka kylläkin välillä on ollut aikas tuskallista. Meillä on sisällä ollut +29,5 astetta ja ulkona +31 niin siinä ei ole kyllä paljon jaksanut muuta tehdä kuin hikoilla :D :D 

Love
2 kommenttia :

  1. Nyt oli kyllä lämpimin juhannus aikoihin. Aivan mahtavaa, ei tarvinnut palvella vaan pulahdellaan altaaseen vilvoittelemaan!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.