Gold Professional Haircare tuotteet tuovat ripauksen luksusta karanteeniin


tuotteet saatu

Terkut täältä kotikarantteenista. Toivottavasti olette pysyneet terveinä siellä ruutujen takana. <3 

 Karantteenini on ihan omaehtoinen sillä kuulumme Antin kanssa riskiryhmään ja tästä syystä teimme tämän ratkaisun. Ja vaikka riskiryhmään et kuuluisikaan niin hyvä olisi jäädä kotiin jos vain työt antaa periksi. 
Kun teen paljon kotoapäin töitä, karanteeni ei ole tuntunut niin paljon mutta kalenteri sen sijaan on tyhjentynyt myös ensi kuulta ja se puolestaan saa aikaan hieman pelokkaita tunteita, että miten tästä selvitään. Usko on silti kova, että tästä vielä kaikki muuttuu hyväksi. <3 Uusia työkuvioita tässä kehittelen kokoajan. On se appiukkokin osallistunut omalta osaltaan tukemaan minua. Hän on kehitellyt ja valmistanut itse  kokoontaittuvan puisen hedelmäkorin. Hän on tehnyt ne käsityönä oman metsän puista. Tuotteen pääset näkemään TÄSTÄ. 

Mutta siirrytään nyt ihan muihin juttuihin eli mennään itse asiaan, näihin ihaniin hiustenhoitotuotteisiin. 
Gold Professional Hair Care


vegaaninen hiustenhoitosarja

Itse pääsin tutustumaan tähän tanskalaiseen hiustenhoitosarjaan ensimmäisen kerran viime vuoden lopulla. 

Gold Professional Haircare on kahden tanskalaisen hiusammattilaisen rakkaudesta ja intohimosta hiuksiin ja hiustenmuotoiluun. 17 vuoden kokokemuksen kampaamoalalta huomaa tuotteita käyttäessä. 

Tuotteet koostuvat pääosin uusiutuvista ja kestävistä ainesosista, kuten kasviuutteista, luonnollisista antioksidanteista ja puhtaista eteerisistä öljyistä. Pohjoismaissa valmistetuissa tuotteissa ei ole ammoniakkia, sulffaatteja, parabeenejä eivätkä ne sisällä myöskään resorcinolia tai PPD:tä.  


Ensimmäisenä itse ihastuin tuotteiden ulkonäköön, se jo itsessään antaa odottaa jotain missä on mukana luksusta. Mustaa ja kultaa, mikäs sen parempi yhdistelmä. Tuotteet jotka näyttävät kauniilta niin niitä myös haluaa pitää esillä. 
 Toinen ihastumisen kohde oli tietysti tuotteiden tuoksu. Tuoksut ovat itselleni kaikki kaikessa ja menen ne edellä. 

Sitten kun aloitin testaamaan tuotteita, tiesin, että näitä haluan käyttää jatkossakin. Gold Dream-shampoo ja Come True -hoitoaineDream Shampoo ja Come true -hoitoaineVegaaninen Dream-shampoo vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia. Shampoo sisältää öljyjä ja orkidea- sekä posliinikukkauutetta. Shampoo on myös nappivalinta värjätyille hiuksille, koska se auttaa pitkittämään värin kestoa ja korjaa värjäämisestä vaurioituneita hiuksia. Dream-shampoo sisältää myös UV-suojan. 
Vaahto on runsas ja ihanan pehmeä ja tuoksu todella miellyttävä. 

Come True -hoitoaineessa on käytetty myös orkidean ja posliinikukan uutteita ja öljyjä. Nämä elvyttävät hiuksia ja palauttavat kosteuden ja upean kiillon.  Hoitoaine edistää myös värin kestoa. 
Nappivalinta kuiville ja/tai vaurioituneille hiuksille. Sisältää myös UV-suojan. 

Hoitoaineen käyttö: Anna vaikuttaa hiuksissa 2-3 minuuttia ennen pois huuhtelua. 


Käyttämällä tätä kaksikkoaa saat pehmeät, tuuheat, terveen näköiset hiukset. 

Cia oli muuten heti viemässä näitä mukanaan ;) 

Gold Ten In One


Gold Ten In On on suihkutettava hoitosuihke ja sitä voidaan käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Hoitosuihke sisältää nimensä mukaan kymmenen erilaista hiuksille hyödyllistä ominaisuutta. 

1. korjaa hiusta
2. kosteuttaa vaurioituneita hiuksia
3. helpottaa hiusten selvittämistä
4. helpottaa muotoilua
5. suojaa hiuksia pörröisyydeltä
6. suojaa sähköisyydeltä
7. estää latvojen haaroittumista
8. suojaa värjättyjä hiuksia
9. antaa hiuksille rakennetta
10. tuuheuttaa hiuksia

Raaka-aineina on käytetty  hoitavia auringonkukka- ja arganöljyä sekä antioksidanttisia A- ja E-vitamiineja, jotka ravitsevat hiuksia. 


Käyttö kuiviin hiuksiin: 
Suihkauta hoitosuihketta kämmeniin ja hiero hetken kämmenten välissä. Levitä käsin hiusten puolesta välistä latvoihin. 
Älä suihkuta suoraan hiuksiin, kuten minä tein ensin. 

Pullo on muuten ponnekaasuton ja tuoksu tässä on todella miellyttävä. 
Gold Hair SprayGold Hair Spray antaa luonnolliselta tuntuvaa kestävää pitoa ilman, että hiuksista tulee kovat korput. Anna lakan kuivahtaa 15 sekunttia ja nauti kampauksestasi. Lakka antaa hiukselle myös hieman kiiltoa. 

Vaikka lakka antaa kunnon pidon se on helppo harjata tai pestä pois. 

Tuoksu ei ole kovin voimakas.


Gold Shine Mist
Vaikka kyseessä on kiiltosuihke Gold Shine Mist kontrolloi lennokkaita hiuksia ja pörröisyyttä samalla antaen hiuksille upean kiillon ja pehmeyden tunteen.  Tuoksu antaa kivan lisän myös tälle tuotteelle. 

Tämä sopii niin kiharoille, laineille tai suorille hiuksille. 

Käyttö: suihkuta vähän kerrallaan kuiviin hiuksiin ja lisää tarvittaessa päivän mittaan. 


Gold Professional Haircare  Dream-shamppoon ja Come Trye -hoitoneen löydät kampaamoista ja muut hiustenhoitosrjan muut tuotteet löydät Stockmann-tavarataloista ja kampaamoista. 


Oletko kokeillut Gold hiustenhoitotuotteita? Oikein ihanaa alkavaa viikoa ja pysytään terveinä <3 
Love

2 kommenttia :

  1. Onpa näissä upeat pakkaukset. Hiuskiinni vaikuttta kivalta, inhoan jos tuoksu on liian voimakas, vaikka sitä saakin olla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin! Kyllä näitä kelpaa pitää esillä. Joissakin sitä tuoksua on ihan liikaa. Eteen ei ole silti tullut vielä oikein herkullisen tuoksuista lakkaa :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.