Flor del Sol on vuoden 2020 Escadan kesätuoksutuoksu pr-näyte

Kesätuoksut, mikä ihana tekosyy hankkia taas uusi tuoksu.  Yksi odotetuimmista kesätuoksuista on Escadan kesätuoksu. Tänä vuonna se on nimeltään Flor del Sol, josta huokuu aurinko, lämpö ja LOMA!

Escadan kesätuoksut ovat kuuluneet elämääni jo reilun parinkymmenen vuoden ajan. Itse tuoksu on lanseerattu 28-vuotta sitten, eli kyseessä on kohta kolmekymppinen tuttavuus. 

Olisi muuten ihan huippua, jos viimeistään silloin tuotaisiin markkinoille kaikki tuoksut edes vain vuodeksi. 

Escada Flor del Sol

Flor del Sol juhlistaa vapautta, ystävyyttä ja lomaa. Tuoksu on saanut inspiraationsa tyttöjen reissusta Meksikoon, joka on täynnä tanssia, naurua, ystävyyttä ja unohtumattomia kokemuksia. Tuoksusta löytyy myös daaliaa, joka onkin Meksikon kansalliskukka. Tuoksupakkaus myös huokuu meksikkolaista elämänmenoa.Tuoksu alkaa granaattiomenan, appelsiinin ja tequila sunrise -cocktailin yhdistelmällä. 
Tuoksun sydämessä kukkii daalia ja tuoksuun lämpöä antaa santelipuu. 


Tämä ihanan makea ja herkullinen cocktail saa hymyn huulille ja kesän mielelle. escadan kesätuoksu 2020Voin varmasti sanoa kaikkien puolesta ettei tämä kevät ole mennyt niin kuin me kaikki olemme suunnitelleet. 

Pidetään nyt kaikki kiinni niistä ohjeistuksista ja rajoituksista jotta pääsisimme nauttimaan kesästä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Yritetään silti löytää pieniä positiivisia asioita näistä päivistä. 

Suihkauta Flor del Sol tuoksua, ota videopuhelu ystävälle ja muistelkaa yhdessä viime kesää sekä ihania, naurun täytteisiä hetkiä. Aurinkoista viikonloppua ja pysytään terveinä <3 

Love4 kommenttia :

 1. Rakastan Escadan tuoksuja ja tämäkin tuoksu kuulostaa aivan ihanalta ja nimenomaan kesäiseltä <3
  Kaunista viikonloppua sinulle Marina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sitten sama tuoksumaku :) Kiitos Outi ja ihanaa viikkoa sinulle.

   Poista
 2. Monet Escadan tuoksuista ovat ehkä inasen liian makeita itselleni. Mietin tätä, kun siinä on granaattiomenaa ja appelsiinia, onko kuitenkaan niin makea kuin yleensä. Jotain koukuttavaa näissä silti on; nuo ulkopakkaukset on huikean ihania. Lupaus kesästä ja lämmöstä - sitä nyt tarvitaan!

  Aurinkoa päivääsi (vaikka onkin niin kylmää)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni tämä ei ole ihan niin makea kuin mitä osa on mutta tässäkin on sitä tuttua Escadan kesätuoksujen makeutta. Täytyy tietysti muistaa, että tuoksut vaihetevat käyttäjän ph:n mukaan. Toisella saattaa olla paljon makeampi, kun taas toisella esim raikkaampi.

   Ja olen samaa mieltä kanssasi noista pakkauksista, ne kyllä vetävät puoleensa. :)

   Aurinkoisia päiviä Maarit <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.