Urtekramin Green Matcha tuotteet


Tuotteet saatu testiin

Jos joku olisi minulle sanonut pari vuotta sitten, että sinä tulet olemaan matchan huumassa, niin en olisi uskonut. 
Kun kahvia rakastava lähtee Japaniin ja saa käteensä kupposen vihreää teetä niin siinä ei auta, kun kohteliaasti juoda se. Mutta se oli oikeasti hyvää! Olihan sitä sitten myös pakko kotiinkin ostaa. Saahan sitä suomestakin joo, mutta olimme kuitenkin häämatkalla ja minun ensimmäinen kosketus matchaan niin ostettava oli. :D


Urtekramin Green Matcha tuotteetMatchaa käytetään myös kosmetiikassa ja Urtekramilta on tullut tänä keväänä kokonainen luomukosmetiikkalinja nimeltä Green Matcha. Tuotteet sisältävät luomulaatuista matchaa ja mikroleväuutetta.
Yksi syy miksi matchaa käytetään, on se, että matchassa on runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ja hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta kuten saasteilta, sekä hidastavat ihon ikääntymistä. 

Green Matcha on saanut inspiraationsa japanilaisesta teeseremoniasta. Vihreä matcha tunnetaan teenä mutta se tunnetaan myös sen runsaasta antioksidanttipitoisuudesta sekä aineenvaihduntaa edistävistä vaikutuksista.  Antioksidantithan suojaavat hiuksia ja ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Antioksidantit myös hidastavat ikääntymisen merkkejä iholla. Ilmankos japanilaisten iho näyttää niin upealta!  Japanilainen matcha mitä tuotteissa on käytetty, saadaan luomulaatuisena.

Cellulite-tuotteet


Ennen tätä linjaa Urtekramilla ei ole ollut selluliittia ennalta ehkäiseviä tai hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Nyt niitä on kaksi, öljy ja kuorinta. Cellulite-tuotteissa on käytetty hedelmäuutetta, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa.


Green Matcha Cellulite oil, selluliittiöljy 


Kaikille ihotyypeille sopiva virkistävä selluliittiöljy.  Hedelmäuute vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Öljy levitetään iholle pyörin liikkein. Omalle iholle tämä imeytyy nopeasti eikä jätä sellaista ”tahmaista” pintaa. Itse levitän vielä tämän päälle kosteusvoiteen.

Suositushinta 8,90 € / 100 ml

Green Matcha Cellulite Scrub, selluliittikuorinta


Tässä kuorinnassa on samat vaikuttavat ainesosat mitä tuossa selluliittiöljyssä. Kuorinta poistaa iholta myös kuollutta solukkoa, jolloin vaikuttavat aineet pääsevät paremmin imeytymään ihoon.

Levitä kuorinta puhdistetulle iholle ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein ja huuhtele.
Kuorinnan rakeet ovat melko pieniä, itse jotenkin oletin niin olevan isompia.
Suositushinta 6,50 € / 150 ml


Green Matcha Body Milk Tämä vartalovoide on koostumukseltaan kevyt mutta tehokkaasti kosteuttava. Kevyen koostumuksensa vuoksi se imeytyy nopeasti. Lotion kuvaa mielestäni paremmin tämän koostumusta kuin voide.


Green Matcha linjaan kuuluu myös shampoo, hoittis, käsivoide, suihkusaippua ja dödö.

Se mihin itse ihastuin näissä heti, oli tuoksu. Jotenkin odotin hieman teen tyyppistä tuoksua mutta tuoksu olikin raikas. Raikkauden tuoksuun tulee verigreipistä ja yuzu-hedelmästä. Tuoksun ja koostumuksensa ansioista nämä ovat kuin tehty kesäkäyttöön.

Green Matcha erottuu muista linjoista sillä, että linjan tuotteet ovat pakattu entistä vastuullisempiin kasvipohjaisiin pakkauksiin, jotka valmistettaan uusiutuvasta, vastuullisesti hankitusta sokeriruo’osta. Vuoden 2019 aikana kaikissa Urtekramin tuotteissa tullaan käyttämään näitä pakkauksia.Saako olla kupillinen Green Matchaa? 

Aurinkoista keskiviikkoa! 

Love
6 kommenttia :

 1. Heh. Kävin äsken luontaistuotekaupassa ja siellä näitä tuotteita katselin ja mietin, että seuraavan kerran, kun jotain kotona loppuu, otan sarjan testiin.

  Tuoksusta mainitsitkin ja se oli tärkeä tieto se ja kuulosti hyvältä. Shampoon väriä olisin vielä sulta kysynyt, kun mun haperoon vaaleaan tukkaan tuntuu kaikki tummat värit tarttuvan, eikä vihreä oikein houkuta :), mutta shampoota sulla ei mahtanut olla testissä?

  Iloista kevätmieltä täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kuinkas sattuikaan. Tuoksu on kyllä ihanan raikas ja juurikin kesään loistava. Shampoota mulla ei ole testissä mutta varmistin sen ja se on väritön eli huoletta voit kokeilla. :)

   Poista
  2. Kiitos tästä lisätiedosta Marina :)

   Poista
 2. Tee kelpaa aina ja voisin minä ottaa tuota selluliittiöljyä kuorintaan myös :)
  Ihanaa ja aurinkoista sinulle Marina <3

  VastaaPoista
 3. Jos käyttää hiusöljyä ja lopuksi pitäisi pestä öljyt pois niin suosittelen Urtekram Green Matcha syväpuhdistava shampoota. :)

  Ainakin parempi kuin Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy Deep Cleansing (mun hiukset tuli liian pehmeäksi ja vaikea kammattava).

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.