Helppo lakkaus

Ensi kuussa blogi täyttää jo kuusi vuotta. Paljon on tapahtunut näiden vuosien aikana ja jossain vaiheessa lakkauksia näkyi täällä aina vain vähemmän ja vähemmän. Se ei johtunut siitä, että en olisi kynsiäni lakannut. Lakkasin ja koristelin kynsiä ihan samalla lailla mitä silloin alussa, koska niin olen tehnyt yläasteelta asti. Sitä vain aina huomasi siinä vaiheessa, kun alkoi vanhoja lakkauksia poistamaan, että eipä tullut sitten taaskaan niitä kuvattua. 


kynsikoristelut


Muutenkin kynsiblogien määrä on vähentynyt tässä vuosien varrella. Nyt kuitenkin olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja täällä tullaan näkemään yhä enemmän lakkauksia. Osa koristeluista on simppeleitä ja osa sitten taas hieman vaikeimpia. Osa niin vaikeita, etten itsekkään niitä osaa. :D mutta aina kannattaa kuitenkin yrittää. 

Tällä kertaa vuorossa on helppo koristelutyyli. 


Lakkasin kynnet pitkästä kunnon sähäkällä värillä, oikeastaan tämä on enemmän kesäväri mutta mitä sitten, kyllä tänne maailmaan väriä mahtuu! 
Lakaksi valikoitui Orlyn Epix lakka, nimeltä Put the Top Down. Lisää Epix lakoista voit lukea TÄÄLTÄ. ( linkki menee aikaisemmin tekemään postaukseen)   Epix top coat antaa kyllä upean kiillon! 


Väri on itsessään niin näyttävä, että lisäsin vain muutaman turkoosin salmiakkikuvioisen niitin. Eikä muuta tarvittu! 
Niitit, nastat, kivet jne. ovat käteviä silloin, kun haluat päästä helpolla ilman mitään kikkailuja. 

Itse kiinnitän niitit ja kivet päällyslakalla. 

Helppoa, nopeaa ja näyttävää! 

Päivetys saisi värin vielä enemmän pompahtamaan eli kesää odotellessa. 

Onko sulla joku kynsiblogi mitä olet jäänyt kaipaamaan? 

Mukavaa viikonloppua sulle! 

Love

3 kommenttia :

 1. Minä luen vain sinun ja Funky and Fifty blogin lakkauksia. Ihailen teidän kynsiä ja taitoa lakata ne aina niin kauniisti.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Outi kauniista sanoistasi. <3 Välillä kyllä tuntuu, että taito on jossain kaukana. :D

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Outi. <3

   Poista
 2. Älyttömän kiva lakkaus ja vielä niin pienellä vaivalla :)! Tosi monia kynsiblogeja kaipaan mitkä on lopettanu :/ Mä en enää edes muista niiden blogien nimiä mitä pari vuotta sitten luin.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.