Skin Treat uutuuksia ja arvontavinkki

*sisältää mainoslinkkejä

Vartalon ihonhoito on monesti sellainen, mikä jää tekemättä vaikka se on yhtä tärkeää kuin kasvojen iho. Viimeistään nyt vartalon ihoon kannattaa alkaa kiinnittää huomiota. Lämpimät ilmat ovat lähellä ja kohta saa alkaa vähentämään ihan kunnolla vaatteita. 


Vartalon iho vaatii samalla tavalla kuorintaa, jos haluat, että ne vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään paremmin ja kuorinta saa ihon näyttämään muutenkin tasaisemmalta. Kuorinta on todella tärkeää silloin, jos käytät itsestään ruskettavia tuotteita etkä halua näyttää seuraavana aamuna seepralta. Viikonloppuisin on hyvä helliä vartaloa ihan ajan kanssa. 
Vartalon hoitoon on monta eri sarjaa ja koko ajan niitä näyttää tulevan markkinoille. Tällä kertaa tutustutaan Skin Treat tuotteisiin ja ne ovat myynnissä Kickseissä. 

Skin Treat


Kicks valikoimissa on useita sarjoja mitä muualta ei saa ja Skin Treat on yksi niistä. Skin Treat sarja on erikoistunut varta lonhoitoon. Sarja on tehokas mutta samalla hellävarainen. Kaikki sarjan tuotteet sopivat vegaaneille ja vaikuttavat ainesosat ovat peräisin luomutiloilta. Tuotteissa on käytetty mm. avokadon, kookosen ja jojoban luomuöljyjä. Mustan kvinoan, tyrnin, pomelon ja ranskanruusun mehut ja kasviuutteet yhdistettyinä luomuöljyihin saadaan lopputulos, joka on tehokas, hoitava ja ihoa hellivä. Tuotteet eivät sisällä sulffaatteja eikä parabeeneja.  
Skin Treat:ssa on kaksi tuotelinjaa. Intense Moisture -linjan tuotteet syväkosteuttavat ihoa, kun taas Weightless Care tuotteet heleyttävät ja parantavat ihon tekstuuria. Intense Moituren tuotteet tunnistat harmaan värisistä pakkauksista, kun taas Weightless Caren tuotteet ovat valkoisissa pakkauksissa. 

Multi-action Rince-Off Peeling

vartalonhoitoa  Skin treatin tuotteillaMulti-action Rince-Off Peeling* kuorinta kuorii ihoa mekaanisesti sekä kemiallisesti. PHA- ja AHA-happoja sisältä koostumus ja pienoiset kuorintakiteet poistavat kuolleita ihosoluja, antavat iholle luonnollista hehkua ja aktivoivat solujen uusiutumista. Luonnonmukaiset aktiiviset ainesosat: Centella Asiatica -kasviuute ja ruusuvesi
Tuoksu tässä on miellyttävä eikä liian ruusuinen vaikka sisältääkin ruusuvettä. 

Kuorinta levitetään kostealle iholle pyörivin liikkein ja annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia. Kuorintakiteet ovat miellyttävän pieniä mutta tehokkaita. 
 Hinta 11,90€ / 100ml


 Bright Renewal Exfoliating Body Mousse


Bright Renewal Exfoliating Body Mousse* on kyllä mielenkiintoinen tuote. Kyseessä on kuoriva vartalomousse. Poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja samalla tasoittaen ja kirkastaen ihoa. PHA- ja AHA-hapot, vihreä tee ja sitruunavesi ovat vaikuttavina ainesosina. 


Mousse levitetään kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa hetken ennen suihkua. Se mikä tekee tästä mielenkiintoisen on se, että tätä voi käyttää myös yönaamion tapaa vartalolle. Tuota yönaamiota pitää vielä kokeilla. 


Vaahto on miellyttävän pehmeä ja menee hetken aikaa, kun se imeytyy. Tuoksu on mieto.

Käytön jälkeen iho todellakin tuntuu ihanan pehmeältä ja tasaiselta. 

Hinta 12,90€ / 150 ml


Instant Firming Body Serum


Skin Treat


Instant Firming Body Serum* parantaa ihon elastisuutta, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Vihreä tee ja maitohappo tasoittavat ja kirkastavat ihoa. Mentoli puolestaan antaa mukavaa raikkautta. Hyaluronihappo, jojobaöljy ja hevoskastanja parantavat ihon kollageenituotantoa ja kosteustasapainoa. 

Kuten kasvoseerumikin tämä levitetään ennen voidetta. Kesällä tämä saattaa riittää itsestäänkin. Seerumi on todella riittoisaa eli kannattaa ottaa vähän kerrallaan. Iholle tulee heti sellainen napakoitunut tunne. 
Käytän tätä reisille, pakaroille, käsivarsille ja vatsaan.
Hinta 11,90€ / 100mlSkin Treatilla on paljon muitakin hyviä tuotteita mutta tässä on mun tämän hetkiset lempparit tämän kevään uutuuksista uutuuksista. Näin tuotteiden kanssa on myös kiva lähteä tutustumaan sarjaan, varsinkin tuo mousse ja seerumi ovat kokeilemisen arvoiset! 

Meidän Marina ja Jonna -tubekanavalle on tulossa tänään alkuillasta arvottavaksi Skin Treat-tuotepaketti. Käy ihmeessä tsekkaamassa video ja osallistumassa arvontaan.
 Lisäarpoja arvontaan on mahdollista saada myös Facebookissa ja Instagramissa

EDIT: TÄSTÄ   pääset katsomaan videon! 

Radiant Skin Body Kit Gift Box pitää sisällään kaksi suosituimpaa tuotetta eli Enzyme Peeling -kuorintavoiteen ja Skin Perfection Body Elixir -seerumin.
Näillä tuotteilla saat ihollesi kauniin hehkun. 

Oletko kokeillut Skin Treatin tuotteita ja jos olet niin mikä on sun lemppari? 

Ihan mahtista sunnuntaita <3 


LoveEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.