Keltainen laukku

 Maasta ponnistaa keltaiset leskenlehdet ja se onkin varma merkki siitä, että kevät on täällä. Vaikkakin, nyt taisi se takatalvi iskeä ja lujaa. 

 Jos ja kun puhutaan väreistä niin musta on se mun väri. Olen aina rakastanut mustaa ja vielä muutama vuosi sitten värjäsin hiuksenikin mustiksi. 

Nyt kun tässä ollaan hieman aikuistuttu niin olen uskaltanut lähteä kokeilemaan myös muita värejä. 
Vaatekaapistani löytyy mustan lisäksi nyt hyvin vähän myös mm. sinistä ja vihreää. Yksi keltainenkin paita on kaapissa ollut mutta taisin käyttää sitä jopa huikeat kaksi kertaa ja annoin sen eteenpäin. 


Sain viime vuonna pr-tilaisuudesta Maybellinen Lemonade Craze -paletin ja testattuani siitä keltaista luomiväriä, se yllätti ihan täysin. Kuinka hyvältä keltainen luomiväri voikaan näyttää. 
Samainen paletti on muuten taas nyt käytössä. :)   
Sitten innostuin keltaisista korviksista.  Eikä saa unohtaa keltaisia kynsiä. :DYllätin itseni ihan täysin ja ostin keltaisen laukun!! 
Siis joo, mahdanko olla ihan sekaisin vai vain tullut vanhaksi? 
 Siis minä, joka ei tiedä muuta väriä kuin mustan, menee ja ihastuu keltaiseen laukkuun. Mutta hei, kattokaa nyt. Onhan tää nyt ihana!! 
Housut: Zara / laukku Tommy Hilfiger, Sokos / kengät: Tom Taylor, KenkäPori / aurinkolasit : Marc Jacobs, Specksavers ( saatu)    

Valoa, lämpöä, iloa ja värejä me tarvitsemme pitkän, pimeän ja kylmän talven keskellä. Tuota kaikkea keltainen väri kuvastaa. Keltainen väri viestii myös avoimuutta, vilpittömyyttä ja iloa. 
Onhan se keltainen nyt myös kevään muotiväri eli keltaista päälle ja menoksi! Ehkä meidän suomalaista kannattaisi käyttää rohkeammin keltaista väriä. 

Oletko sinä pukeutunut tänä keväänä keltaiseen? 

Kiitos kuvista Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa- blogin Tinskulle. <3

Love

14 kommenttia :

 1. Ihana laukku, ja ihanat korvikset. Olen aina rakstanut keltaista, mutta hirveän vähän on keltaisia vaatteita kaapissani. Laukkuja, pipoja, hanskoja ja pari takkia kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuikku, itse tykkään niistä myös. Laukku ja korvikset ovatkin ainoita keltaisia juttua mitä itseltä löytyy. Keltainen huivi vois olla kiva. :)

   Poista
 2. Huomasitko, että nurmikkokin oli vielä keltainen :D Tai noh, ruskea. Oikein hyviä kuvia tuli ja keltainen kyllä pukee sinua <3

  VastaaPoista
 3. Just kuule Sutkautuksia blogiin eilen kommentoin, että pakko saada jotain keltaista, koska en ole teinivuosien jälkeen omistanut yhtään keltaista vaatetta. Ihana laukku ja kiva pöksytkin sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuis sattukin. :)
   Housut ovat kivat ja ovat sellaista kangasta, etteivät ole kuumat edes helteillä.

   Poista
 4. Kiva, pirteän värinen laukku. Kaapissa roikkuu tqkavuosien suosikki, keltainen hame. Se on liian iso, mutta en ole saanut aikaiseksi pienennyttää tai hankkiutua eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitten vain ompelukone laulamaan ja seuraavaan tilaisuuteen päälle. :)

   Poista
 5. Ihanan keväinen sinä <3 Keltanen sopii sulle kyl tosi hyvin! Mä rakastan myös keltasta, ja sitä löytyy multa vähän kaikkialta... Pari takkia, hiuspanta, paita... Se on vaan niin pirteä ja energiaa tuova, ja tuntuu että niistä saa aina kommenttia. Ihmiset ei ehkä kovin yleisesti uskalla keltaista käyttää isona printtinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Pikkuhiljaa alan tähän keltaiseen tottua. :) Keltainen on kyllä ihan sun väri!
   Ehkä juuri me suomalaiset pelätään sen herättävän liikaa huomiota.

   Poista
 6. Keltainen on niin kaunis väri, ja selvästi pukee sinua :) kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nena Sofia, jotenkin nään, että tää toimis sullakin. :)

   Poista
 7. Keltainen kyllä pukee sinua ja tuo laukku ja nuo korvikset ovat mustan kera upea kokonaisuus :) Kyllä, olen innostunut keltaisesta! Odota vaan, lataan sunnuntaina keltaisesta mekosta postauksen:)

  VastaaPoista
 8. Voi että, miten ihanan keväinen asu! <3 Nuo korviksetkin on ihanat! Mua alkoi tietty myös kiinnostamaan nuo kengät ja aurinkolasit :D Kiva että oot rohkaistunut värien suhteen ja uskalsit ostaa keltaisen laukunkin! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.