Daisy Love on silkkaa rakkautta


Marc Jacobsin Daisy tuoksuja olen esitellyt täällä blogin puolella muutaman kerran vuosien varrella. Se mikä ensimmäisenä  kiinnitti huomion, olivat itse tuoksupullot tai oikeastaan ne korkit. Daisy pullojen korkit ovat huikean kauniita ja ne on koristeltu upeilla kukkasilla. Jos ulkonäkö on noin kaunis niin mitä ihanaa sitten itse pullo pitää sisällään? 

 Daisy tuoksut ovat helposti lähestyttäviä ja miellyttäviä sekä sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. 

Joskus käy omalla kohdalla niin, että joku tuoksu vain kolahtaa ylitse muiden. Vähän niin kuin rakastuisi ensi silmäyksellä.   

Daisy Love
Daisy Love huumasi minut ensi tuoksahduksesta ja on täysin erilainen mitä aikaisemmin käyttämäni Daisy tuoksut.

Miten sitten kuvailisi tätä erilaista Daisya?

 Daisy Love on tyylikäs, pirskahtavan nuorekas ja samalla niin uskomattoman naisellinen tuoksu sekä nimensä mukaan täynnä rakkautta. Juuri omiaan esimerkiksi häätuoksuksi. 


Suihkautettuasi Daisy Lovea, monivivahteiset lakan tuoksunuotit pääsevät valloilleen.  Tämän jälkeen auringossa auenneet kukkien terälehdet ottavat vallan tuoksusta. Pohjatuoksussa ne sulautuvat yhteen herkkiin ja pehmoisiin ajopuun ja myskin häivähdyksiin. 


Kiteytettynä Daisy Love saa hymyn huulillesi. 
Pulloa katsoessa tulee mieleen kesäiset päivänkakkarapellot. 

Oli todella lähellä, ettei tästä tullut minun häätuoksuani ja kuten tiedätte, tuoksumuistot ovat minulle todella tärkeitä. 
Tämä ihanuus oli yksi vuoden 2018 lemppareista ja sama hurmos näyttää jatkuvan tuoksun suhteen tänäkin vuonna. 


Torstai on toivoa täynnä vaikka päivänkakkapelto taitaa olla hieman liikaa toivottu tähän väliin. Ainahan voi silti haaveilla. :)  


päivänkakkara peltoTuoksu pr-näyte

Love

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.