Nivea Creme


Nivea on tuttu brändi lähes jokaiselle suomalaiselle ja yhden tuotteen kanssa voidaan puhua jopa kulttituotteesta. Kyseessä on NIVEA Creme. 

Kaikki sai alkunsa jo vuonna 1911. Kiitos tästä kuuluu kemisti tri Isaac Lifschützin kehitti emulsion ja tri Oscar Troplowitzille, joka oivalsi, että vesi-öljy-emulsio olisi täydellinen perusta kosmeettiselle ihovoiteelle. NIVEA nimi sai inspiraationsa voiteen lumenvalkoisesta väristä ja se tulee latinalaisista sanoista nix (lumi) ja nivis (lumen)


Ensimmäinen ihovoide näki valon joulukuussa 1911 ja se oli NIVEA Creme. 

Laadukkaita tuotteita, joihin kaikilla on varaa


Alun alkaen tri Troplowitzin tavoitteena oli kehittää laadukkaita ihonhoitotuotteita, mihin kaikilla olisi varaa. Visio on säilynyt näihin päiviin saakka. NIVEAn hintataso on kaikkien saatavilla eikä laadusta olla tingitty.   


NIVEA Creme


talvi-ihon pelastaja Nivea creme


NIVEA valikoima on laajentunut ja osa tuotteista on myös lopetettu mutta yksi tuote on ja pysyy, nimittäin NIVEA Creme!


NIVEA Creme on aivan loistava tuote eikä ole ihme, että yhä vieläkin se on yksi suomalaisten suosikkituotteista. Jokainen meistä on varmasti jossain vaiheessa elämää kokeillut tätä ainakin kerran. :) 

Se mikä tekee tästä loistavan on sen monipuolisuus. NIVEA Creme sopii niin lapsille kuin aikuisillekin ja se käy moneen eri tarkoitukseen.  

Voide on täyteläinen ja juurikin omiaan kosteuttamaan ihon kuivia kohtia. Oli sitten kyseessä kädet, kasvot, kyynärpäät ja polvet. 
Näin talvisin NIVEA cremeä suositellaan käytettäväksi myös suojaamaan ihoa kylmältä säältä. Öljypohjainen koostumus tekee suojaavan kerroksen iholle. 

Voit tarvittaessa käyttää tätä myös kosteuttava naamiona tai käyttää ihonpuhdistukseen. 

NIVEA Creme sisältää euceritia, pantheolia ja glyseriinia, jotka rauhoittava ja kosteuttavat ihoa. 

Omalla kohdalla tuoksu ei ole ihan lempppari mutta siitä kyllä heti tunnistaa mikä on kyseessä, jos sokkona pitäisi arvata. :) 

NIVEA Creme on Antti lemppari huulivoide ja sitä pitää olla aina saatavilla. Itse olen alkanut käyttää sitä myös yönaamiona huulilla. :) Tuossa kuvassa, Antti on laittanut voidetta hyvin säästeliäästi. Yleensä niissä on nin paljon voidetta, että pussatessa omatkin huulet tulee ihan valkoisiksi. :D Arvatkaas mitä Antti sai joululahjaksi? ;)  Ihan jo tuon kannen vuoksi oli pakko ostaa tämä. Näitä kansia taitaa olla kolme erilaista, jos oikein muistan. 
Hintaa tällä koko perheen monitoimituotteella on huikeat 2,50€!! 

Onko sulla lempparia NIVEA tuotetta? 


Nivea Cremen vanhojen purnukoiden kuvat on nivea.fi  sivuilta. 


Love

8 kommenttia :

 1. Ei mulla eritystä lempparia ole mutta säännöllisesti Niveaa tulee tavalla tai toisella käytettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on misellivesi käytössä melko säännöllisesti.

   Poista
 2. Just tuo sininen peltipurkki Nivea Creme on mun suosikki. Rakastan Nivean tuoksuakin<3

  VastaaPoista
 3. Miten ihana pakkaus! Joskus teininä tää oli mulla aina käytössä, mutta sit se jotenkin unohtu. Vois taas pitkästä aikaa ostaa ihan ton pakkauksenkin takia, koska puput<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää pupupakkaukset on ihanat <3 Oisin osatanut sen missä tehdään lumienkeleitä, mutta ne oli loppu.

   Poista
 4. Tää on kyllä kiva tuote :) Aika reippaasti Antti käyttää huulivoidetta! Oma mies on sellainen, että hyvä jos pusuja saan, kun huulirasvaa on huulilla. Sitä inhottaa se rasvainen tunne todella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on vielä pieni määrä siihen mitä näin sen ekan kerran käyttävän. :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.