Matka Unelmien Elämään 2019Yhteistyössä Uuden elämän alku

Postauksen nimi on aika mahtipontinen mutta se on ihan totta. Olen tällä viikolla aloittanut nettivalmennuksen nimeltä Matka Unelmien elämään 2019. Parisen vuotta sitten ostin Bikini Heat Challengerin ja olin siihen tosi tyytyväinen. Kun Tuovi laittoi viestiä ja kysyi kiinnostaisiko minua testata Matka Unelmien Elämään 2019 verkkovalmennusta niin, eipä tarvinnut miettiä!  Tämähän tuli kuin tilauksesta, koska olimme kaverini Jonnan kanssa jo puhuneet, että aloittaisimme yhdessä kuntoilun ja muutenkin laittamalla elämämme uuteen uskoon. Olemme avanneet myös tubekanavan nimeltä Marina ja Jonna. :D Eka video on ulkona ja tekisi mieli laitaa pää piiloon. :D :D Mutta joo, kaikkea sitä pitää ihmisen kokeilla, eikös? 


Jos nyt kuitenkin palataan itse asiaan. 
Kyseessä ei ole mikään pikavalmennus vaan tämä valmennus kestää peräti 5 kuukautta. Se mistä itse tykkään on se että, pystyn treenaamaan kotona ja juuri silloin  kun itselle sopii. Päivän treeni kestää noin 20 minuuttia + venytykset eli ihan varmasti siihen löytyy aika. 

Nyt moni varmaan ajattelee, että joko taas se aloittaa kuntoilun. Joo, myönnän sen, että olen muutamaan kertaan aloittanut kuntoilun ja lopettanut sen jonkin ajan päästä, mutta veikkaan etten ole ainoa. Siinä ei vain ole ollut sydän mukana. Vaikka sitä kuinka monta kertaa lopettaisi oli sitten syy mikä tahansa, kuitenkin uudelleen aloittaminen on paljon parempi kuin ei aloita koskaan. 
Matkalla Unelmien Elämään 2019 sisältää seuraavat asiat. 

-Tehokkaat kotitreenit kolmesti viikossa
-Helppoja ruokaohjeita, jotka sopivat koko perheelle.
-Ruokapäiväkirjan analysoinnin valmennuksen aikana.
-Todella kannustavan vertaisryhmän tuen.
-Säännöllisiä harjoitteita herkkuhimojen taltuttamiseen. 

Valmennus kestää 5 kuukautta ihan siitä syystä, että sen aikana ehtii juuttumaan tavoiksi kaikki ne muutokset, jotka jarruttavat hyvinvointia tällä hetkellä. 

Valmennus on alkanut tämän viikon maanantaina mutta hyvin kerkiää lähtemään mukaan tähän. 

Valmennuksen normaalihinta on 159 € mutta koodilla marina2019 saat huikeat 60 € alennusta ja hinnaksi jää 99€

99€ saat siis 5 kuukautta valmennusta ja itsellesi loistavan ja energisen olon, eikä saa unohtaa sitä kokonaisvaltaista lopputulosta. 

Valmennuksen pääset ostamaan TÄÄLTÄ. Vaikka sivuilla lukee, että 7.1. on viimeinen päivä lähteä mukaan, niin tällä koodilla marina2019 pääset lähtemään mukaan vielä tammikuun ajan. 

Itse treenistä en vielä pysty kertomaan, kun eka viikko on vasta takana mutta tulen aika ajoin kertomaan fiiliksiä täällä sekä tietysti tuolla meidän tubekanavan puolella. 

Oletko aloittanut kuntoilun tammikuussa? 


Love
2 kommenttia :

 1. Mä olen onneksi päässyt "uuden elämän" alkuun jo jokin aika sitten. Vuosikausia on pitänyt tehdä asialle jotain ja olen aloittanut monta kertaa ja lopettanut yhtä monta kertaa;)
  Eli tuttua minullekin tuo mitä sanoit "sydän ei ollut mukana".
  Tsemppiä sinulle tähän koitokseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa Sari ja tsemppiä sinulle myös tähän koitokseen! Kyllä me vielä onnistumme tässä. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.