Pyhäpolku

Eilen kävimme vihdoin ja viimein Virelän Pyhäpolulla täällä Tampereella ja onneksi kävimme! Mikä ihana taianomainen tunnelma on luotu keskelle metsää! Talvipolku on jatkoa viime vuonna toteutetulle Haltiapolulle ja  tänä vuonna polulla on käynyt päälle 30000 henkeä! 


Ikuri


 Virelän Pyhäpolku on äänellä ja valoilla tunnelmoitu satumainen metsäpolku Ikurin Myllypuron varrella  ja se on suunnattu koko perheelle. Polulle on myös vapaapääsy
 Alla oleva valoportti johdattaa sinut satumaiselle polulle. 
Pyhäpolku

Virelän Pyhäpolku

Virelän Pyhäpolku


Vaihtuvat valot  ja musiikki viimeistelevät tämän talvisen elämyksen. Polulla unohtuu kaikki muu, sitä vain keskittyy ympärillä olevaan tunnelmaan ja ihastelemaan upeita veistoksia. Polku on avoinna myös päivällä mutta on ilmanmuuta parhaimmillaan illan pimentyessä. 
Me kävimme illalla kahdeksan jälkeen ja silloin väkeä oli vielä aikalailla liikenteessä mutta lukemani mukaan välillä on ollut todella isoja ruuhkiakin. Jos vain mahdollista niin kannattaa jättää oma auto kotiin ja mennä julkisilla.  


Tampere

TampereTalkoolaiset pitävät paikalla myös grilliä, mistä saa ostaa ainakin makkaraa jos metsässä samoilu saa mahan kurnimaan. :) Jos et ole vielä käynyt niin mene ihmeessä kokemaan tämä elämys missä luonto ja jääveistokset kohtaavat. Tämä upea ilmaistapahtuma on auki niin kauan kuin jääveistokset pysyvät hyvinä. 
Tästä mahtavasta kokemuksesta saamme kiittää Ikurin Virettä, Ikurin-Haukiluoman Omakotitaloyhdistys ry:tä ja Suomen Jouluvalo Oy:tä. 

Kivaa maanantaita just SULLE! <3 

Love4 kommenttia :

 1. Nuo jääveistokset on kyllä aivan upeita valaistuna. Ne tulevat jotenkin paremmin esille. Aivan ihana paikka muutenkin, upea tunnelma.
  Kivaa viikkoa sinulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo polku oli kyllä ihana! Ja se tunnelma oli lumottu.

   Kiitos Outi ja kivaa viikkoa myö sinulle. <3

   Poista
 2. Kävimme myös sunnuntaina ihastelemassa kaunista tunnelmaa. Ja kyllä sinne on ihan toivottavaa jättää vähän "tippiä", vaikkakin se on vapaaehtoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ensi vuonnakin on tulossa jotain yhtä ihanaa ja silloin sitä itsekin osaa varautua ottamaan kolikoita mukaan.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.