Maybellinen kevään uutuuksia

Kevät tuo tullessaan mukanaan muutakin ihanaa kuin auringonvalon ja lämmön. Maaliskuun alussa sain ihanan kutsun tutustumaan Maybellinen kevään uutuuksiin. 


 Maybelline on tullut tutuksi ripsareistaan ja uuteen Total Temptation ripsariin palataankin myöhemmin ennen ja jälkeen kuvien kera. Halusin kuitenkin vilauttaa mitä muita mahtavia uutuuksia on tullut. Vinkkinä muuten morsiamille, nyt löytyi pusun kestävä mattapuna. <3 


Maybelline


Meikkitaiteilija Pia Hiltunen teki tilaisuudessa meikin käyttäen Maybelline kevään uutuuksia. Keväällä silmillä huumaa pinkki ja turkoosi, huulilla mattaa ihanin sävyin. 
The City Kits - meikkipaleteissa huumaa iloisen värikkäät helmiäshohtoiset sävyt mutta löytyy myös maanläheisiä mattasävyjä. Arvatkaas, kumpi iski meikäläiseen enemmän? :) 

Maybelline


Maybelline MasterClass Lip Python Lip Duo -huulipunapalettit vaikuttavat todella mielenkiintoisilta, pakko ainakin kokeilla tuota. 

Maybelline


Mutta sitten niihin tuotteisiin mihin hurahdin heti ensi kosketukselta. SuperStay Matte Ink huulipunat! Sävyjä on tänä keväänä tullut lisää ja oikein hävettää, että nämä loistavat punat ovat olleen omalla kohdalla tuntemattomia. 
Pigmenttiä löytyy kuin pienestä kylästä ja sitten hei se pysyvyys! Ei tarvitse pelätä syövänsä huulipunat, koska nämä eivät lähde ilman meikinpoistoainetta. Tulen tekemään näistä ihanuuksista myös oman postauksen, koska ovat todellakin sen arvoiset. 

Maybelline

Maybelline

Maybelline

Iso kiitos vielä kerran Maybelline Suomi mahtavasta illasta ja tuotteista, joita innolla testailen. 

Oletko kokeillut jo jotain näistä tuotteista? 
Loistavaa alkanutta viikkoa! 

Love


6 kommenttia :

 1. Enpä ole vielä mitään näistä käynyt testailemassa. Nuo huulipunat erikoisuuksineen kiinnostavat.
  Mukavaa viikkoa sinulle Marina ❤️

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniita huulipunia! Minä kuulun myös niihin, joiden huulilta syödessä huulipunat katoavat. Kivaa pääsiäisviikkoa ihanuus ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä näitä SuperStay Matte Ink punia jos tykkäät matta punista, ei meinaan lähde millään. :) Ihanaa pääsiäisen aikaa myös sinulle <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.