Ihanat, vegaaniset kahvikuorinnat vartalolle


*sisältää mainoslinkkejä

Kahvi, jota ilman en voi elää. Kaikista parasta aamuissa on herätä juuri valmistuneen kahvin tuoksuun, se tuoksu on vaan niin huumaava! Aamut eivät omalla kohdalla lähde käyntiin ilman kahta kuppia kahvia. 
Kahvista on hyötyä myös kauneudenhoidossa. Kahvia käytetään mm. kuorinnoissa ja selluliitin hoidossa. Kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa ja kahvinpurut stimuloivat solujen uusiutumista ja siitä syystä kahvinpurut toimivat loistavasti luonnollisena kuorinta-aineena. 
Esittelenkin teille kaksi ihanaa mutta erilaista kahvikuorintaa vartalolle.      

Pick Me Up lemongrass Lifter 
Optiat kahvikuorinnat* valmistetaan käsin ja niissä käytetään käytettyjä arabica-kahvinporoja. Kuorinnoissa käytetyt kahvinporot kerätään lontoolaisista kahviloista, ihan loistavaa uusiokäyttöä! Kahvin lisäksi Optiat kuorinnoissa käytetään kasvipohjaisia ainesosia. Nimensä mukaan kuorinta sisältää myös sitruunaruohon eteeristä öljyä. Tuoksu tässä on tosi raikas ja se antaa sitä ihanaa raikkauden tunnetta treenin ja hikoilun jälkeen. Myöhään illalla en tätä käytä, koska tämän tuoksu on niin raikkaan virkistävä, että se vie kyllä väsymyksen mennessään. 
Kuorintaa suositellaan vartalon lisäksi myös kasvoille mutta ainakaan omalle iholleni en näin rakeista kuorintaa käytä. Ihoni on suht ohut ja siinä on couperosaa. Vartalokuorinnassa nämä rakeet ovat loistavia ja tekevät hyvin tehtävänsä. Sitruunaruohon eteerinen öljy jättää ihon pinnalle miellyttävän tunteen.  
Katsasta ihmeessä myös muut Optiat kahvikuorinnat TÄSTÄ.
Tumma Kahvi suolakuorinta

Toisena kuorintana on kotimaisen Flow Kosmetiikan* suolakuorinta, jossa on mukana tummaa kahvia ja luomugreippiä. Greippi antaa kuorinnan tuoksuun ihanaa raikkautta ja myös greippi voi auttaa poistamaan nesteturvotusta ja sen luvataan vähentämään myös selluliittia. 
Rakeeltaan tämä on hieman pienempää mutta tekee ihosta ihanan pehmeän tuntuisen. 
Kuorinta on muuten vedetön ja siksi säilyy ilman säilöntäaineita. ÄLÄ säilytä tätä suihkun läheisyydessä, kuten minä tein. Tuubiin pääsi vettä ja kuorinnan säilyvyys heikentyy. Molemmat kuorinnat ovat muuten vegaanisia. 

Vartalonkuorinta on yhtä tärkeää kuin kasvojenkuorinta vaikka joskus se sattuu hieman unohtumaan. Siitä kuitenkin kannattaa ottaa tapa. 

Mites on, käytätkö sinä vartalonkuorintaa? Ja oletko muuten kokeillut näitä? 

Tuotteet saatu testiin

Love
6 kommenttia :

 1. Mä en ole koskaan tykännyt kahvista juomana, mutta nämä kuorinnat on kyllä menneet ihan hyvin vartalolla. Kahvin tuoksu on kuitenkin sellainen, joka jostain syystä mua miellyttää :) Mutta jos esim. vahingossa pistän jouluna suuhun kahvikonvehdin, sylkäisen sen heti ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mä olen nähnyt sut kahvinjuojana :D Itselle tuskaa tuottaa aamulla, jos kahvia ei saa.

   Poista
 2. Oon kokeillut ja ihan jees oli, tykkään ajatuksesta että kahvinpurut kierräretään ♥

  VastaaPoista
 3. En ole näitä käyttänyt, mutta silloin tällöin kyllä tykkään kuoria jalkojen ja käsien ihon sekä rintakehän. Jotain suolakuorintaa koitin, mutta se ei ollut hyvä tällaiselle talvi-iholle. Kahvikuorinta...aahh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Flow Kosmetiikan suolakuorinta on yllättävän hellävarainen mutta tehokas, kannattaa kokeilla jossain vaiheessa.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.