Puoli vuotta häihin!

Ihanaa, maaliskuu ja kevät ovat täällä. Oletteko huomanneet jo kuinka valoisaa on kuuden aikaan illalla? Valoisa aika pidentyy päivä päivältä, IHANAA!! Viime viikollakin vaikka pakkasta oli melkein -15 astetta, kylmyys ei tuntunut, kiitos ihanan auringon.

Kevät tuo mukanaan myös paniikin. Meillä on enää PUOLI VUOTTA HÄIHIN! KÄÄÄÄK!!


Kuva Pixabay.com

Ikuisena stressaajana, stressikäyrät nousevat ylöspäin ja ylöspäin. Sitä yrittää itselleen hokea, että hyvin tässä on vielä aikaa ja kyllä kaikki saadaan hyvin valmiiksi ennen häitä. Sitten se pieni piru nousee vasemmalle olkapäälle istumaan ja aloittaa paapatuksensa. Ja siinä samassa paniikki häistä ja häiden suunnittelusta alkaa ottamaan taas vallan. Onneksi Antti on ihmeen rauhallinen mutta välillä kyllä ärsyttävänkin rauhallinen. :D 

Vaikka paljon vielä puuttuukin niin olemme me jotain saaneet jo aikaan. Kirkko, juhlapaikka, valokuvaaja ja sormukset ovat valmiina tai varattu. Antin puku on ostamatta/vuokraamatta, omani on myös ostamatta. Oman hääpuvun ostan, sitä en vuokraa. Yksi varteenotettava vaihtoehto on ja tänään, kun olen Helsingissä, käyn samalla sovittamassa Katri Niskasen pukuja.
Käyn myös katsastamassa mahdolliset kutsukortit.
Ruoka ja ohjelma ovat vielä hieman vaiheessa, samoin minun kampaus ja meikki. Ilmianna ihmeessä hyvä tekijä Porista, koska tuntuu, ettei kukaan tiedä Porista ketään hyvää. 


Yleensä rakastan suunnitella ja järjestää kaikenlaisia tapahtumia mutta nyt jotenkin omien häiden suunnittelu ja päätöksien teko  tuntuu olevan hieman vaikeaa. Johtuuko sitten siitä, etten uskalla tehdä isoja ja tärkeitä päätöksiä liian aikaisin vaan yritän löytää jostain vielä paremman? En tiedä. Jos vaikka tämä ihana kevätaurinko saa minut vauhtiin, pitkän harmaan talven jälkeen. Eli kiireinen kevät tiedossa. 

Pitäkää peukkuja, että löydän tänään häämekon ja ihanat kutsukortit niin pari stressin aiheuttajaa saisin ruksattua listalta. <3 
Aurinkoista torstaita! 

Love
4 kommenttia :

 1. Mä luulen että jossain vaiheessa (esim hääjärjestelyissä) on vaan päätettävä jotain ja lyötävä päätös lukkoon - muuten ei saa koskaan mitään valmiiksi ja hommat(päätölset) jää roikkuun :) Ainakin näin ajattelisin itse :)

  -Martina

  VastaaPoista
 2. Katrilla on kauniita pukuja ja laaja valikoima erilaisia pukuja joissa kaikissa silti näkyy hänen kädenjälkensä. Olin katsomassa hänen hääpukunäytöksensä Havenissa kun kokoelma julkistettiin ja olen tähän hääkokoelmaankin myynyt paljon kankaita.

  VastaaPoista
 3. OLipas ihanaa törmätätä tänään ihan randomina:)

  Muiskuja ja pikaista törmäämistä tai kahvittelua odotellen!

  VastaaPoista
 4. Mä peukutan että unelmien puku löytyi ♥ Puoli vuotta sujahtaa nopeaan, elätte jännittäviä aikoja ♥

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.