Surua täynnä oleva joulukuu

 Ensin haluan kiittää teitä kaikkia edelliseen postaukseen tulleista viesteistä. Vaikka sitä kuinka varoitetaan tulevasta niin silti se suru-uutinen tulee ihan yllättäen, tuoden mukanaan valtavan tuskan.  Uutisen saatua sitä elää ihan kuin sumussa. Olet tietoinen mitä ympärillä tapahtuu mutta et kuitenkaan jaksa innostua ja kiinnostua mistää. Muistot valtaavat mielen ja kyyneleet virtaavat poskilla. Miten suru voikaan olla näin voimakasta? Nyt ymmärrän miltä Antista tuntui silloin kun hän menetti Paappansa.  
Nyt jo pelkään sitä, miten selviydyn siunaustilausuudesta, joka pidetään juuri ennen joulua. 

Tänään on itketty hieman vähemmän kuin eilen ja saas nähdä miten käy huomenna, kun lähdemme käymään mummulassa. <3 Siellä odottaa tyhjä tuoli keittiössä ja hiljainen huone. Yksi on poissa....Taata <3 

Alla olevilla kuvilla osallistun tämän viikon Makro Tex-haasteeseen, jonka aiheena on joulukuu. Kuvat olen ottanut aamulla. 

skyomenaLove


19 kommenttia :

 1. Hyvin samat tunnelmat itsellä. Minun äiti kuoli 28.11 😢 Välillä asian ihan kuin unohtaa ja onkin jo soittamassa äidille, ja taas musertuu etten mä ikinä enää pysty soittamaan.
  "Mä puhun sulle aina silloin kun muut ei nää, kun ikävä kasvaa niin suureks että sen alle jää" Äiti ❤️
  Voimia surun keskelle!

  VastaaPoista
 2. Lämmin halaus ja voimia sinne. <3

  Voi hyvin, edeltämennyt,
  tervehdi puolestamme maailmankaikkeutta.
  Lepo ja rauha ympäröiköön sinut.

  Eeva Kilpi

  VastaaPoista
 3. Jaksamista! <3 Oma ukki kuoli ihan samoihin aikoihin, 10 päivää ennen joulua. Asuin Thaimaassa ja suru oli kova, kun en pystynyt edes hautajaisiin. :(

  VastaaPoista
 4. Osanotto ja rutkasti voimia! ❤

  VastaaPoista
 5. Lämmin osanotto suruunne. Hienot kuvat.

  VastaaPoista
 6. Lämmin osanottomme suruusi Marina ❤️

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.