Ihonhoitolaitteita pukinkonttiin: Foreo ja Talika Time Control

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kuinka moni käyttää erilaisia laitteita ihonhoidossa? 
Ensin ne saattavat kuulostaa turhilta mutta kokeilu saa kuitenkin ihan toisiin ajatuksiin. Ai mistä tiedän? No, itse ajattelin ensin ihan samalla tavalla. 

Aloitetaan ihonpuhdistuksesta. Moni teistä on varmasti lukenut postauksia erilaisista Foreoista. Itse niitä myös lueskelin ja monesti mietin ovatko ne ihan oikeasti niin hyviä mitä niistä puhutaan. Sain tuossa syksyllä mahdollisuuden testata myös itse Foreota. Oma laitteeni on juurikin aikuiselle iholle tarkoitettu Luna 2. 

Foreo, Luna 2 


Foreo

Luna 2 on siis ihonhoitolaite ihon puhdistamiseen ja siitä löytyy myös anti-age-hoitopinta. Luna 2 puhdistaa ihohuokoset jopa 99,5-prosenttisesti meikin rippeistä, öljystä ja epäpuhtauksista. Laitteen pinta on silikonia, joka ei kerää itseensä bakteereita ja tästä syystä on jopa 35 kertaa hygieenisempi kuin tavalliset kasvoharjat jotka perustuvat värähtelytekniikkaan. 

Käyttö on todella helppoa. Luna 2 kanssa voit käyttää lempipuhdistus tuotettasi. Kasvot käsitellään ihonpuhdistuspuolella aina 15 sekunnin sykleissä. Laite värähtää, kun on aika siirtyä toiseen kohtaan. Lopuksi kasvot huuhdellaan normaalisti ja levitetään hoitotuotteet. Laitteen anti-age-toiminnolla käsitellään kasvojen juonteita ja ryppyjä n. 12 sekunnin jaksoissa minuutin ajan. Matala taajuus värähtely auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä kasvoilta sekä tekemään ihosta napakamman. Säännöllinen käyttö aamuin illoin antaa parhaan hoitotuloksen. 

Tämän avulla iho puhdistuu paljon paremmin kuin pelkästään vain puhdistustuotteella. Iho tuntuukin ihan erilaiselta pestessä tämän kanssa. Muutenkin olen huomannut ihon sävyn tasoittuneen hieman.  
Luna 2 on myös 12 eri käsittelytehoa eli jokaiselle varmasti löytyy se oma lempiteho. Itse tykkään käyttää sitä keskivaihella olevaa tehoa eniten.
 Voitteko kuvitella, että yhdellä täydellä latauksella tätä voi käyttää jopa seitsemän kuukautta! Ihan huikea kesto.
 Niin ja Luna 2 on myös täysin vedenkestävä ja loistava suihkukaveri. 


Eikä tässä vielä kaikki vaan eri ihotyypeille on myös omansa. Lavender eli mikä minullakin on on herkälle iholle, Pearl Pink on normaalille iholle, Light Blue sekaiholle ja Teal Blue rasvaiselle iholle. Miehille löytyy myös oma Luna 2 laite.
Näin kiireen keskellä on ihana istahtaa illalla sohvalle ja antaa Luna 2 hieroa kasvoja. Koko päivän rutussa ollut otsakin rentoutuu ihanasti. 
Foreoita on myös muitakin malleja eli kannattaa ilman muuta tutustua. 
Foreot ovat myynnissä StockmannillaKicks:ssä ja eleven.fi-verkkokaupassa.

Talika Time Control Anti-Aging Device Eye Contour


Talika


Toinen laitteeni ihonhoidossa on Talikan Time Control Anti-Age ihonhoitolaite. Tässä, kun vuosi vuodelta vanhennetaan niin uusia juonteita ja ryppyjä syntyy, vaikka niitä ei haluaisikaan. Mutta onneksi on laitteita millä niitä saa madallettua edes jonkin verran. Kuitenkaan EI saa unohtaa ihonhoitoa ja kosteutusta ihonhoitotuotteilla. 

Time Control on kosmeettinen ihonhoitolaite, jonka avulla voidaan hoitaa ikääntymisen merkkejä silmänympärysiholla ja kasvoilla. Laitteessa yhdistyy ioniterapia, valoterapia ja mikrovärähtely.

Anti-age valoterapialla hoidetaan silmänympärysihon turvotusta, kirkastaa ihoa ja madaltaa juonteita ja pieniä ryppyjä. 
Ioniterapialla tehostetaan voiteiden imeytymistä ihoon. 
Mikrovärähtely elvyttää solujen uudistumista ja stimuloi mikrokiertoa edistäen tummuuden ja turvotuksen häivyttämistä.

led-valo

Jos Luna 2 käyttö on helppoa niin on tämänkin. Silmänympärysihon tummuutta ja turvotusta hoidetaan 20 sekunnin sykleissä ja juonteita 1 minuutti kerrallaan. Laite alkaa toimimaan ihokosketuksesta, kun virta on päällä ja sammuu itsestään 1 minuutin jälkeen. 

Itse käytän tätä juurikin silmänalusille, juonteisiin ja kulmakarvojen välissä oleviin juonteisiin. Käyn laitteen kanssa myös huultenympäryksen läpi, ihan varmuuden vuoksi. Pitäisi kyllä useammin imeyttää tämän avulla silmänympärystuotteet, se on tällä hetkellä itseltä kyllä jäänyt. Säännöllisyys on myös tämän kanssa kaiken A ja O. Tuloksia ei tule, jos vain joskus ja jouluna tätä käyttää. Hoito kestää omalla kohdalla 2-3 minuuttiin eli ei todellakaan ole mikään aikaan vievä. 
Tämä on myös kivan kokoinen, ei vie tilaa kaapista ja on helppo ottaa mukaan myös matkalle. 
Time Controlista löytyy myös oma laitteensa pigmenttihäiriöihin. 

Ainakin Stockmann Sokos, Kicks toimivat jälleenmyyjinä. 

Molemmat laitteet ovat muuten loistavia myös pukinkonttiin.

  
Joko teillä muuten on kaikki joululahjat hankittu?  Itsellä on vielä pari lahjaa hakematta. 

LoveLaitteet saatu testiin blogiin

4 kommenttia :

 1. Silmänalusia minun pitäisi kyllä tehohoitaa kunnolla. Minulla on todella tummat silmänaluset ja niiden peittäminen on välillä tosi hankalaa.

  VastaaPoista
 2. Foreo on kiinnostanut itseäkin pitkään, mutta kuitenkin olen miettinyt että tarvitsenko ja muistaisinko käyttää. Tämä sinun postaus nosti kyllä taas innostusta, ehkä mun pitää oikeasti vielä hankkia tämä :)

  Oikein kivaa loppuviikkoa ja ihania joulun pyhiä Marina! ♥♥

  VastaaPoista
 3. Aikas veikeitä laitteita, täytyy laittaa varmaan harkintaan..Ihanaa joulun aikaa ♥

  VastaaPoista
 4. Minäkin sorruin ostamaan tuon Foreon, mutta nyt kun sitä on jo kuukausikaupalla käytetty, en kyllä huomaa mitään eroa entiseen. Vaikuttaa hiukan humpuukitouhulta ja rahastukselta, IMHO.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.