Täydellinen sunnuntai-ilta
Meidän suunnitelmissa oli lähteä sunnuntaina Ruoka- ja Viinimessuille mutta toisin kävi.  Antti sairastui flunssaan ja kun miesflunssa iskee päälle niin silloin ei lähdetä mihinkään. ;)

 Näin jälkikäteen ajatellen oli ihan hyväkin jäädä kotiin. Sai olla lötköissä kotivaatteissa koko päivän, hiukset sekaisin nutturalla. Nauttia kaikessa rauhassa kahvia ja istua röhnöttää sohvan nurkassa. Oli myös aikaa pieneen hemmotteluun  käsi- ja kasvohoitojen merkeissä.

candles


Kynttilänvalo, mummun tekemät villasukat, yhteinen leffailta rakkaan kanssa istuen käsi kädessä sohvalla. Täydellinen sunnuntai-ilta <3

Niin ja eihän sitä saa unohtaa meidän karvaeläintä Miloa <3 . Hän tekee meidän päivistä välillä täydellisen ja toisinaan sitten taas niin epätäydellisen. :D  

seropi


Kyllä se vaan niin on, että välillä on hyvä pysähtyä ja ottaa sitä omaa aikaa itselleen ja rakkaille kiireisen elämän hulinassa. 
Jos Antti ei olisi tullut kipeäksi niin tämäkin päivä olisi ollut kaikkea muuta kuin leppoisa, koska messujen jälkeen olisi kaikki ne hommat ollut vielä edessä. 

Muistathan sinäkin pysähtyä ja antaa aikaa itsellesi ja läheisillesi? Ihanaa uutta viikkoa! 

Love

8 kommenttia :

 1. Tän päivityksen alku olis voinut olla mun, sillä erolla että meillä mä olin sen flunssainen 😊Onneks sain liput eteenpäin, ei menneet hukkaan ja hyvä oli huilia, jaksaa ahertaa.Oot ihan oikeassa, joskus on hyvä pysähtyä ❤Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olosi on jo parempi. <3 Mukavaa viikkoa <3

   Poista
 2. Pitäisi muistaa pysähtyä useammin ja nauttia hetkestä ja läheisten seurasta! Ei maailmassa niin kiire ole ettei olisi aikaa hemmotella itseään. Itsestä huoli pitäminen on erityisen tärkeää!
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä vaan välillä juurikin unohtaa itsensä kokonaan kaiken kiireen keskellä. Itselläkin on opettelemista pysähtymisen suhteen ja hengähtää.

   Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle Hertta-Viola <3

   Poista
 3. Pakkopysähtymiset tulevat välillä kyllä niin kreivin aikaan. Ihana sunnuntai teillä on ollut. Toivottavasti Antti voi jo paremmin. Mukavaa viikkoa sinulle Marina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, hieman paremmin voi jo ja huomenna taitaa mennä töihin. Itse pelkään tässä nyt sairastuvani ja siihen ei todellakaan olisi varaa. Tässä on kaikkia rohtoja ja hedelmiä syöty kaksin käsin. :D

   Kivaa viikkoa myös sinulle Outi!

   Poista
 4. Voi Anttia kun flunssa iski! Toivotaan, että menee pian ohi. Joskus on kuule ihan hyvä vain olla siellä sohvan nurkassa niissä villasukissa. Messut olivat kivat mutta aina ei vaan pysy repeämään kaikkialle.

  Mukavaa alkanutta viikkoa Marina ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hänen olonsa nyt hieman parempi kuin sunnuntaina mutta ei terve kuitenkaan. Tulehaan näitä messuja toistekkin eli eikön me jossain vaiheessa päästä. :)

   Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle Marjo <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.