Glitteri pelastaa aina!
Nyt, kun uusi työ pitää suht kiireellisenä niin kynsien koristelutkin ovat vähentyneet. Tai olenhan minä niitä koristellut mutta olen mennyt sieltä missä aita on ollut matalin eli Milv:llä. Niitä kuitenkaan yhtään väheksymättä, koska niillä saa tehtyä todella upeita lakkauksia. 
No, eilen illalla oli hieman enemmän luppoaikaa ja ajattelinkin kokeilla pitäkästä  leimailua. Edelliskerrallahan se meni ihan päin honkia. Suunnitelmissa oli tehdä syksy-aiheiset kynnet lehdillä. Kuten arvaten saattaa, perjantai 13. ja leimaus, niin siitähän ei sitten tullut yhtään mitään. En tajua mikä siinä ihan oikeasti nyt mättää. Kyllä mä aikaisemmin osasin leimata. 

Kello alkoi olemaan jo niin paljon ja aamulla kello soittaisi kuudelta, viskasin leimakamat laatikkoon. Lakkasin kynnet Kikon 513. Toivottavasti saadaan nämä huippu hyvät Kikon tuotteet myös Suomen kamaralle. Onneksi silti niitä pystyy tilaan tänne. 
Käteeni osui Nfu Oh:n glitterin BBGM-29 Bling Bling kokoelmasta ja päätin mennä sitten niillä. Glitterihippuset kuvastakoon niitä syksyn lehtiä. 
Oranssi glitterin ruskean lakan kanssa tuo kyllä mieleen ihan syksyn. Kiinnitin glitteri päällyslakalla. Lopputuloksesta ei nyt tullut sellaista mitä alunperin suunnittelin mutta ihan kivat kuitenkin. 
Nyt viimeistään kannattaa ottaa esille kynsinauhaöljy ja alkaa hoitamaan kynsinauhoja. Kylmä ilma ja sisälämmitys kuivattavat ihoa.
 ncLA:ta on tullut aivan ihana uusi kynsinauhaöljy Thin Mint, joka tuoksuu minttusuklaalle! Ihan kuin After Eight suklaata sivelsi kynsinauhoille. Tämä tuoksu on niin ihana, että tekee mieli aina lipaista, kun tätä käyttää :D. ncLa:n öljyt ovat kuivaöljyjä eli imeytyvät todella nopeasti eikä jätä ihoa öljyiseksi.
ncLA:n tuotteet löydät Sokoksilta, Emotioneista ja tietysti CesarsShopista.

Nyt on kyllä pakko yrittää ottaa sitä aikaa jostain ja opetella uudestaan leimaamaan. :D 

Mites sulla, onnistuuko aina kaikki vai meneekö välillä metsään sellainen asia minkä olet aikaisemmin osannut varsin hyvin? 

Kivaa lauantaita just sulle! 

Love

ncLA saatu testiin

6 kommenttia :

 1. Kivaa lauantaita sullekin! Leimaamista pitäisi tehdä koko ajan niin se sujuisi ihan rutiinilla, näin omalla kohdalla ;) tuo minttuöljy on muuten aivan huippu, tuoksuu niiiiin mielettömän hyvältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se leimaaminen on kaikkea muuta kuin rutiinia :D Täytyy alkaa tekemään sitä taas säännöllisesti.
   Ölju on <3

   Poista
 2. Samaa mieltä, että glitteri pelastaa aina, ainakin vähän.

  Välillä sataa, välillä paistaa - nyt onneksi paistaa hetken :D

  Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti lähteä kuvailemaan mutta nyt näyttää siltä, että vettä tulee kohta ja kunnolla.
   Muiskuja <3

   Poista
 3. Kivat kynnet! Glitteri pelastaa ja tarrat myös tarvittaessa. Mä oon myös laiskistunut kynnsien koristelussa, siksi on kiva että on näitä koristelevia lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maiccu! Itse en enää tarroja käytä, olen hurahtanut MILV:hin :) Valmiit glitterilakat ovat kyllä tosi kätsyjä ja nopeita käyttää. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.