Syyskuu meni työnmerkeissä


kallo


Maanantai ja lokakuu.
 Omalla kohdalla lokakuu tuli kyllä ihan puskien takaa. Syyskuu oli yhtä matalakiitoa ja siitä johtuen täällä blogin puolella on ollut myös suht rauhallista. En vain kertakaikkiaan ole enää jaksanut työpäivän jälkeen istua koneella, saatikka valokuvata mitään. Taustalla on kuitenkin koko ajan testailtu ihania uusia tuotteita ja aiheita postauksiin on ihan liikaakin jo, mistä ihmeestä saan ylimääräisiä tunteja päiviin. Myöhäiset synttärit pidin viime kuussa ja se vaati myös oman työnsä vaikka onkin aina ihanaa saada koti täyteen ihania ja rakkaita ihmisiä. 

Uudet työkuviot ovat vieneet minut nyt myös Sokoksiin ja Emotioneihin täällä Tampereella, Porissa ja Hämeenlinnassa. Nyt lokakuussa mukaan tulee vielä Jyväskyläkin, mistä olen innoissani! Samalla pääsen näkemään ihania tyyppejä <3 <3 

Ensi viikonloppuna meillä täällä Tampereella on jo neljättä kertaa tulossa Mansen Blogikirppis ja meikäläinen on mukana, jEEE. Eilen otimme suunnan Poriin ja haimme meen äidiltä muutaman tavaran myyntiin kirppikselle. Ja kun kerran Porissa olimme, Kallossa oli pakko mennä käymään. Ja ilman kameraa en Kalloon mene. :D 


Pori

merenranta
Meri on vaan niin rentouttava vaikka se hieman kuohahtelikin eilen.  Ihanan raikas ja hieman suolainen tuuli vieraili kasvoilla ja minä otin siitä kaiken irti hengittämällä syvään ja vain nauttien siitä ilmapiiristä.  Kaipaan niin paljon merta täällä Tampereella. Miten saan sen saman fiiliksen tänne sisämaahan?? 


aaltoMansen Blogikirppiksen face-sivulta näet muuten hieman sneak peek- postauksia myyntiin tulossa olevista tuotteista. TÄSTÄ pääset face-sivuille. Oma sneak peek-postaus tulee loppuviikosta. 

 Nyt on pakko palata taas töiden pariin. Oikein ihanaa maanantaita ja alkanutta lokakuuta. <3 

Love

2 kommenttia :

 1. Kyllä tosiaan meni nopeasti tuo syyskuu. Ihanaa kun työt rullaavaat sinullakin jo mukavasti.
  Leppoisaa viikkoa sinulle Marina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan sitä saisi olla lisää hommia mutta ihanaa, kun on näinkin paljon. :) Kovaa yrittämistä tämä elämä on. :D

   Ihanaa viikkoa Outi!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.