Pääkalloja ja juustokakkua

Eilen kirjoittelin meidän sunnuntaista, joka sattumalta olikin ihanan rentouttava ja leppoisa. Sunnuntaina oli myös aikaa touhuta lakkausten kanssa ja teinkin pitkästä aikaa teemakynnet. Halloween kun on niin sillä teemalla mentiin.
 Tämä lakkaus on tuunattu versio viimevuotisista Halloween kynsistä, klik .  Lakat jouduin vaihtamaan, koska ne Avonin lakat olen antanut veljenlapsille. Onneksi lakkakokoelmasta löytyi kunnon oranssi.  Tällä kertaa oranssi lakka oli essencen orange to go ja musta China Glazen Liquid Leather. 





Milv on sama kuin viime vuonna ja tuo minun maalausyritys on myös  yhtä hataraa. :D  Pitäisin ihan oikeasti treenata sitä vähän useammin kuin kerran kaksi vuodessa. Syytän kyllä myös huonoa sivellintä lopputuloksesta. Olisittepa kuulleet sen marmatuksen mitä pidin, kun tuota nimetöntä maalasin. Onneksi käyttämäni akryylimaalit ovat vesiliukoisia, pystyi hyvin pyyhkimään sutun pois ja aloittaa taas alusta ilman, että olisi joutunut lakkaamaan kokonaan uudelleen. Siihen hommaan ei olisi kyllä hermot riittäneet. 



Nostan niin hattua niille upeille taitureille, kuten esimerkiksi Nena Sofialle. Käykääs ihmeessä ihastelemassa hänen ihan huikeaa maalausta hänen Halloween-lakkauksessa TÄSTÄ. Hävettää oikein tämä oma räpellys. :D :D 

Saas nähdä millaiset Halloween-kynnet tulee ensi vuonna.  Viime viikolla vinkkasin teille myös järkyttävän herkullisesta juustokakusta, joka bongasin Kulinaari-blogista. Tein lauantaina ohjeesta puolikkaan satsin ja paistoin sen silikonisissa leivosvuoissa. Kinuskikastikkeella höystettynä oli kyllä järkyttävän hyvää! Reseptiin pääset TÄSTÄ

juustokakku


Tänään Halloweenina meillä oli hurja meno. Töiden jälkeen vietiin tavaroita myyntiin Tampereen Kodin Kakkoseen. Katseltiin  Australian Masterchefin tämän päivän jakso ja kohta kutsuu saunanlämpö. Näin hurjaa menoa meillä! :D Mites teillä? 

Love




10 kommenttia :

  1. Hienot kynnet. Tänään kudoin tytön pipon loppuun ja katseltiin telkkaria, joten aika rajua menoa täälläkin 😀

    VastaaPoista
  2. Aika upeita leivoksia! :) Hurrrrjaa Halloweeniä!

    VastaaPoista
  3. Todella komeat, ei tarvii yhtään häpeillä tekeleitäsi. :) Oranssi ja musta Halloween-kuvioiden kera on varma valinta sopien teemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit ovat kyllä ihan omiaan teemaan. Kiitos paljon E-S mutta kyllä noissa on niin paljon parantamisen varaa. :)

      Poista
  4. Siis höh ja pöh tuohan on hieno maalaus!! ♥♥ Ei yhtään mitään suttua, mä olisin veikannut sitä leimaksi :D

    Ja siis nöyrimmät kiitokset sun kauniista kehuistasi, mä en ehkä kestä miten imarreltu olo tuli! Kuin hyppisi pilvien päällä ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaaa :D Nyt kuules sun kannattaa käydä tarkistuttamassa näkösi :D Sinä ihana <3
      Ole kuules hyvä vain, siis ne kynnet on ihan huikeat!! <3 <3

      Poista
  5. Ihanat Halloween-kynnet ja juustokakku on varmasti ollut herkkua. Minä vasta joku vuosi sitten tykästyin juustokakkuihin, itse en ole niitä kun muutaman tehnyt. Mutta tykkään.
    Halloween meni täälläkin Australian Masterchefiä seuratessa, mä olen siihen ihan koukussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teetkö yleensä sellaisia mitkä käyvät uunissa vai ilman uunia?
      Juuri sanoin eilen miehelle, että mitä me nyt sitten taas katsotaan, kun se kohta loppuu!! Onko sinulla ketään lempparikokkia siinä? Ben on parantanut todella paljon siitä alusta.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.