Kesän ihanimmat tuoksut: Jimmy Choo L'eau ja Bvlgari Rose Goldea

Perjantain helteiden innostamana taas olisi tulossa ihania tuoksua. Tällä kertaa esittelen kaksi tuoksua, joista toinen on lanseerattu viime vuonna mutta ansaitsee tulla esille. Molempia tuoksuja yhdistää ruusupioni, santelipuu ja myski.Jimmy Choo L'eau


tuoksu


Jimmy Choo L'eau tuoksu on suunnattu naisille, ketkä haluavat kääntää päät ja olla huomion keskipisteenä ja tulla muistetuksi. 


Jimmy Choo


L'eau tuoksu on naisellinen, leikkisä, arvoituksellinen ja viettelevä. 
Alkutuoksussa aistit herättää sitruksinen bergamont ihanalla raikkaudellaan, joka yhdistyy hapahkoon hibiskuksen kukkaan. 
Sydäntuoksussa huumaa puolestaan mehukas nektariin, joka yhdistyy ruusuun ja pioniin. 
Tuoksun viimeistelee santelipuu ja myski. tuoksuL'eau on ihana kesäpäivän asuste mutta toimii loistavasti myös talven pimeinä iltoina. 

Bvlgari Rose Goldea


Rose Goldea


Bvlgarin tuoksuihin tutustuin viime vuonna ensimmäisen kerran Omnia Paraiban muodossa.  
Rose Goldea on yhtä ihana kuin Omnia Paraiba, jos ei ehkä ihanampi. Pullo on kummassakin samanlainen. 
Tämä tuoksu on tullut myynti jo viime vuonna mutta on loistava valinta esimerkiksi elokuun iltoihintuoksuRose Goldea voisi kuvailla seuraavilla sanoilla: raikas, hyväilevä, samettinen, kupliva ja lumoava. 

Tuoksu alkaa granaattiomenan, ruusunterälehtien ja myskin yhdistelmällä. Sydäntuoksussa valloilleen pääsee valkoinen jasmiini, ihana pioni, Dasmaskon ruusu ja hedelmäinen persikka.
Kermaisen lopun tuoksulle antaa santelipuu, vanilja ja myski. BvlgariVaikka molemmissa tuoksuissa on paljon samoja tuoksunuotteja, tuoksut ovat kuitenkin ihan erilaiset. L'eau on kevyempi ja ihana päiväkäytössä, kun taas Rose Goldea on vahvempi ja juurikin iltakäyttöön loistava. 

Seuraavaksi onkin sitten tulossa pari loistavaa vinkkiä miesten tuoksuista. 


Rentouttavaa sunnuntai-iltaa <3  Itse ajattelin laittaa kangasnaamion kasvoille, ottaa kirjan ja rentoutua hetken ennen kuin alan valmistella huomista työpäivää varten. Niin ja pari palaa suklaata. ;)  

Love

Tuoksut lehdistönäytteitä

2 kommenttia :

 1. L'eua kuulostaa tuoksulta, jota itse haluaisin suihkutella iholleni.
  Ihanaa iltaa sinulle ja mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, itse olen käyttänyt sitä nyt koko tämän viikon. <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.