Hyväntuoksuinen mies

Siitä onkin jo aika lailla aikaa, kun viimeksi on ollut puhetta miesten tuoksuista. Miesten tuoksut ovat yhtä tärkeitä kuin naistenkin tuoksut. Varmaan kaikki meistä haluaa miehen, joka tuoksuu hyvälle. ja veikkaan, että lähes jokainen meistä on kääntänyt päänsä ja katsonut mistä se ihana tuoksahdus tuli ihmisvilinän keskellä. Muutaman kerran on tehnyt mieli mennä kysymään mieheltä mitä tuoksua hänellä on, mutta en sitten kuitenkaan ole kehdannut. 

Antti pääsi testailemaa kahta miesten tuoksua, jotka muuten sopivat hyvin myös vaikka hääpäivän tuoksuksi. Molemmat ovat raikkaita, maskuliinisia ja juuri sellaisia, jotka saavat pään kääntymään. 

Bvlgari Aqua pour Homme Atlantiqve


Bottlen tonic Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqvea kuvataan olevan kuin tiivistetty meren raikkaus ja sitä tämä ihanuus todellakin on! 
Meren voima ja sen energia on ollut inspiraationa tähän tuoksuun. 

Tuoksu vie sinut merenrannalle, missä raikas merituuli vilvoittaa kasvoja. 

Tuoksu alkaa ripauksella sitruunaa, bergamottia ja veden nuotteja. Sydän tuoksussa energinen meri ottaa vallan ripauksella ihanan kirpakkaa vihreää omenaa. Tuoksun viimeistelee meripihka, vetiver ja patsuli. 


Bvlgari

Suositushinta 30 ml / 63 € 

Tämä tuoksu on miehelle, joka haluaa tuoksultaan energistä raikkautta ja maskuliinista energiaa. 


Porista kotoisin olevana, meri on muutenkin lähellä sydäntä, tämä tuoksu iski yhtä isolla voimalla kuin vaahtopäinen aalto rantakallioon! 


Boss Bottled Tonic


bottled tonic


Boss Bottled Tonic on raikas ja maskuliininen kuten yllä oleva Bvlgarin tuoksu mutta tuoksuna aivan erilainen. Samoja nuotteja löytyy molemmista myös. Tuoksupullo on tietysti mikäs muu kuin klassinen Bott Bottled-pullo ja tuoksu on väriltään sininen, joka kuvastaa raikkautta ja eloisuutta. 

Tuoksu alkaa ihanan raikkailla ja mehukkailla ja hieman kirpeilläkin hedelmillä. Greippiä, appelsiinia ja sitruunaa, höystettynä vihreällä omenalla. 
Sydäntuoksussa mausteet ottavat vallan ja tuovat mukanaan lämpöä. Kanelia, neilikkaa ja kurjenpolvea sekä terävyyttä antavaa inkivääriä. 
Puinen pohjatuoksu tulee klassikosta, vetiver antaa sille arvokkuutta. 

Boss

Suositushinta Eau de Toilette 50 ml / 72 €


Tuoksua voisi kuvailla sanoilla rehellinen, hillitty, tyylikäs, aito, voimakas ja rohkea. Tuoksu miehille, jotka tietävät mitä haluavat. Sulhaselle myös loisto valinta. 

Bottled Tonic on Antin suosikki, on kuulemma hillitympi eikä niin makea kuin Bvlgarin tuoksu. Anttihan on Boss-miehiä. ;) 

Itse tykkäsin enemmän tuosta Bvlgarin Aqva pour Homme Atlantiqvesta. 

Loistavaa alkanutta viikkoa. En malta odottaa, että pääsen viikonloppuna nauttimaan taas raikkaasta meri-ilmasta. <3 

Love
Tuoksut lehdistönäytteitä4 kommenttia :

 1. Mun mies rakastaa tota Bvlgaria! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse luulin, että Antti ois tykästynyt siihen kanssa paljon enemmän mutta ei.

   Poista
 2. Kyllä hyvältä tuoksuva mies vetää aina kummasti puoleensa. Siis se oma mies :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.