Marc Jacobsin Daisy Kiss tuoksu kolmikko

Marc Jacobis ihanat Daisy kausituoksut ovat tulleet myyntiin helmikuussa. Tänä vuonna kolmikko on pukeutunut kirkkaaseen pinkkiin, joka kuvastaa tunnelatausta kiihkeässä suudelmassa. Kokoelman nimikin Kiss jo siihen viittaa.Marc Jacobs


Tuoksupullojen ihanat kukkakorkit saavat aina aikaan ihastuksen. Daisy Kiss ja Daisy Eau So Fresh Kiss- pulloissa kukkaset ovat näyttäviä kun taas Daisy Dream Kiss-pullossa kukat ovat satiinipintaisia ja hienostuneimpia ja jatkuvat myös koristamaan itse pulloa. 

Viime vuoden tuoksuihin on tullut selkeästi muutosta ja nyt kielo on saanut väistyä. Viime vuonna oli muuten lunta maassa vielä 27.4 :) Tästä pääset lukaisemaan viime vuoden tuosuista. 

Daisy Marc Jacobs Kiss


Marc Jacobs


Tuoku on ihana yhdistelmä hedelmiä ja kukkasia. Alkutuoksussa kasteinen orvokki sekoittuu mehukkaaseen pomeloon ja aprikoosinektariin. Sydäntuoksussa vallan ottavat ihanat kukkaset eli valkoinen pioni, vaaleanpunainen ruusu ja osmantuksen kukka. Pioni ja ruusu ovat lempikukkasia ja molempia löytyy omastakin pihasta :) 
Tuoksun viimeistelee myski, kermainen setripuu ja ambrox. 

Daisy Kiss on ihanan makea ja leikkisä. Tuo mieleen kesäisen riemun. Loistava valinta kesäpäivälle. 
suositushinta 50 ml / 74 € 

Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Kiss


Marc Jacobs


Eau so Fresh on eloisa ja raikas. Tästä löytyy myös ihanaa pionia ja ruusua. 
Alkutuoksu alkaa mustaherukalla, rosepippurilla ja mandariinin lehdillä. Sydäntuoksussa on sekoitus kirsikankukkaa, pionia ja vaaleanpunaista ruusua. Täyteläisyyttä tuoksulle antaa lopuksi santelipuu, ambrax ja valkoinen puu. 

Eau So Fresh Kiss ylläti ihan täysin minut. Odotin paljon raikkaampaa tuoksua mutta tämä onkin kolmikon vahvin. Ruusu tulee vahvasti esiin tässä ainakin omalla iholla. 
Tämä tuoksu tulee itselle selvästi iltakäyttöön. 
suositushinta 75 ml / 81 €


Daisy Dream Marc Jacobs KissMarc Jacobs


Daisy Dream on yhdistelmä tuoksuvia kukkia ja mehukkaita hedelmiä. Alkutuoksussa ihanaa raikkautta antaa veigreippi ja makeaa mehukkuutta ananas ripauksella mustaherukkaa. 
Sydäntuoksussa kukkaset valkoinen freesia ja jasmiini kietoutuvat kirpeän raparperin kanssa yhteen. Aistikkuutta ja lämpöä tuovat setripuu, abrox ja myski. 

Daisy Dream Kiss on todella miellyttävä. Ihana puuterimainen tuoksu, joka on samalla raikas, kiitos verigreipin sekä myös miellyttävän makea. Erittäin naisellinen tuoksu. Esim. kesähäihin aivan ihana valinta. 
suositushinta 50 ml / 74 € 

Kuten jo tuossa alussa kerroin, tuoksut ovat siis kausituoksuja ja ovat myynnissä vain tietyn ajan. Nämä ihanuudet ovat myynnissä kesän loppuun eli rauhassa voi vielä miettiä minkä sitä valitsisi jos ei halua kaikkia :D 


Kuinka moni teistä oli tänään ihan tiistai päivässä ? Minä ainakin olin :D 

Love
Tuoksut lehdistönäytteitä

6 kommenttia :

 1. Yksiä suurimpia rakkauksia ja tänä vuonna tuoksut loimottivat lempivärissäni punaisessa. <3 Edelleen minulle maailman kauneimmat tuoksupullot. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kommenttia osasin odottaa, kun tiedän kuinka rakastat näitä tuoksuja <3

   Poista
 2. Voitin Tiian blogista Daisy Dream Marc Jacobs Kiss tuoksun. Aivan ihanan raikas tuoksu.
  Ihanaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Mene ihmeessä tuoksuttamaan nämä kaksi muutakin, jos, et ole vielä sitä tehnyt :) Daisy Dream on ihana <3

   Kivaa loppuviikkoa!

   Poista
 3. Eilen oli ehdottoman voimakkaana maanantaifiilis, mutta tänä aamuna olin jo aikalailla oikeassa ajassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Itsellä kyllä eilinen tuntui todellakin maanantailta. Käsissä ei pysynyt mikään :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.