Roosa nauha- kynnet Lumenen lakoilla

Roosa nauha- päivää vietetään perjantaina 14.10. Kaikki varmaan meistä on kuullut Roosa nauhasta. Roosa nauha-kampanjalla tuetaan taistelua rintasyöpää vastaan. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä tällä hetkellä ja siihen sairastuu vuosittain yli 5000 naista. Omassa lähipiirissäni ei ole rintasyöpää sairastunutta naista mutta sitä ei koskaan tiedä vaikka joku päivä se osuisi omalle kohdalle. Tämän vuoksi meidän jokaisen kannattaa osallistua Roosa nauha-kampanjaan. Erilaisia tapoja osallistua kampanjaan  on monia ja niistä enemmän voit lukea täältä Linkki menee Roosa nauhan- virallisille sivuille. Itse olen jo useampana vuonna osallistunut kampanjaan  ostamalla silkkisen Roosa nauhan. Niitä myydään esim. Prisman, Sokoksen ja Citymarketin kassoilla. Siitä se on niin kätevä laittaa hihnalle muiden ostosten kanssa ja ottaa osaa hyvän ja TÄRKEÄN asian puolesta. 
Tänäkin vuonna sen ostin mutta olen sen kerinnyt hukkaamaan ja sen takia minulla ei ole siitä kuvaa.
Huomenna ostan uuden ja kerrankin ei harmita yhtään ostaa hukatun tavaran tilalle uutta. <3 Tämän vuoden Roosa nauhan on muuten suunnitellut Michael Monroe. Koko nauhan myyntihinta lahjoitetaan rintasyövän tutkimukselle. 

viinimarja, party collection


Lumenelta tulee tämän kuun lopussa Party Collection kynsilakkakokoelma, joka pitää sisällään kuusi marjaisaa ja juhlavaa sävyä. Halusin käyttää yhtä niistä tämän vuoden Roosa nauha lakkaukseen. En halunnut tehdä täysin roosan sävyisiä kynsiä, joten lakka nimeltä viinimarja oli juurikin omiaan tähän. Lakka on upean tumman viininpunainen ja levittyy todella hyvin. Lakka vaatii kaksi kerrosta kunnon peittävyyteen ainakin pitkillä kynsillä. 
Lakoissa ei ole formaldehydin luovuttajia, tolueenia tai ftalaatteja. Jos tähän lakkaan ihastuit niin kannattaa olla tarkkana ja seurata milloin kokoelma tulee myyntii, lakat ovat myynnissä rajoitetun ajan. 

Mukana lakkauksessa on myös vuoden 2014 ostamani Lumenen Roosa nauha kynsilakka, joka on aivan täydellinen. Melkein samat rekvisiitat oli kuvissa tänä vuonna kuin mitä oli 2014 :) 


Nämä ovat vuodelta 2014 ja yläpuolella olevasta linkistä pääsee itse postaukseenNimettömässä on pohjalla Pionimeri niminen Lumenen lakka ja päälle laitoin Milv siirtokuvan. Kuva olisi tullut paremmin esille, jos pohjalla olisi ollut valkoinen lakka. 


Pidetään tisukoistamme huolta ja tuetaan Roosa nauha-kampanjaa yhdessä <3 

Love

Viinimarja lakka saatu testiin 21 kommenttia :

 1. Rakastan tuota Lumenen Roosa Nauha-lakkaa! Se on niiiin kaunis! <3

  VastaaPoista
 2. Joka vuosi osallistun Roosa nauha keräykseen <3
  Ihanaa keskiviikkoa Marina!

  VastaaPoista
 3. Lumenen Roosanauha-lakka on niin kaunis, yksi mun lemppareista.

  VastaaPoista
 4. Höhö, mäkin hukkasin jo yhden nauhan ja ostin toisen :D No, hyvään tarkoituseen menee <3

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus tärkeästä aiheesta. Hassua, mä kans kirjoitin tuosta samaisesta aiheestä tänään. Ja lähelle on tullut rintasyöpä kun kaksi läheistä sairastaa tällä hetkellä...

  VastaaPoista
 6. Kynnet ihanat, tietty :)
  Mutta, yllättävän moni ei tunnista Roosa nauhaa :-o Työvaatteeseeni olen sellaisen laittanut, eikä ole yksi eikä kymmenen kertaa kun olen saanut kertoa mikä se on, mitä se tarkoittaa, miksi minulla sellainen on :-o Kerron toki mielelläni, mutta kummastelen asiaa mielessäni. Ymmärrän kun lapsi kysyy, mutta siinä kohtaa kun 'täyspäinen' aikuinen kysyy, olen ollut hieman hämilläni.. En vaan jotenkin käsitä miten se on voinut mennä niin monilta ohi, kun ei kyseessä mikään uusi juttu kuitenkaan. Ja asia on paljon esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi kyllä, että nykypäivänä sen jo tunnistaisi. Joo, lapsen ymmärrän minäkin, mutta aikuinen?

   Poista
 7. Ihanat kynnet tärkeän asian puolesta! ♥

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.