essien spring collection 2016

Maanantai oli kyllä omalla kohdalla yksi tämän kevään huonoimmista päivistä. Tuntui , että kaikki meni ihan päin honkia :D  Täällä juttua siitä kauhujen maanantasta. Kotona minua odotti postilappu ja voi pojat kuinka onnelliseksi se minut saikaan. Paketti meinaan piti sisällään kaksi tämän kevään essien uutuuskokoelmaa. <3
essien lakat ovat TODELLA hyviä lakkoja. Koostumus on loistavaa, osa peittää jo yhdella kerroksella, suti on juurikin oikein kokonen; ei liian pieni mutta ei liian isokaan eli juuri sopiva omille kynsilleni. En tiennyt miten päin olisin ollut, nämä ihanuudet todella pelasti päivän.Ajattelin ensin aloittaa tuosta kevät kokoelmasta. Kokoelma on saanut inspiraationsa Floridan Palm Beach:lta. Sävyt huokuvat aurinkoa ja lämpöä, juurikin sitä mitä keväältä odotetaan. Florida on sellainen paikka mihin itsekkin haluaisin joku kerta lähteä. Amerikassa en ole muutenkaan käynyt, vielä ;) 

high class affairhigh class affair on hieman ehkä aprikoosiin taittava nude. Kuvassa on kaksi kerrosta lakkaa. Kolmella kerroksella olisi saanut täysin peittävän. Kuvasta sitä läpinäkyvyyttä ei huomaa.
 Vaikka kuinka haluaisin käyttää nudesävyjä, niistä tosi harva sopii ihonväriini ja näyttää kynsissä hyvälle.


loung loverLounge lover on sävyltään persikanpinkki. Tämäkin vaatii kolme kerrosta lakkaa jos haluaa täyden peittävyyden. Lyhyille kynsille saattaa silti se kaksi riittää ihan hyvin. 

sunshine state of mind


sunshine state of mind on kyllä yksi mun lemppareista tästä kokoelmasta. Korallinoranssista lakasta oikein huokuu lämpöä ja aurinkoa. Kuvassa on kaksi kerrosta.  Huikea väriloisto.


off tropicoff tropicin tumma, metsäinen vihreä sävy sai minut ensin hieman miettimään, koska vihreät lakat eivät ole lemppareita, mutta mutta. Tässä on kuitenkin jotain. Pigmenttiä löytyy vaikka muille jakaa, kynsillä vain yksi kerros. Eikä ole muuten päällyslakkaa tässä, kiilto on aikas huikea. 

pool side servicepool side servicen  kuvaillaan olevan taivaansininen, itse näen tämän taas enemmän ehkä merensinisenä, mikä taittaa vihreään.  Oli se sitten mikä tahansa, tämä on upea! Vielä upeampi tämä on luonnossa ja voitteko uskoa, että lakkaa on vain yksi kerros!  

shades onTämä laventelin sävyinen shades on  on I-H-A-N-A. Tikulle lakatessa kuului suustani ihastuksen huokaus. Tämä on kokoelman kolmas pigmenttipläjäys ja lakkaa kynsillä vain yksi kerros. Kokoelman lakat ovat toinen toistaan upeampia mutta muutama nousi yli muiden kuten pool side service ja shades on. off tropic yllätti tummalla sävyllään, ihan heti en sitä kevään sävyksi ajattele. Onhan sunshine state of mind myös ihanan värinen :)


Tulen tekemään lakkauksia näillä ihanuuksilla myöhemmin, kunhan osaan vaan päättää millä aloitan :D

Löytyikö lempparia?

Leppoissaa sunnuntai-illan jatkoja. Itse menen kohta nauttimaan saunan lämmöstä ja sen jälkeen on ihanan naamion aika.

Love


Lakat saatu

8 kommenttia :

 1. Upeita sävyjä - niin kuin Essiellä tuppaa olemaankin. Noista tuo nude olisi minun lakkani;)
  Värikästä toukokuuta sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Pool Side Service on todella ihastuttavan värinen. Kivan murrettu sävy. Itse sanoisin turkoosiksi. Pitää varmaan käydä ostamassa. :) Myös tuo Shades On näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 3. Mä täällä huokailen ihastuksesta! ♥_♥ Aivan täydellisiä sävyjä jokainen! :)

  VastaaPoista
 4. Upeita sävyjä, mutta toi vihreä on niin mun lemppari!

  VastaaPoista
 5. Ihania sävyjä! Tuo laventeli on kyllä kaunis ja oranssi kolahtaa myös :)

  VastaaPoista
 6. Mä en malta odottaa; omat odottelee postissa <3 Essien lakat ovat todella laadukkaita eikä suotta lempimerkkini :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat nuo off tropic ja pool side service sävyt!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.