Lumoava Tiima
Korut ovat minulle todella tärkeässä roolissa ja niitä käytän päivittäin. Teenhän myös työtäni korujen parissa ;)  Samalla tavalla kuin tuoksujen kanssa niin koruja vaihtelen asun, fiiliksen ja menojen mukaan. Välillä mennään isoilla ja näyttävillä koruilla, toisinaan taas pienillä ja siroilla koruilla. 

TiimaYksi tälläinen sippeli ja siro koru on Lumoavan Tiima - sarjan riipus. Ihastuin tähän korusarjaan heti kun tämän näin. Tiima korut ovat yksinkertaisen kauniita ja korun muotokieli vei mennessään.  Itselle tulee mieleen timantti.

Korujen materiaali on hopeaa ja nykyään Lumoavan korut rodinoidaan, jos joku ihmettelee tuota tummaa sävyä joka näyttää ihan valkokullalta. Tämähän johtuu siitä, että myös valkokulta rodinoidaan. Hopeakoruissa rodinointia käytettään estämään korujen tummumista, kun taas valkokullassa sen värin takia. 
Polhem pr Press Day päivillä tapasin Tiima-sarjan luojan, Päivi Keski-Pompun. Oli todella mahtavaa ja erittäin mielenkiintoista päästä hänen kanssaan juttelemaan Tiima-korusarjan synnystä ja koruista ylipäätään. 
Tiima on saanut kuulemma vaikutteita Helsingin rautatieaseman kattopilareista. 

Näin Päivi kertoo Tiima korun synnystä:

"Arkkitehtuuri inspiroi minua ja on kiinnostavaa huomata, kuinka rakennukset synnyttävät kerroksia eri ajoilta ympäristöömme. Usein arjessa kohdatut rakennukset on katsottava uusin silmin, jotta näkee niiden hienouden. 
Usein odotellessa junan lähtöä on kattopilarit olleet katseeni kohteena ja olleet osana lähtemistä ja saapumista. 
Tunne saapumisen ja lähtemisen haikeudesta, ajasta tarkastella ympäristöä ajatuksissa ja junan vielä asemalaiturilla ollessa katse siirtyy ylöspäin. Matkan kulku on aikaa, jolloin olet vain siinä, matkalla."

Kuinka ihanasti Päivi sanoi tuossa, että Matkan kulku on aikaa, jolloin olet vain siinä, matkalla. <3  

Omalla kohdalla pitää sitten juurikin paikkansa tuo, että junaa odotelessa katse nousee ylöspäin ja juurikin sinne kattopilareihin. Tämän jälkeen katson niitä pilareita ihan uusin silmin. Sitä katsoo myös itse korua ihan uusin silmin, kun on kuulut sen tarinan. 


Tiima sarjaan kuuluu korvakorut (nappi ja koukulliset), rannekoru ja kaksi erilaista kaulakorua, tämän pienin lisäksi. Luomoavan sivuilla näet koko sarjan ja sinne pääset helposti tästä
Sormus olisi kiva lisä korusarjaan ja siitä taisin Päiville vinkatakkin ;) 

Nyt kun Äitienpäivä on ihan ovella niin Lumoavalla on ihana Rakkain terveisin- äitienpäiväkamppanja. 
Rakkain terveisin- kampanjan avulla voit muistaa äitiä tekstiviestillä ja samalla osallistua arvontaan, missä palkintona on sinulle ja äidillesi Aarre-korut. Voittajia arvotaan viisi kappaletta ja osallistua voit useammankin kerran. Itse meinaan laittaa viestit menemään äidille ja mummulleni <3 
Teksitiviestit lähetetään vastaanottajille 8.5.2016 klo. 10.00. 
Aikaa osallistua on 8.5.2016. Osallistumaan pääset tuosta ylläolevasta linkistä. 


Tampereella ja Ideaparkissa Lumoavan koruja myy ainakin Suomen Kultapörssi

Onko Lumoavan korut tuttuja ja jos on niin mikä on sinun lempi korusi? 


Oikein ihanan aurinkoista Helatorstaita <3 
Itse olen kuuteen asti töissä ja ikkunanpesu odottaa kotona :) 

Love
18 kommenttia :

 1. Serafina - sen vuoksi, koska tämän mieheni valitsi minulle syntymäpäivälahjaksi <3

  VastaaPoista
 2. Hyvin kaunis, tuosta tykkäisin minäkin. En osaa isoja koruja käyttää, joillekin kun ne sopivat niin upeasti. Koruja on, mutta käytän hyvin vaatimattomalla tavalla. Koruissa tunnearvo on suurin arvo. :) Aurinkoa sunnuntaille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnearvo on se arvokkain <3 Muutenkin valitsen ostamani korut sen ulkonäön mukaan. Harvoin silti itsekkään tulee todella isoja koruja käytettyä.

   Poista
 3. Kauniit kuvat ja kaunis on korukin! <3 Itse käytän harvemmin kaulakoruja, mutta uskon senkin olevan vain totuttelukysymys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia <3 Oikeassa olet, kaikkeen sitä tottuu. Paitsi ei silakkalaatikkoon taikka silliin :D

   Poista
 4. Tyylikäs ja kaunis koru. Kauniita kuvia. <3 Aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Lumoava sarjassa on kyllä todella monia upeita koruja. Bella on oma suosikkini ollut, mutta en kyllä laittaisi vastaan, jos tällaisen Tiimankin saisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bella on myös ihana, mitä sinulla on siitä sarjasta? Ajattelin seuraavaksi ostaa, joko pitkän käädyn taikka sitten sen ihanan rannekorun :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu <3 ja mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! :)

   Poista
 7. Korupostaus - kivaa! Täällä yksi koruharakka tykkää <3

  VastaaPoista
 8. Yksinkertaisen kaunis muoto. Tykkään <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.