Mansen blogikirppis

Viime viikolla täällä jo kerroinkin, nyt huomenna sunnuntaina järjestettävästä Mansen blogikirppiksestä. Mukana meitä bloggaajia on 20 myymässä omia tavaroitaan. Myymässä on myös 5 mahtavaa yritystä meidän bloggaajien lisäksi. 
Facebookista löytyy Mansen blogikirppiksen sivut,  mistä lyötyy linkkejä mukana oleviin blogeihin ja niistä pääsee kurkistamaan myytäviin tuotteisiin. Siellä voit tutustua myös lähemmin yhteisttyökumppaneihin.

  Itsellä myyntiin tulee esim.kosmetiikkaa, oikeastaan enemmäkseen lakkoja, jonkin verran vaateita, astioita ja verhoja. Tässä on onneks vielä päivä aikaa käydä kaappeja läpi, jos vaikka jotain myytävää vielä löytyisi.

Ajattelin itsekkin laittaa parit kuvat, missä vilahtaa muutamia myyntiin tulevia juttuja :)

Kirjoja, pc- ja pleikkaripelejä ja mukana on myös muutama lautapelikin :) 

Kassillinen lakkoja ja tuosta puuttuu 2 essien kokoelmaa sekä Opin minilakka-settejä. Mukaan lähtee myös paljon muutakin kosmetiikkaa, kun vain lakkoja. 
Toivon niin,  että tämä löytää uuden kodin, koska on niin ihana. 


Mukaan kannattaa varata aikaa, hyvät kengät, iloinen mieli ja käteistä. Varsinkin pientä, koska hinnat ovat pieniä ja muuten meiltä kaikilta loppuu vaihtorahat ennen aikojaan :D Tarviipas muuten laittaa itselle luuriin muistus, jotta muistan vaihtaa kolikoita.

Kannattaa muistaa myös, että saattaa joutua hieman jonottamaan sisälle pääsyä. Viime vuonna jono oli ihan huima jo ennen ovien avaamista. 
 Niin muuten 150 ensimmäiselle annetaan goodie bagi ;) Veikkaan, että se on parempi kuin Tokmannin ämpäri :) Itsellä ei ole tietoa sisällöstä eli mielelläni kuulisin mitä se sisälsi, jos joku teistä lukijoista sen saa. Tänään on luvassa aikas huikea ilta, päästään muiden bloggaajien kanssa kokkaamaan huippukokki Arto Rastaan seurassa. Kuola jo melkein valuu jo valmiiksi :) Instan puolella tulee näkymään kuvia illasta ja juttua myöhemmin myös täällä blogi puolella. #blogimuijatmansessa ja #tampereellatapahtuu tageilla löytyy kuvia lisää. Retromoderni on listannut meidän kaikkien instatilit ja linkistä pääset ne katsomaan.
Menisipä tämä työpäivä nyt äkkiä :D

Toivottavasti nähdään huomenna ja tulkaa ilman muuta moikkaamaan! On aina ihana tavata teitä lukijoita ihan kasvokkain  <3

Love


12 kommenttia :

 1. Mahtavia myyntihetkiä teille <3 Omat essieni säilytän varmaan hamaan hautaan asti, kuten Lorkun uutuudetkin, ne on aarteita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Oli kyllä huikea päivä.
   tupla essiet meni eteenpäin :) O

   Poista
 2. tsemppiä myyntiin. Tällä kertaa ei jaksa lähteä kirppikselle sinne saakka. Viime vuonna siellä käväisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Olin siellä viime vuonnakin myymässä. Tänä vuonna kävijöitä oli päälle 1000.

   Poista
 3. Mä olin ihan tulossa kirppistelemään, mutta tyhmät ylioppilaskirjoitukset sotki mun työpäivät ja joudun huomenna töihin. :( Viime kerralla olin kipee, joten en jaksanut lähtee kirppikselle, niin nyt aattelin että varmana tuun seuraavalla kerralla. No, kolmas kerta toden sanoo, ehkäpä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmas kerta on tulossa ;) ja kannattaa kyllä tulla. Itsekkin tein parit upeat löydöt <3

   Poista
 4. Onneksi on sinne Tampereelle sen verran matkaa, että ei onnistu nyt kirpparille tulo - onneksi sen tähden, että siellä saattaisiva mennä viimeisetkin pennoset - sen verran ihanuuksia sinne näyttää tulevan myyntiin!
  Kivaa päivää ja hyvää tiliä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vooninki oli kyllä täynnä ihania juttuja. Itse löysin ihanan lämpimän alpakkapeiton <3 ja olisi ollut paljon muutakin ihanaa juttua :)

   Poista
 5. Harmitti, kun en päässyt käymään. Alkujaan piti tulla viikonloppuna Treelle, mutta se jäi kun flunssa iski päälle. Koko reissu siirtyi kuun puoliväliin.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.