Maanantai ja sen kyllä huomaa

Maanantai ja sen kyllä huomaa taas kerran. Heti aamusta kaikki alkoi menemään huonosti. 
Onneksi en silti pommiin nukkunut vaikka sekin olisi kyllä ollut ihan mahdollista. Olisin niin mielelläni nukkunut vielä puolisen tuntia ja varsinkin sen jälkeen, kun näin pihalla sen lumen maassa, teki mieli heittää peitto takasin pään päälle. Kuva täältä


Tietysti kun olin hieman vetkutellut sen ylös nousun kanssa, saikin sitten tehdä kaikki aamutouhut kiireessä ja silloinhan sitä sitten aina sattuu ja tapahtuu kaiken moista. Kassia peilikaapista ottasessa, tolppakorkoinen kengä tippui korko edellä suoraan jalkapöydän päälle. Muutama ärrä-pää siinä suusta ulos tuli. Jos pitää positiivista tästä hakea niin onneksi ei tarvitse vielä sandaalit jalassa kulkea, iso mustelma pysyy piilossa sukkien alla. 

Lähdin kiireen vilkkaa ovesta ulos ja samantien äkkiä takasin, työpaikan avaimet jäi. Ne ei ollutkaan siinä eteisen lipaston päällä vaan kassissa jo valmiina. Tiedätte varmaan sen kun kiirus on niin mitään et näe taikka löydä vaikka se etsimäsi olisi just siinä silmien alla.  Ja nyt olin jo myöhässä. Enkä ollut tarkistanut vielä kahvinkeitintä. Sen tarkistan pariin kertaan ennen kun lähden ovesta pihalle.

Juoksuksi se sitten meni. bussihan ei siellä pysäkillä odottele mahdollisia matkustajia.
 Sateenvarjon olin jättänyt kotiin, kun ei silloin mitään räntää tai vettä satanut kun lähdin, no sitten puolessa välissä matkaa pysäkille alkoi sade. Tämä on juuri sitten niin sitä mun onnea! Onneksi oli huppu, jotta sain hiukan hiuksia suojattau. Olin tietysti siinä aamutohinoissa sitten suihkuttanut  väärää lakkaa hiuksiin ja vielä sellaista missä ei pitoa ole nimeksikään. Kiva olla töissä sitten tukka sekaisin :D
Torstaina saadaankin muuten hiukset lopulliseen väriinsä. Neljän kuukauden rupeama tämä värjäysprosessi oli ja tulen laittamaan tänne ennen ja jälkeen kuvia hiuksista. :)
On se vaan onni kun löytää luottokampaajan <3 

Päivän suunnitelmat meni tuon lumi-räntä-vesisateen vuoksi uusiksi.  Nythän siellä kyllä näyttää paistavan auriko, tuuli on vaan niin kova, että pysyn sisätiloissa. Saanpahan nyt sitten siivottua kaappeja, kun en kuvaamaan pääse. 

Vielä on muutama tunti maanantaita jäljellä ja hieman pelottaa :D

Loistavaa alkanutta viikkoa kaikille <3
 Toivottavasti teillä oli parempi maanantai kuin minulla :)


Love

10 kommenttia :

 1. Kuulostaa kyllä maanantailta aidoimmillaan. Tiedän, että sua ei naurattanut, mutta mua kyllä hymyilytti tää tarina :). Kuulosti niin tutulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen sitä, että minkä takia kaikki kommellukset tarviikin tapahtua maanantaisin? :D

   Poista
 2. Täällä ollut suht normipäivä, en onnistunut edes ruokaa polttamaan :)
  Kivaa tätä viikkoa, toivottavasti huonot päivät ovat nyt ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joo, illalla sain kyllä ihanan yllätyksen mikä pelasti maanantain :)

   Poista
 3. Tyypillinen maanantai. Huppu on kyllä aina pelastus! :D

  VastaaPoista
 4. Tänään on jo Dioriina päivä uus <3!

  VastaaPoista
 5. Voi sun kanssas, mutta hei olo on aina itselle kamalampi, kuin muille näyttäytyy. Onneksi sait ne essiet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle sitä sattuu ja tapahtuu :D Ne kyllä piristä illan <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.