Iloisuus vie pitkälle

Tässä on nyt lähipäivinä ollut sellaista haipakkaa, että valokuvaushaaste unohtui kokonaan. Kauheeta kun oikein hävettää tälläinen unohtelu. Mutta onneksi silti tähän pystyy osallistumaan melkein viikon ajan. 

Tämän kertainen aihe oli iloisuus. Itse olen ollut iloinen monesta eri asiasta viime viikolla ja tapahtui myös aika iloisia juttuja. 
Uskokaa tai älkää mutta maistoin elämäni ensimmäisen kerran sushia tällä viikolla. En kuitenkaan sitä perinteistä kalaversiota vaan vegeversion. Vitjat, kuinka vaikeaa olikaan se puikoilla syöminen :D Onnistuin kuitenkin saaman kaikki suuhuni ilman, että olisivat syömäpuikoista tippuneet syliin tai lennelleet pitkin poikin Hanko ravintolaa. 

Kiitos Funky and fifty kun otit kuvan :) 


Mansen blogikirppis oli myös suuri ilonaihe. Kiitos kaikille mukana olleille todella paljon. Etkoilla pääsin kokeilemaan huippukokki Arto Rastaan opastuksella hiilihappojäätä ja ilokaasua. Aivan  mahtava kokemus!

Milo saa aina iloiselle tuulelle. Se on kyllä sellainen karvaeläin että sydän oikein pakahtuu <3 
Iloa elämään tuo aurinko, se kauan odotettu mollukka. Itse imen siitä energiaa ja kyllä sen huomaa, että valon avulla sitä jaksaa paljon enemmän. Eilen pääsin ensimmäistä kertaa kuopsuttamaan kukkapenkkejä, aikamoinen työsarka edessä mutta kiva sellainen. Sitten kun vielä pääsee istuskelemaan terassille nauttimaan aamukahvista ja linnunlaulusta <3 .

Muiden iloisia kuvia pääset katsomaan tästä

Iloista maanantaita!

Love


16 kommenttia :

 1. Sydämiä ja aurinkoa sinne ystäväinen <3!

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan omakin pirteystaso on niin noussut, kiitos mollukan. Aurinkoa päivään ja hymyä huuleen! <3

  VastaaPoista
 3. Mä söin sushia ekaa kertaa tänä vuonna, ja olihan se aikakin jo testata :D. Totesin että sushit ovat oikein hyviä, mutta en voi syödä niitä niin paljoa, että nälkä lähtisi.

  VastaaPoista
 4. Aurinko tekee kyllä ihmeitä, kummasti on pirteämpi olo koko ajan.
  Kivaa viikkoa Marina!

  VastaaPoista
 5. Kirjoitinkin melkein samasta aiheesta ;) Ihana toi koiruuskuva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan keritä käydä lukemassa sen tässä pikapuolin :) Milo on linssilude :D

   Poista
 6. Iloista maanantaita! Aurinko on kyllä sellainen joka tuo itsellekin hymyn huulille. Sushista en niin tiedä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olin aikas jännittyneessä olotilassa sen sushin kanssa ja avocadosushi oli paras :D Eniten siinä itseä nauratti se itse syöminen, kun oli hieman hankalaa puikoilla syödä.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.