Illict Flower huumaa lumenkin keskellä

Tuoksut kuuluvat jokapäiväiseen elämääni tavalla tai toisella. Kuten olen täällä jo useampaan otteeseen kertonut, rakastan tuoksua, eikä se pelkästään koske hajuvesiä vaan ylipääntänsä kaikkia tuoksuja. Tällä kertaa tutustutaan itselleni hieman vieraampaan tuoksubrändiin ja sen tämän kevään uutuustuoksuun. 


Jimmy Choo, Illicit Flower
Omasta tuoksuhyllystä löytyy valmiina yksi Jimmy Choon tuoksu nimeltä Stars. Stars on aikas voimakas ja koen sen olevan ihan omiaan talvella ja pimeällä ajanjaksolla. Se on yksi harvoista tuoksuistani, joka on omalla kohdalla selvästi talvituoksu.

Illicit Flower onkin sitten ihan kaikkea muuta. 
Tuoksun kerrotaan olevan uskalias ja arvoituksellinen ja juurinkin omiaan valloittavalle ja lumoavalle naiselle jossa on ripaus nenäkkyyttä. 
Tässä hedelmäisessä kukkais- tuoksussa on mukana myös pehmeää myskiä, antamassa juurikin sitä pientä särmää tähän tuoksuun. 
Pullo on kaunis ja tykkään siitä kun tässä on tuota särmikkyyttä tehty noilla muodoilla kuitenkaan ampumatta yli vaan se on tehty tyylikkäästi. Itselle tulee noista mieleen pilvenpiirtäjät.

Tuoksussa vallan ottaa aluksi pirtsakka mandariini sekoitettuna kypsän makeaan aprikoosiin. 
Sydäntuoksussa vallan ottaa kukkaisyhdistelmä, joka pitää sisällään  jasmiinia ja ruusua. Pohjatuoksussa onkin sitten sitä ihanan pehmeää myskiä ja santelipuuta.

Jos oli pullo tyylikkään särmikäs niin on myös itse tuoksukin. Tuoksu on valloittava mutta samalla hyvällä maulla särmikäs. Tämä on oikea valinta sellaisella kuka ei tykkää makeista tuoksuista.

Tuoksu pysyy omalla ihollani reippaat seitsemän tuntia.Tämä tuoksu on juurikin ihanan kepeä  aurinkoisiin kevätpäiviin. Silti tämä on kuitenkin tarpeeksi voimakas hyvin myös kesäiltoihin vaikka lavatansseihin järvenrannalle. Nyt tiedän mihin tuoksuun kietoudun,  kun lavatanssit kutsuu ;) 

Eau de Toilettea löytyy kahta eri kokoa. 40ml / 44 € ja 60ml 71 €. 


Onko Jimmy Choon tuoksut tuttuja? 

P.s. Vaikka näyttää siltä, että takatalvi kolkuttaa niin ei haittaa! Minusta tuli tänään pienen tyttövauvan täti klo. 8.40. Ihanaa olla kahdeksan lapsosen täti <3 <3

Love


Tuoksu lehdistönäyte


10 kommenttia :

 1. Ihastuttava tuoksu ja tätä tuoksua yllä nainen kyllä huomataan. Miellän tuoksun todella vahvasti City elämään, Sex and the Cityyn erityisesti. :)

  VastaaPoista
 2. Tätä pitääkin käydä myös nuuskimassa :)
  Onnea tädille!

  VastaaPoista
 3. Onnea tädille :) Tämä tuoksu voisi olla aika kiva siskolle lahjaksi. Synttäreitä vietetään ensi kuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 Jos hän vain tykkää hedelmäisistä kukkais-tuoksuista niin sitten tämä on kyllä hyvä valinta.

   Poista
 4. Onnea tädille! ps. tuo viimeinen kuva on kaunein ikinä, en saa silmiäni irti siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Kiitti <3 Siitä tykättiin kuulemma ihan ranskassa asti <3

   Poista
 5. Oi miten ihanalta tämä kuulostaa ja niin kaunis! En ole Jimmyn tuoksuja päässyt ikinä vielä tuoksuttelemaan, mutta täytyy varmaan ottaa asiaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana tuoksu! Olisi kiva kuulla mitäs tykkäsit :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.