Vielä on kesää jäljellä

Heti syksyisten lakkauksien jälkeen tulee kesäiset, ainakin mun mielestä. Oli vaan ihan pakko tehä nää kun täällä mökillä herättiin auringon paisteeseen ja lämpimään päivään. 


Mä koitan pitää kesästä kiinni kynsin ja hampain, en meinaan tykkää yhtään syksystä. Tai ainut asia mistä tykkään on se, että saa rauhottua pimeässä valona ainoastaan kynttilän lepattava liekki. Tarviipa tehä muuten siihen sopivat kynnet joku kerta.  


Lakkoina mulla näissä oli Kikon, essencen ja Color Clubin lakat. 


Kikon lakka kuuluu Sun Pearl kokoelman ihana keltavihreä lakka Amable Chartreuse 427. Lakassa on kultaisia  flaikieita. 


Lakka on taattua Kikoa eli pigmenttiä löytyy ja peittää hyvin jo yhdellä kerroksella mutta mulla on tässä kaksi. Kikojakin saa onneks nyt jo tilattua tänne peräpohjolaankin. 

Keskisormeen halusin vielä vähän enemmän bligiä, joten siihen sitten kunnon glitteriä ja avun siihen antoi Color Clubin Gingerbread


Lakassa on kultaisenten glitterien lisäksi hologlittereitä. Lakkaa on kaksi kerrosta ja kolmas olisi kyllä kuitenkin tarvinnut laittaa. 


Loput kynnet lakkasin sitten essencen Off to Miami! lakalla. Tämä on todalla mahtava kesäisen koralli väriltään ja peittää jo melkein yhdellä kerroksella. 


Tykkään noista essencen isoista sudeista, todella helppo levittää lakka sillä. Ja onneksi nykyään näitä lakkoja saa Tuurista ja muutamista Halpa-Halleista ympäri suomen. Hintakaan ei ole huima vaan todella edukas! n. kolmisen euroa taitaa olla hinta. 

Nimettömään laitoin vielä yhden sulkadecalin jonka tilasin joskus Adeninasta. 

Tykkään itse näistä ja olin tyytyväinen lakkoihinkin.


Käytiin tänään myös Noormarkun markkinoilla. Kotin muistella millon viimeksi olin siellä ollut, villi veikkaus oli 10 vuotta sitten! Siellä pääsi myös tutustumaan kaikkeen ihanaan vanhaan tavaraan ja työtapoihin. Instaan laitoinkin muutamat kuvat sieltä. 

Onko muita markkinoilla kävijöitä? 

Lähdenkin tästä lämmittämään saunaa ja valmistelemaan illallista. 
Oikein ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3 

6 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.