LFBeautybox

Kuten tuolla jo aikaisemmi Syyskuun Livbox postauksessa jo hieman vihjasin, että tulossa minulle olisi englannista vastaavanlainen yllätysboxi.
Dixin Helena vihjaisi tästä kahvihuoneella ja tottakai menin äkkiä katsastamaan mistä oli kyse. Olenhan ollut kokoajan hieman kahden vaiheilla Livboxin tilauksen jatkamisen kanssa lokakuun boxi tulossa :D niin kiva päästä tutustumaan jonkinmuukin vastaavaan tuotteeseen. Cleapatra's secretin boxia kokeilin kerran ja siihen se jäikin :D 
Pongasin Helenan postauksista muitakin vastaavia jotka aion katsastaa läpi, ainakin netin kautta. Saa nähdä löytääkö joku niistä tiensä meille. Mutta palataan itse Beauty Boxiin ja sen sisältöön. 

Boxin tilasin siis Lookfantasticin sivuilta ennakkotilauksena. Siihen ei jostain ihme syystä saanut ilmaista postitusta vaan maksoin 8,90€. Hieman kirpaisi tuo summa. Pakko oli silti saada, myöhemmin boxia sai kyllä tilattua ilman postejakin.hhmmm omituista...
Kulut sisälsi kuitenkin seurantakoodin ja kotiin kuljetuksen ja se toimitettiin mulle töihin. Koko päivän sormet syhyten jouduin vain katselemaan pakettia ja arvailemaan sen sisältöä. 

Heti kotiin päästyäni avasin paketin. Boxi piti sisällään kuusi tuotetta ja nyt löytyi todella mielenkiintoisia juttuja. Hieman eri luokkaa kun Livboxin sisältö


Tuotteita en ole kerinnyt vielä kokeilemaan sen kummemmin, mutta tulen kertomaan ainakin muutamista tuotteista enemmän käytön jälkeen. 

ST.TROPEZ 
Self Tan Bronzing Mousse


Paljon olen kuullut ja lukenut hyvää ST.TROPEZin tuotteista. Itse en ole oikein vielä sisäistänyt näitä itseruskettavia tuotteita, viime kokeilusta jäi aika karut muistot :D 
Katsotaan uskallanko lähteä testaamaan tämän. 
Boxissa oli 50ml matkakoko/ heidän sivuillaa 240ml hinta on 38,41€

Kérastase
Nutritive Shampoo ja hoitoaine


Joskua ammoisina aikoina olen viimeksi Kérastasen tuotteita käyttänyt joten mielelläni testaan kyllä tämän kaksikon. Tuoksu näissä on juuri sellainen, että tietää mitä hiuksiinsa laittaa. Tuotteet on normaalille tai hieman kuiville hiuksille. 
Boxissa oli shampoo 80ml ja hoittis 75ml. LF sivuilla nämä ovat paketti tarjouksessa 28,19€


Caudalie
Divine Oil
Caudalie on ennestää tuttu sarja minulle yhden tuotteen kautta, joten innolla testaan tämän tuotteen. Se tuote mikä minulla tästä sarjasta on on  ihanan virkistävä kasvosuihke. Tuoksukin tässä on ihana, eil liian päälle hyökkäävä mutta kuitenkin tarpeeksi. Jättää ihanan tunteen  iholle ja ihmeytyy nopeasti. Tämä hoitaa myös kynnet ja kynsinauhat :) kuten myös kasvot, vartalon ja hiukset. He muuten istuttavat aina yhden puun yhtä ostettua pulloa vastaan ja vuoden 2012 jälkeen puita on istutettu yli 600 000.
Boxin koko 15ml ja LF sivuilla 100ml tätä ihanuutta maksaa 34, 29€

Jurlique
Herbal recovery Advanced Serum


Tämä seerumi auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Ja sitähän tässä tarvitaan. Tuoksu tässä on yrttinen mutta tuoksu ei kestä kauhean kauaa, tai sitten vaan nenä turtui jo tuoksuun. Jättää iholla pehmeän tunteen. Tätä on todella kiva päästä testaamaan jossain vaiheessa. 
Boxissa oli 15ml ihana pullo, LF sivuilla 30ml tuotteen hinta on 62,86€

thisworks
sleep


Totta puhuen tämä tuote oli mielenkiintoisin näistä kaikista. Minulla meinaan on ollut todella hankala saada nykyään unenpäästä kiinni. Saatan tuojottaa töllöä vielä 2 aikaa yöllä ja ennen 8 olisi herätys. Jostain syystä se uni ei vaan tule. MUTTA, tulekoo nyt?

Tämä avulla pitäsi saada unen päästä helpommin kiinni, nukkua paremmin kun ennen. Villi camomilla, laventeli ovat yhdet avaintekijät tässä. 
Tuotetta siis suihkutetaan tyynylle. 
Boxissa oli 5ml putkilo ja LF sivuilla 75ml pullo maksaa 20,32€

Ei ollut todellakaan mikään huono boxi. Taitaa tässä varmaan niin käydä, että tilaan seuraavankin, ja saatan jättää sen Livboxin ens kuun jälkeen tilaamati. 

Tällä siis on hintaa 19,90€ ja ainakin tällä hetkellä boxin täytyy tilata aina kuukausi kerrallaan. Jos jäi nakuttamaan hieman erilainen sisältö kun LivBoxissa niin tästä pääset sen tilamaan. 

Oliko joku sellainen mikä herätti mielenkiinnon? 

En hyödy linkkien klikkailuista mitään

12 kommenttia :

 1. Mulla jäi tästä boxista sellainen fiilis, että sopii just aikuiselle naiselle. Livbox tuntuu tämän rinnalla ns. teiniboxilta :D Taidan ite pitäytyä livboxissa ja ostaa sitä satunnaisesti. (Eli unohtaa peruuttaa seuraavan kuun boxin.. -_-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa tuntua :D Tässä vielä pähkin, että tilaanko vai enkö :)
   Sehän siinä on et sen tarvii aina peruttaa ja arvaa ny muistaako sitä , EI! :)

   Poista
 2. Kiva boxi,mutta uskon että en tuu tiaan vaan pysyn livboxissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin tästä kyllä, ja ilmasten postien kanssa tää ei oo kun 4€ kalliimpi ;)

   Poista
 3. Laitoin taannoi omaan blogiini huonounisille postauksen, jossa apuja asiaan, käypä lukemassa: http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2014/08/uni-ja-sita-helpottavat-appsit.html

  VastaaPoista
 4. Mä voisin kanssa tilata ainakin yhden boxin tätä! :) Ehkäpä jatkossa sitten tilaan sekä Livin, että tämän. :D Saa nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin jää kyllä joten omituisesti koukkuun :D Taisiko Helena laskea, että tän arvo oli jotain n.60€ luokkaa. Aika Jees!

   Poista
 5. Hmm.. Tämän perusteella ainoa mistä olisin ollut innoissani oli tuo tyynytuoksu :D
  Ja veikkaan, että saisin soitella lähettien perään, kun ne käy täällä yleensä heti aamusta, jolloin en ole kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tyynytuoksu on kyllä mielenkiintoinen, tuun kertomaan siitä enemmän jos on sen arvoinen :D
   Mä jouduin kans soittamaan perään mut onneks toi sen seuraavana päivänä työpaikalle :)

   Poista
 6. Vaikutti ihan mielenkiintoiselta! :) Olen pitkään pohtinut livboxin tilaamista, mutta aina se vaan on jäänyt ja jäänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on Livboxi tullu vuoden päivät ja pari kertaa oon aatellu et nyt lopetan mut ens kuun boxia odotellessa :D

   Tykkäsin tästä kyllä :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.