Kuparinen loitsu


Joten vaan mun aivot ei toimi normaalisti tällä hetkellä ja tuntuu etten saa mitään aikaiseksi. Ideoita on kyllä, toteutus on sitten taas ihan eri juttu. 

Aloin purkamaan tuota käyttämättömien lakkojen laatikkoa ja sieltä päätyi hyppysiini kaksi lakkaa.
Toinen on yksi niistä kolmesta indie lakasta mitkä tilasin NorwayNails:sta silloin kun siellä on 50% alennukset kaikista. Lakka on Foxy Paws The Spell 
Jotenkin omituista, että nyt kun ulkona paistaa aurinko niin meikäläinen haluaa mustaa kynsillä. No, onhan tässä nyt kuitenkin hieman väriäkin mukana. 
Ja toinen on Mereneidiltä tilattu Attituden Guided Beauty. Lakka on ihanan kuparin värinen ja sopii hyvin syksyyn. Pigmenttiä löytyy hyvin, peitti melkein yhdellä kerroksella. Olen tykännyt aina Attituden lakoista niiden koostumuksen ja hinnan takia. Tarvii kokeilla miten tuo Guilded Beauty toimii leimauksessa, koska pigmenttiä löytyy.

 The Spell on indie lakka, jossa on  musta jellypohja. Tässä on mukana erivärisiä ja kokoisia pyöreitä ja hexagon glittereitä. Onneks sain kaivettua edes yhden isonkin glitterin. Glittereitä en kalastellut mitenkää vaan laitoin ne mitkä siveltimen mukaan tuli. Molempi lakkoja on kaksi kerrosta. Päälle laiton HK Girl top coatin ja glittereitä ei  tunne lainkaan kun kynnen pintaa kokeilee.


HK Girl saatu Cesarsshopista testiin


Haluun saada vastaavan lakan mutta vaalealla pohjalla, tykkään tästä paljon.

Foxy Paws The Spell ja Attituden Guilded Beauty

Tänään lähdetään viettämään mökille kesäkauden päättäjäisiä ja nämä sopivat hyvin siihen :)

Onko teillä jo mökkikausi saatu pakettiin?Oikein ihanaa viikonloppua kaikille <3Linkit olen laittanut ihan vaan teitä varten, en hyödy niistä mitään. 

8 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.