Voihan vinyyli

FAIL!!


Kynsipiireissä tällä hetkellä on kynsivinyylit kuumaa kamaa. Itekkin sorruin siihen kun lueskelin Sissin blogia ja oli tehnyt tosi nätit kynnet käyttäen vinyyleitä. Vinyylit tilasin täältä ja otin vaan kaksi liuskaa ensin testiin. Postit on muuten edulliset ja tuli muuten ihan muutamassa päivässä. 
Nämä on paljon helpompia käyttää kun teippailut. Mulla ainakin menee hermo jos yrittää vähänkin monimutkaisempia teippailuja tehdä :D 

Lakoiksi valitsin mun ihka ekan Essien lakan Cocktails & Coconuts.
Ei ole sitte yhtään mun väri ollut ennen, mutta ihastuin tähän kun näin tällä tehtyjä lakkauksia. Onhan tää nätti ku mikä.
 Tämän olen tilannut Ebaysta (jos joku haluaa, voin etsiä sen myyjän) ja nyt ymmärrän niitä kirottuja puheita kapeasta sudista. Mulle tuottaa tuskaa saada nättiä jälkeä tolla ruipelolla. Sain aikaiseksi myös kivoja ikkunoita.  Aluksi kun levitin tätä ni katoin,et onko tää joku testuuriversio???? mulla ainakin näytti ihan hiekkaiselta märkänä, muuttui kyllä normaaliksi kuivuessa. 

Toiseksi lakaksi valitsin Kikon ihanan 389. Tässä on kunnolla pigenttiä ja peittää hyvin jo yhdellä kerroksella. 

No vinyyleiksi valitsin tietysti ne vaikeammat tähdet ja haukkasin ihan liian ison palan näin alkuun. Olisi todellakin pitänyt kokeilla ensin noita chevroneita eli sitä siksakin näköistä kuvioita. 
Noiden kanssa tarvii olla tosi tarkkana, että kaikki reunat on kunnolla kiinni kynnessä. Mulla ei ollut, joten keskisormessa EI ole nyt mitään kuviointia. Seuraavalla kerralla oltava tarkempi.Näihin en ole todellakaan tyytyväinen ja ajattelin ensin etten tee edes näistä postausta, mutta sitten aattelin et menköön. Eihän sitä aina voi onnistua,eihän...
 Lakat on ihanat. Niistä tykkään todella paljon :) Nämä lähti kyllä vaihtoon ja heti :D 

2 kommenttia :

  1. Mä kans tilailin vinyyleitä, odottelen niitä tosin vielä kotiin asti saapuvaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkälaisia tilasit ? ja tilasitko samasta paikkaa vai jostain muualta?

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.