Sokeria, glitteriä ja leimaa


Nyt oli jo aika laittaa kynsille hieman hiekkaa ja siihen löytyikin kaks ihanan keväistä lakaa Kikolta. Molemmissa oli mukana myös hieman shimmeriä.

W7:Pink Debris Kikot: 451 ja 639

 Lisä kimallusta kynsiin antoi W7, joka kyllä on vaaleanpunainen, mukana pieniä hologlittereitä. Multa puuttuu kokonaan oransiin menevä glitteri eli jos joku tietää sellasen niin otan tiedon ilolla vastaan. 

Keskisormeen  alle laitoin tietenkin Isadoran Peel Off Basen ja muihin kokeilin ekaa kertaa miitistä saatua  Make Up Storen Moisturizer aluslakan.


Tämä tuote on tarkoitettu kuiville liuskottuville kynsille kosteuttamaan niitä. Tätä voi käyttää ihan yksinäänkin, antaa keveän persikkaisen sävyn. Mun omat kynnet on päässy värjääntymään ja laitan tätä sitten pelkiltään kun oon saanu ne putsattua jotenkin.


W7: Pink Debris 
Näitä Kikoja en voi muuta kun ylistää! Peittävyys ja levittyvyys on vaan huippukamaa. Onneks näitä saa nyt vihdoin ja viimein tilattua tänne peräpohjolaankin. Viime vuonna ei vielä se ollut mahdollista. Suosittelen muitakin Kikon kosmetiikkaa kokeilemaan. Tuun tekemään niistä jossain vaiheessa myös postauksia. Tästä pääset kurkkailemaan sivuja jos kiinnostaa. 

Kiko 451

Vaikka näissä onkin ihanat sävyt halusin kokeilla vielä leimoja. En oo koskaan ennen hiekan päälle leimannu ja muutenkin tää leimailu on mulla vielä aika alkutaipaleella. Eli harjoittelu asteella. Laataksi valitsin yhden uusista Pueenin laatoista, pueen26. Tilasin ne Cesarsshopista.

 Leimalakaksi valitsin Konadin punaisen lakan sen olen tilannut kanssa Cesarsshopista.Laitoin vielä yhden kerroksen tuota Pink Debristä
Leimojen kohdistaminen vaatii TODELLA paljon harjoitusta.
Tälläsiä tällä kertaa

Olkoon maanantai meille kaikille Ihana! 

7 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.